Isp pre malu LAN (BB)
Isp pre malu LAN (BB)
Zdravim...
Mame malu LANku (30pc)... Momentalne sme pripojeny na net cez 2 routery na 2xDSL 1536/256Kbps od ST... Kedze to ide len cez router tak to nieje nic moc, ziadla regulacia atd. Preto planujeme spravit server a radi by sme zmenili ISP a dali niaku rychlejsiu linku...
Dobru rychlost za slusnu cenu som nasiel u ZSR - Rail Access 2048Kbps/2048Kbps... Je tam ale problem ze je v zmluve napisane ze je to len pre jedno PC... A tak ma napada ci je moznost to niak zistit z ich strany ze by sme boli zaveseny na tej linke viacery??
Linka by isla na server a z tadial do LAN...
Mate niekto skusenosti s netom od ZSR??
Alebo VIETE ODPORUCIT NIAKEHO INEHO DOBREHO ISP v BANSKEJ BYSTRICI??
Mame malu LANku (30pc)... Momentalne sme pripojeny na net cez 2 routery na 2xDSL 1536/256Kbps od ST... Kedze to ide len cez router tak to nieje nic moc, ziadla regulacia atd. Preto planujeme spravit server a radi by sme zmenili ISP a dali niaku rychlejsiu linku...
Dobru rychlost za slusnu cenu som nasiel u ZSR - Rail Access 2048Kbps/2048Kbps... Je tam ale problem ze je v zmluve napisane ze je to len pre jedno PC... A tak ma napada ci je moznost to niak zistit z ich strany ze by sme boli zaveseny na tej linke viacery??
Linka by isla na server a z tadial do LAN...
Mate niekto skusenosti s netom od ZSR??
Alebo VIETE ODPORUCIT NIAKEHO INEHO DOBREHO ISP v BANSKEJ BYSTRICI??
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to o tom zisteni, ze je vas tam viacej, uz sa tu pisalo viackrat - mozu to zistit, ked napr. viaceri hraju CS naraz, alebo su viaceri napojeni na ICQ naraz, co sa v pripade takej velkej siete neda ustrazit.
Kazdopadne, potreboval by si router, co vie MAC Cloning. Skus este pohladat tu nejake temy na hojku, pisalo sa o tom, ako vochcat Chello (to je tiez na jeden komp)
Kazdopadne, potreboval by si router, co vie MAC Cloning. Skus este pohladat tu nejake temy na hojku, pisalo sa o tom, ako vochcat Chello (to je tiez na jeden komp)
-
t0m4s3
Admin
MAC adresa bude sice servru, ale povodne source IP adresy budu "zabalene" vo vnutri paketu. Ak by skutocne chceli, zistia to, ale pokial im nejakou cinnostou nedas dovod, tak to zrejme zistovat nebudu.JodiBB napísal:na jednom PC mi moze bezat ICQ kolko xem...
Ale kedze tam bude server nie router tak bude na net pristupovat stale len ten jeden server a jeho MAC adresa...
A ide mi hlavne o toho ISP, ani nie o to ako ho osrat... keby niekto vedel o niakom inom ktory nema takuto podmienku tak by nebol problem..
dovod budu mat urcite po prvom mesiaci... Kedze by nas tam bolo 30 tak by bolo dost prenesenych dat... Nie ze by to tu bol samy stahovac ale urcite by tam bol dost velky rozdiel od normalneho jedneho pouzivatela...t0m4s3 napísal:MAC adresa bude sice servru, ale povodne source IP adresy budu "zabalene" vo vnutri paketu. Ak by skutocne chceli, zistia to, ale pokial im nejakou cinnostou nedas dovod, tak to zrejme zistovat nebudu.
Maju to v podmienkach vyslovene povedane ze to nedovoluju...enter00 napísal:radsej sa u nich normalne informuj, je vas 30,tak sa na nieco zlozite nie...
nechapem tento pristup, prve zistujem ci mozem niekoho oje***.
A mojou hlavnou ulohou nieje oje*** ich ale najst si noveho ISP... Vobec to nemusi byt ZSR...
presne tak, je vas 30 takze by vas mohli brat ako firmu, a urcite ked oslovis viac providerov tak vam ponuknu nejake riesenie, ktore bude urcite vyhodnejsie ako postup, ked o pripojenie ziada jednotlivecenter00 napísal:radsej sa u nich normalne informuj, je vas 30,tak sa na nieco zlozite nie...
nechapem tento pristup, prve zistujem ci mozem niekoho oje***.
Re: Isp pre malu LAN (BB)
toto mi pripada ako hladanie sposobu ako ich okaslat:) ale nebudem sa hadat.JodiBB napísal:Je tam ale problem ze je v zmluve napisane ze je to len pre jedno PC... A tak ma napada ci je moznost to niak zistit z ich strany ze by sme boli zaveseny na tej linke viacery??
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Keď už ste 30-ti, tak by som bral niečo ako toto, konkrétne "prístup prostredníctvom
digitálnych okruhov na báze optiky".
BTW: daj mi vedieť, ako ste u nich dopadli
digitálnych okruhov na báze optiky".
BTW: daj mi vedieť, ako ste u nich dopadli
-
To[m]aS
Light Star
Jednym slovom humusJodiBB napísal:Nema tu nahodou niekto net od IOLBB??
dali dobru ponuku tak by som rad vedel ake su osobne skusenosti...