Pomoc pri instalacii win na HP 6310
Pomoc pri instalacii win na HP 6310
takze kamarat si kupil tento ntb s free dos ked som mu tam chcel nainstalovat win tak mi win nevidi disk jednoduch vypise ze hdd nebolo najdene ale power quest 7 boot cd ho najde a da sa aj formatnut bez problemu len v tom win ho nevidno skusal som asi 4 verzie windovsu viete mi poradat ako to tam nainstalovat?????
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomoc pri instalacii win na HP 6310
tam je treba vytvorit PARTICIUJeremi napísal:takze kamarat si kupil tento ntb s free dos ked som mu tam chcel nainstalovat win tak mi win nevidi disk jednoduch vypise ze hdd nebolo najdene ale power quest 7 boot cd ho najde a da sa aj formatnut bez problemu len v tom win ho nevidno skusal som asi 4 verzie windovsu viete mi poradat ako to tam nainstalovat?????
ckj... teraz nehapem.. on si instalne ten WIN na ten HDD a presne tu cast ktoru potom sam WIN nevidi ??
t.j. ze ma nainstalovany WIN na C a prave ten zväzok tam neni ??? tak to je potom moc divne... a v Biose je zobrazeny ten HDD ??? a lebo vo windowse v spravcovy zariadeni ???
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hmm... tak potom skus zobrat disk ku kamosovi a vytvor tam cez partition magic particiu... potom uz musi ist..Jeremi napísal:ee hdd nevidno v instalacke windovsu ten win sa tam ani neda nainstalovat lebo jednoduch nieje kam ale pritom v biose hdd vydno aj program na delenie diskov ho vydi len instlacka winu ee