Zdravim
Konecne som si zohnal Metal Gear Solid 2 Substance, ale neak mi blbne,na zaciatku Snaeka skoro nevidim, ale to si preto ze je dost nepekne pocasie, ale ked sa dostanem do lode nevidim ho uz vobec, aa neviem cim je to sposobene. Mam nastavene najvyssie mozne detaily.
Nema s tym niekto skusenosti?pls
no kedze ta hra je dost stara nove ovladace asi tazko, skor stare, ale myslim ze ti bude stacit tak ako mne ze nastavis object detail na minimum
PS:tahaz z torrentu kde ma MGS 3.7 GB? (inak tlak hra)
Môj MGS 2 má okolo 9 GB. S tými ovládačymi, že dowgradnúť na nižšiu verziu je pekná kravina! To si kde takú počul ! ! Veď novšie verzie majú v sebe obsiahnuté staré verzie + nové data ! Nerob žiaden downgrade ovládačov !!!!!! A blbne to len pri atičkách ! Ja som to hram na GF 2 Ti v pohodičke na medium detailoch !
highlander napísal:ta vy ste zabavni...mgs2 a 3.69 gb....ta to mate najskor total ripy cela hra so vsetkym videa ukazky rozhovory cez 10gb...nesrandujem tolko ma...
ano , az na to ze 10GB mozno po instalacii, urcite nie zbalene, viem co je rip, a rip urcite nemam, MGS by som rip ani nehral, to bez videi ani nejde
Johnnny napísal:ano , az na to ze 10GB mozno po instalacii, urcite nie zbalene, viem co je rip, a rip urcite nemam, MGS by som rip ani nehral, to bez videi ani nejde
Mal som namysli už nainštalované ! Mám to na 5 cdčiek spakované !
tak potom nechapem tvojmu predchadzajucemu prispevku ze ten metal ktory tahame ma len 3,7GB, petoze mi ho tahame zpakovany a nie nainstalovany
PS:mohol by si mi povedat ako prekonam poslednu prekazku na pred Shell 2 CORE?neviem to preskocit, a hram to na klavestnici
Nemusite stahovat detaily aby vam neblbla grafika.
Tu je co treba urobit:
stiahnut patch na verziu 2.0
necrackovat
Z Gamecopyworld stiahnut graphics fix ci uz pre nVidia alebo ATI
potom to ide na plne kde budu vidiet pekne efekty textur
U každeho inak. Ja mam 5CD verziu bez cracku a ide my úplne všetko. Už som to prešiel asi 14-krat a furt toho nemam dosť. No ale kupil som si ATI 9800 (predtým Nvidia MX 440) a mam rovnake problémy ako vy. Ale nejak som to spravil. Ovladače a nastavenie grafiky. Nedat vsetko na high (i ked by vam to stihalo) a je to. Ved predsa je to len s konzoli (PS2). škoda že KOJIMA nemyslí i na nás PC hráčov(to by sa predávalo ako nič) HEhe