|
|
|
| Autor |
Správa |
Fall Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.10.2006 Príspevky: 355
Zaslal: 26 Nov 2006, 9:51 Predmet: |
|
|
| martin44: nehnevaj sa ale tvoje chapanie ludskeho zivota a normalnosti mi pride dost plytke, slusne povedane, ale snad stoho vyrasties, snad...kazdemu pride normalne nieco ine, si myslis, ze jedina normalna vec je to co povazujes za normalnu ty? akoze v piatok sa ist niekam s kamosmi flakat, balit kocky aby si si potom povedal aky si ty frajer? jemu sa moze zdat uplne nenormalne to co robis ty, ludia s vysoko nadpriemernou inteligenciou su casto povazovany inymi ludmi za divnych lebo ich nechapu, no vezmi si to tak, kde by bolo ludstvo ako take, keby takychto ludi nebolo, krasnou ukazkou ako to dopadne ked sa dava do popredia "normalnost" je obdobie temna tj stredovek, kde nedoslo k ziadnemu vyraznejsiemu objavu ani pokroku, da sa povazovat za uspech, ze sa v tom obdoby nevracalo este spat...cize aby som to uzavrel, trosku tolerantnosti ludia, to co nie je presne podla Vas nemusi byt hned zle |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 11:46 Predmet: |
|
|
| Martin44 napísal: |
| myslim ze asi "padnuty na hlavu bude" bo toto si normal clovek nezapamata a normal ludia maju aj nieco comu sa hovoria priatelia....resp co robi cloveka normalnym...viete to definovat??? |
a ty si normalny kled mas karmu -24? asi pises ost nenormalne prispevky  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2245 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 11:55 Predmet: |
|
|
popravde suhlasim s martinom44...
suhlasim aj s vami ostatnymi, ze nemozeme posudzovat druhych podla seba, ze nemozeme hovorit o niektorych ako o normalnych a tych podla nas "nenormalnych" vylucovat zo spolocnosti, ale pre mna nie su tito "nenormalny" ludia nicim vynimocny, moj zivot sa nezmeni ked ich bude viac, ani ked vsetci vymru, preto su mi absolutne ukradnuty...(?i?)
a podla mna je chore ked si niekto pamata 140 evidencnych cisel elektriciek,..  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2451 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 12:51 Predmet: |
|
|
podla mna to dokaze kazdy clovek,lebo ludsky mozog je najdokonalejsia hmota v galaxii iba kazdemu brania nejake psychicke bloky,alebo nieco podobne a tym dvom ludom uvolnili tieto bloky ta epylepsia a uder tou loptickou.
inak myslim si ze mozog dokaze este ovela viac |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 26 Nov 2006, 12:54 Predmet: |
|
|
| pinacolada napísal: |
podla mna to dokaze kazdy clovek,lebo ludsky mozog je najdokonalejsia hmota v galaxii iba kazdemu brania nejake psychicke bloky,alebo nieco podobne a tym dvom ludom uvolnili tieto bloky ta epylepsia a uder tou loptickou.
inak myslim si ze mozog dokaze este ovela viac |
Ano, normalny clovek sa vie naucit naspamat 50 zvazovu encyklopediu, vystudovat ucivo 10tich vysokych skol a dokonale sa naucit rozpravat 15 jazykmi . |
|
| Návrat hore |
|
 |

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 13:42 Predmet: |
|
|
| Sheep napísal: |
Ano, normalny clovek sa vie naucit naspamat 50 zvazovu encyklopediu, vystudovat ucivo 10tich vysokych skol a dokonale sa naucit rozpravat 15 jazykmi . |
ja sa ti naucim cestinu za jeden den,  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dieg0 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.11.2006 Príspevky: 1467
Zaslal: 26 Nov 2006, 14:02 Predmet: |
|
|
| Myslim ze je to normalny clovek.Ja mám tiež autistu brata ktorý má problémy s komunikáciou s okolím okrem rodiny.Môjmu bratovi stačí že sa na 15 sekúnd pozrie na parkovisko a zapametá si aj 20 ŠPZtiek áut.Má velikánske percentuálne poškodenie mozgu ale napriek tomu je už teraz viac menej ako normálny človek.V 15tich rokoch sa naučil sám si umyť zuby a v 17tich si sám utrieť zadok.Zuby skúsil umyť na podnet matky ale zadok skúsil "len tak" z ničoho nič !!Ja by som nevravel že sú autisti padnutý na hlavu.Proste sú iný.Pre jedných je podstata životu gemblenie CSka a vyhrávanie cupov pre druhých zase krásny život s manželkov atď... a nik z nich nieje padnutý. |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 26 Nov 2006, 14:33 Predmet: |
|
|
| Dieg0 napísal: |
