edit ooo presne tak, a to najdvolezitejsie, vzdelanie !
Co vsetko sa uz udialo
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Co vsetko sa uz udialo
ja viem mozno vam tento topic pride divny ale len som tak uvazoval...je uzasne co vsetko si ludia vymisleli: spotrebnu elektroniku,raketoplani, budovi, proste vsetko, no a ked si k tomu este predstavim ja ateista ze ludia zacinali jako malinkate bunky,(pre krestanov to poviem "a ked si k tomu predstavim ze boh zoslal na zem dvoch nahych ludi") a ze sa z nich vyvinuli uzasne stvorenia, ktore maju logiku a vedia premyslat o roznich problemoch pride mi to jako jedna uzasna nepopisatelna vec
neviem ci sa k tomu da niako vyjadrit ale ked sa viete tak tak urobte. 
-
okonenipica
Zablokovaný
mna by zas zaujimalo ako to bude o 2-3 tisic rokov s drogami. Ako to bude s alkoholom, aka silna bude marihuana, ci bude este stale tak popularna u deti, ktori ju hulia len kvoli okoliu a nie kvoli sebe a nechapu jej vyhodi a nevyhodi, ci stale bude na svete pervitin a ci ho bude davat stale tak vela ludi, a ublizovat tak sami sebe a okoliu...
A vobec, ci budu niake nove drogy...
Predpokladam ze v buducnosti bude popularne nieco lacne, len psichicko navykove so silnymi halucinogenima ucinkama...
btw nalepky naozaj sorry za moju gramatiku, viem ze si ju mozem skontrolovat na roznych kontrolovacoch gramatiky, a dufam ze nebudete na mna utocit, skusenosti s tvrdyma drogama nemam
edit: sorry ze som mal viacej takich istych prispevkov za sebou, mrzne mi to tu, nemusite mi ale hned znizovat karmu
A vobec, ci budu niake nove drogy...
Predpokladam ze v buducnosti bude popularne nieco lacne, len psichicko navykove so silnymi halucinogenima ucinkama...
btw nalepky naozaj sorry za moju gramatiku, viem ze si ju mozem skontrolovat na roznych kontrolovacoch gramatiky, a dufam ze nebudete na mna utocit, skusenosti s tvrdyma drogama nemam
edit: sorry ze som mal viacej takich istych prispevkov za sebou, mrzne mi to tu, nemusite mi ale hned znizovat karmu
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Lord PROXI
King
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Eagle60
Medium Expert
Vsetko je teoria chaosu, vieme povedat co je, je na nu matematicky vzorec, a predsa jej nechapeme a nevieme co nam prinesie do buducnosti, kazdy tu nieco znamename a sme zapadajuce vzorky do vzorca, snad sa samy neznicime..to by bola skoda, keby sa vsetko ma zacinat po miliardach rokoch odznova....este vacsia haluz by bola, keby nove ludstvo ako sa vyvija, postupne naslo elektriku a potom nejaky typek nasiel v jaskyni skryty core 2
s 8800vkou
s 8800vkou
-
audiotrack
VIP
Re: Co vsetko sa uz udialo
zas tak by si civilizáciu nemal obdivovať, lebo okrem tých vynálezov čo si spomenul vymysleli aj veci ako zbrane, atomová bomba, látky znečisťujúce prostredie, spôsobili vyhynutie mnohých organizmov...Explo!D napísal:ja viem mozno vam tento topic pride divny ale len som tak uvazoval...je uzasne co vsetko si ludia vymisleli: spotrebnu elektroniku,raketoplani, budovi, proste vsetko, no a ked si k tomu este predstavim ja ateista ze ludia zacinali jako malinkate bunky,(pre krestanov to poviem "a ked si k tomu predstavim ze boh zoslal na zem dvoch nahych ludi") a ze sa z nich vyvinuli uzasne stvorenia, ktore maju logiku a vedia premyslat o roznich problemoch pride mi to jako jedna uzasna nepopisatelna vecneviem ci sa k tomu da niako vyjadrit ale ked sa viete tak tak urobte.
-
Explo!D
Darca
Re: Co vsetko sa uz udialo
ano, a to je presne ta temnejsia stranka, je to vsetko ludska hlupost. stotoznujem sa z pinacoladovim nazorom.... ludia raz kompletne znicia planetu a bude po srande!audiotrack napísal:zas tak by si civilizáciu nemal obdivovať, lebo okrem tých vynálezov čo si spomenul vymysleli aj veci ako zbrane, atomová bomba, látky znečisťujúce prostredie, spôsobili vyhynutie mnohých organizmov...