Myslite si, ze by sme mali ludi delit na skupiny?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Step256
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Step256 »

nie ze ci by sa mali ..oni sa aj delia a je na kazdom z nas ako ich budeme brat ci rovnocene alebo...
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ale sak uz davno su rozdeleni, kua to na zemepise ste nemali ludske rasy ci co? co je zle povedat o niekom ze je cierny? sak to je to iste ako by ste povedali ze druhy je biely. nehladajte rasizmus tam kde nieje.
ale fajka bola ked teraz v piatok u nas v krcme prisiel cernoch co tam obcas chodi a pil slivovicu a obcas tam hodil daco po madarsky. ta to som uz zneho nemohol. pocut madarcinu od africana.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

zelovoc napísal:pil slivovicu a obcas tam hodil daco po madarsky. ta to som uz zneho nemohol. pocut madarcinu od africana.
asi by som sa posral od smiechu :lol:
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Mne toto pripada ako by ste naschval mohli vytvarat nove prispevky bez toho aby do vas pi*ov*** nekto ale ako som uz povedal tu niet o com diskutovat...
Viva la post hunters 2006 Gayka style!!1
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Te-wei napísal:niekoho ovplivní flaša piva, iného guláš, ineho sľuby v lepší zajtrajšok, každého niečo iné. A preto by sme sa mali deliť?!
ano presne preto by sme sa mali delit ale nie na bielych a ciernych ani na krestanov a budhistov ale jednoducho na inteligentnych a sprostych....a takto aj ked nevedome sa vacsina z nas deli lebo proste nebudem s clovekom ktoreho nazory nezdielam a nezorumiem si s nim (aj ked nemusi samozrejme byt sprosty) ale jednoducho sa delime na skupiny ktore nemusia nutne znamenat rasizmus ci iny sposob diskriminacie...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

SaNDRiTTa_2H napísal:bla bla...dristy...este vacsie bla bla
ten post bol uplna HONDA.nikto nebrani nackov.ja ich neznasam este viac ako ty.a tiez citim predsudky voci romom ale snazim sa byt nerasista.neviem presne na koho si tu narazala ze delu ludi podla farby pleti,ale my sme sa tu vseobecne zhodli(aspon mi to tak prislo)ze podla nabozenstva,rasy,farby oci...delit ludi je kktina.v podstate suhlasim s ludmi ktory vlastne suhlasia s mojou teoriou ze inteligentny a pracujuci a ked uz nie inteligentny tak aspon slusny a pracujuci by mali mat iny hlas v spolocnosti ako asociali,kriminalnici a ine proti spolocenske zivly aj keby tam mali patrit aj cigani.mne je na grc z tohto statu skor preto ze radsej alibisticky podporuje tichto ludi len aby sa nepovedalo ze je nehumanny a na mlade slusne pracujuce rodiny,kt.nemaju dost penazi na auto a nie to este na vlastny byt.potom vahaju s plodenim potomstva a preto nas narod vymiera.cele dnesne zmyslanie zapadnej civilizacie je chore a vedie k jej zaniku.ja sa modlim aby som tu uz nebol ked tu bude romov,arabov a podobnych raz tolko ako slovakov.problemy by sa mali riesit razne a preventivne,lebo potom moze byt neskoro
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

deliť ludí podla farby pleti je hlúpe....
ja sa skôr riadim tým že ludí delím na múdrych a hlúpich....
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Vesper napísal:ano presne preto by sme sa mali delit ale nie na bielych a ciernych ani na krestanov a budhistov ale jednoducho na inteligentnych a sprostych....a takto aj ked nevedome sa vacsina z nas deli lebo proste nebudem s clovekom ktoreho nazory nezdielam a nezorumiem si s nim (aj ked nemusi samozrejme byt sprosty) ale jednoducho sa delime na skupiny ktore nemusia nutne znamenat rasizmus ci iny sposob diskriminacie...
A kto by rozhodoval o tom kto je sprostý a kto sprostý nie je? A na základe akých kriteríí by sa určovalo kto do ktorej skupiny patrí? A ty do ktorej skupiny by si sa zaradil? hlupej či inteligentnej?

Ja nemám nič proti tomu ak sa ľudia delia podľa farby pleti, či podľa náboženstva. ono sa tak vlastne už aj delíme a delíme sa aj podľa iných mnohých hladisk, rodina, gank, spoločenská trieda, pohlavie, empatia, intelektt,bydlisko, ... a mnoho ďalších hladísk.
problém však nastáva a to je vec s ktorou nesúhlasím, ak nasledkom akéhokoľvek takéhoto delenia sa jedna skupina vyvišuje nad druhou, obmedzuje ju, zhadzuje atď. Alebo teda ak sa takémuto deleniu pripisuje väčší dôvod než aký toto delenie má.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

mali by sa podla charakteru a cinou.
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

Vidíte, všetci hovoríte ako by sa mali ľudia deliť, ale to rozdelenie je iba v našich hlavách......
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

určite nie ved, to je blbosť !!!
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

mal by byt clovek ako clovek. nikto akoby nadradeny a podradeny. kazdy kazdemu rovny. ludi kazia peniaze, moc, slava. to je dost zle.
Napísať odpoveď