SE fony a nokie
SE fony a nokie
mam taku blbu otazku....je k750i a k610i...noa medzi nimi neni rozdiel..snad len to ze k610i ma horsi fotak a rychlejsiu javu...ma aj 3g teraz malo vyuzitelne a aj potom pomenej..zhruba su porovnatelne...noa ako na co potom aj rok ci dva ci kolko uz je k750i....akoze to nejak nechapem aky zmysel ma tento krok....lebo za o dost menej je k750i a je v niektorych ohladoch lepsi....a potom w810i...ako subjektivne co vravite spolahlivy a tak....ze viete porovnatelne teda ci sa vobec daju porovnavat...w810i 6233 6280...ako maju ine smerovanie ne pouzivatelov...ktory je naj volba v pripade pouzitia na vsetko bez konkretneho zamerania....cize fotky hudba a multimedia ????dakujem za rady a nepiste sem chod na mobilmania bol som tam podstatne plus pre niektory sa neda najst teda pre mna taze tak 
hovoris ze nie je medzi nimi rozdiel, ale on je, ved si ho aj napisal napr ten spomenuty fotak
ber to tak ze fotak nijako nezlepsis, ale napr prehravac sa v K750 da zmenou SW prerobit na ten z W800, a taka vec ze pamatova karta, tak nie je problem dokupit nejaku poriadnu, alebo dodavane HF pri SE kludne mozes vymenit za kvalinu sadu z W rady, alebo pouzit redukciu a hodit si tam svoje kossy, cize pri porovnavani by som zobral do uvahy aj taketo veci
ten autofocus co ma napr. K750 je fakt dobra vec, stlacis a fotis
display 176x200x262K farieb je stale dostatocny, ak sa ti zda malo chod do 240x320 a podla toho vyberaj, a potom cena, ale ta je az na poslednom, sorry prvom mieste, teda ako pre koho
ber to tak ze fotak nijako nezlepsis, ale napr prehravac sa v K750 da zmenou SW prerobit na ten z W800, a taka vec ze pamatova karta, tak nie je problem dokupit nejaku poriadnu, alebo dodavane HF pri SE kludne mozes vymenit za kvalinu sadu z W rady, alebo pouzit redukciu a hodit si tam svoje kossy, cize pri porovnavani by som zobral do uvahy aj taketo veci
ten autofocus co ma napr. K750 je fakt dobra vec, stlacis a fotis
display 176x200x262K farieb je stale dostatocny, ak sa ti zda malo chod do 240x320 a podla toho vyberaj, a potom cena, ale ta je az na poslednom, sorry prvom mieste, teda ako pre koho