Nepoznám nikoho vo svojom okolí, kto by hrával túto perfektnú online hru, tak ma napadlo, že či by mi tu dakto neporadil. Ak tu niekto hráva SILK ROAD ONLINE nemohol by mi prosím povedať načo je tam veverička alebo opica? Kde sa da veverička kúpiť? Ako si naložím koníka itemkami?
No installujem, ako ta mam skontaktovat ak by ma to bavilo?
edit: no tusim som dohral, lebo nemozem sa registrovat, ze na jednu IP max 5 accountov blbe ked ma clovek shareovanu IP
blazer napísal:No installujem, ako ta mam skontaktovat ak by ma to bavilo?
edit: no tusim som dohral, lebo nemozem sa registrovat, ze na jednu IP max 5 accountov blbe ked ma clovek shareovanu IP
no tak to hej ...ale ja som v tom relativny novacik takze moc o tom este neviem sak zato som zalozil aj tuto temu ze ak by tu bol dakto skusenejsi nech poradi
hmm no neviem o tejto hre ani paľovu riť ale vyzera to celkom zaujimavo..Ked budem mat time,tak ju urcite skusim ,diky moc za typ mmorpg mam moc rad,a vypada to kuzelne co sa grafiky tyka:)
kukiak napísal:Tiez je to delene na servery ? alebo je server len jeden ? Kolko byva priemerne hracov online ?
Mas to delene na servery ale hrdinu co si vytoris na jednom nebudes mat na tych dalsich............... vytvor si hrdinu na servery olympus tam ty budem moct pomahat............ servery byvaju skoro vzdy preplnene, ak je preplneni treba skusat az dokim ta to nepusti dnu po nejakych 5 razoch by ta to malo pustit
kukiak napísal:Hm. mno asi to skusim. Popri praci GM vo WoW, troska odreagovanie a nieco noveho neuskodi . Inac kollko teda cca hracov hrava na jednom serveri ?
asi tak tri stvrtiny Wow hrava na jednom servery ludi
boze ja s tou hrou mam len same problemy, sak uz ked som to konecne hral (dost ma chytila grafika) , tak naexpil som 7 lvls spravil ten zdlhavy tutorial a zrazu: Disconnected from server , no nic ja ze sa pripojim znova tak som sa logol a pozeram, ze sa mi vyparila moja vytvorena postavicka
blazer napísal:boze ja s tou hrou mam len same problemy, sak uz ked som to konecne hral (dost ma chytila grafika) , tak naexpil som 7 lvls spravil ten zdlhavy tutorial a zrazu: Disconnected from server , no nic ja ze sa pripojim znova tak som sa logol a pozeram, ze sa mi vyparila moja vytvorena postavicka
Ked sa ide pripojit admin a je plny server tak to niekoho disconnectne.
A ked si isiel zas tak si sa asi nepripojil na ten isty server