bios na MSI 5900XT

Pretaktovanie, rady, tipy, screenshoty...
petoo43
Light Expert
Light Expert

bios na MSI 5900XT

Príspevok od používateľa petoo43 »

chcel by som poradit, ako sa da flashovat bios na grafike GF 5900XT od MSI.....a zaujimalo by ma ci s tym mate uz skusenosti?
pocul som ze po prehodeni biosu sa daju viac pretaktovavat napr. pamate...moje zakladne herce su 410/850...a to mam 128mb/256bit verziu a vsade citam, ze ostatny maju tiez 5900XT a herce iba 390/700....preto by ma zaujimalo, ci ta moja nebola uz nahodou flashovana este predtym ako som si ju zohnal ja....dik
Janky
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Janky »

Hmm aj ja mam freq 410/850 ked si nainstalujem Riva tuner a taktnem ju,ako moc pochybujem ze ten zaklad mas taky.Mam tu istu
edit.ete je tu moznost ze si si to zmylil a mas 5950 ale to moc pochubujem a tam su tie takty zas uz ine napr pamate maju 900mhz
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

petoo43
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa petoo43 »

ja mam msi 5900XT.....som si urcite isty......este vam mozem poslat aj fotku......ak mi neverite......na 100% mam MSI 5900XT........VIVO
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

to jankymu vykáš? :wink:
vindy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vindy »

mozem ti poslat zmodifikovany bios, flasher na kartu aj editor biosu, kedysi asi 2 roky dozadu som sa tiez takto hraval, btw pri zvyseni napatia na gpu a zlepsenom chladeni to slo veeeelmi dobre taktovat (nie som si uz isty, ale tusim ze to bolo aj o 50%) ale pamate idu slabo, xt ma slabe pamate

nakoniec som ju predal, lebo v novych dx9.0 hrach vykazovala vykon asi ako 9600xt, cize nic moc, pri 3dmarkoch lepsia ako 9800pro a pri hrach....

asi najlepsi CZ/SK clanok o modifikacii je na:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=39

a je dobre si precitat aj diskusiu s linkami...
Janky
Star
Star

Príspevok od používateľa Janky »

vindy napísal:mozem ti poslat zmodifikovany bios, flasher na kartu aj editor biosu, kedysi asi 2 roky dozadu som sa tiez takto hraval, btw pri zvyseni napatia na gpu a zlepsenom chladeni to slo veeeelmi dobre taktovat (nie som si uz isty, ale tusim ze to bolo aj o 50%) ale pamate idu slabo, xt ma slabe pamate

nakoniec som ju predal, lebo v novych dx9.0 hrach vykazovala vykon asi ako 9600xt, cize nic moc, pri 3dmarkoch lepsia ako 9800pro a pri hrach....

asi najlepsi CZ/SK clanok o modifikacii je na:
http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=39

a je dobre si precitat aj diskusiu s linkami...
Tak o tych 50% velmi pochybujem moj...Nerealne neviem cim by si to xcel chladit..to by si siel na 800Mhz,,pche,,pochybujem :wink:
vindy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vindy »

Janky napísal:Tak o tych 50% velmi pochybujem moj...Nerealne neviem cim by si to xcel chladit..to by si siel na 800Mhz,,pche,,pochybujem :wink:
aha mas pravdu, trosku som to prekrutil, vravim ze si to uz nepamatam :D 525 to bolo
Napísať odpoveď