| Myslim ze je to normalny clovek.Ja mám tiež autistu brata ktorý má problémy s komunikáciou s okolím okrem rodiny.Môjmu bratovi stačí že sa na 15 sekúnd pozrie na parkovisko a zapametá si aj 20 ŠPZtiek áut.Má velikánske percentuálne poškodenie mozgu ale napriek tomu je už teraz viac menej ako normálny človek.V 15tich rokoch sa naučil sám si umyť zuby a v 17tich si sám utrieť zadok.Zuby skúsil umyť na podnet matky ale zadok skúsil "len tak" z ničoho nič !!Ja by som nevravel že sú autisti padnutý na hlavu.Proste sú iný.Pre jedných je podstata životu gemblenie CSka a vyhrávanie cupov pre druhých zase krásny život s manželkov atď... a nik z nich nieje padnutý. |
fuha, v 17 rokoch? cool tak to aj ja som potom autista ked som sa naucil vytret si prdel asi v piatich |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Zaslal: 26 Nov 2006, 15:35 Predmet: |
|
|
| Explo!D napísal: |
ja sa ti naucim cestinu za jeden den,  |
ide tu oto ze myslim 15 jazykov uplne cudzich, to by sa potom anglican akoze mohol naucit 10 variacii anglictiny ktore sa pouzivaju angl. hovoriacich krajinach, tak jako slovak cestinu... to neni otom |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 26 Nov 2006, 15:36 Predmet: |
|
|
ide tu oto ze myslim 15 jazykov uplne cudzich, to by sa potom anglican akoze mohol naucit 10 variacii anglictiny ktore sa pouzivaju angl. hovoriacich krajinach, tak jako slovak cestinu... to neni otom |
ja som to tiez myslel zo srandy  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1311 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 16:44 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
popravde suhlasim s martinom44...
suhlasim aj s vami ostatnymi, ze nemozeme posudzovat druhych podla seba, ze nemozeme hovorit o niektorych ako o normalnych a tych podla nas "nenormalnych" vylucovat zo spolocnosti, ale pre mna nie su tito "nenormalny" ludia nicim vynimocny, moj zivot sa nezmeni ked ich bude viac, ani ked vsetci vymru, preto su mi absolutne ukradnuty...(?i?)
a podla mna je chore ked si niekto pamata 140 evidencnych cisel elektriciek,..  |
dakujem ze moje slova niekto snad nebere od slova do slova a pochopil ako som to myslel....
A co ked mam karmu 24??? ja som sa o nu usiloval, aspon nie som daky sedy priemer
A cela karma mi je popravde ukradnuta...
Podla mna sa definovat presne normalny clovek neda ale su iste hranice ktore azda vieme oddelit ze co uz prirodzene normalne nie su...a pamatat si take veci prirodzene normalne nie je ....nehovorim ze mu to snad skodi ze to vie ale no naco mi to bude...a ak tu svoju schopnost nevie adekvatne vyuzit moze s tym ist akorat predavat cigansku na vianocne trhy a lustit sudoku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pinacolada Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 2451 Bydlisko: východoslovensko Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 17:44 Predmet: |
|
|
a preco nie?ked vyuzivame aktivne iba 10 percent nasej mozgovej kapacity |
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 710 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 20:44 Predmet: |
|
|
ten dokument bol dobry  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Traktorista Guru wannabe

Stav:  Založený: 19.10.2004 Príspevky: 2245 Bydlisko: Írsko-dedinka pod horami Karma: 
|
Zaslal: 26 Nov 2006, 20:57 Predmet: |
|
|
| Martin44 napísal: |
| dakujem ze moje slova niekto snad nebere od slova do slova a pochopil ako som to myslel... |
to vies.. engerau...
OT:nechapem tych "internetovych chuliganov" co sa zakazdu cenu s niekym hadaju, dopismenka rozoberaju reci druhych, hladaju na nich chyby a hadaju sa snimi, len aby seci ostatni "internetovi chuligani" videli, ze ich kamarat "vyhral"...
a myslim ze tych chuliganov sa nielen v tejto diskusii najde dost, ludia/deti uvedomte sa, a radsej myslite na to, aby ste sa mali vzivote dobre, a ne nato, co napisal Janko Mrkvicka...
dakujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Zaslal: 26 Nov 2006, 21:14 Predmet: |
|
|
| Traktorista napísal: |
to vies.. engerau...
OT:nechapem tych "internetovych chuliganov" co sa zakazdu cenu s niekym hadaju, dopismenka rozoberaju reci druhych, hladaju na nich chyby a hadaju sa snimi, len aby seci ostatni "internetovi chuligani" videli, ze ich kamarat "vyhral"...
a myslim ze tych chuliganov sa nielen v tejto diskusii najde dost, ludia/deti uvedomte sa, a radsej myslite na to, aby ste sa mali vzivote dobre, a ne nato, co napisal Janko Mrkvicka...
dakujem |
Pocuj, ty o com tocis?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|