AKO TO BABE POVEDAT??CI NAZNACIT??PLS...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
uzivatelxy
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

AKO TO BABE POVEDAT??CI NAZNACIT??PLS...

Príspevok od používateľa uzivatelxy »

mam taky problemik s mojou holkou, mozno ani nie problemik ako taku malichernost s ktorou sa neviem vysporiadat lebo je mi to trosku trapne... chodim s mojou babou uz asi 5 mesiacov, medzitym sme uz co to preskakali (snad chapete) a nieco sa mi na nej nepaci... tam dole je tak trochu chlpata, je mi to trapne ale je to tak, ja neviem ako by som jej povedal ze sa mi to velmo nepaci, dokonca aj ja sa tam dole upravujem aby to bolo pohladne... prosim, mate niekto nejake setrne napady? nechcem ju urazit ani nic take, ved ju mam veeeeeelmo raaad :)) diky vopred...!!
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Normalne jej to povedz, ze ci by to nechcela vyskusat, ked povie ze hej, tak ju zober do kupelne a urob "frizuru"...Nic tym nepokazis...Ak ste spolu uz tak dlho, tak to pochopi :wink:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

ako šetrne , však medzirečou sa jej normálne opýtaj či neskúsi na holo ..
bože chlapi však už nebuďte stále takí mäkkí k tým ženám, buď úprimný proste, ak sa majú tie ženy už naozaj za všetko urážať , tak tie už naozaj nestoja za veľa
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

suhlas s panmi predo mnou... vsak ked tvrdis ze ste spolu uz celkom dlho a klape vam to tak sa hadam pred nou nemusis hanbit hovorit na tuto temu...aj ked poznam take pripady ale to by bolo velmi zle, takze radsej sa o tom skus porozpravat a uvidis reakciu :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ja som to povedal asi takto: "vies co milacik, vcera som sa dole holil no a tak som sa na vajciach porezal a hrozne ma to teraz boli, inak aj ty mas take skusenosti, ze ked sa oholis, tak ta to zacne svrbiet, ked to znovu vyrasta, co na to ty pouzivas?" skratka aj ked som vedel, ze sa velmi so ziletkou nemala v laske, ale takymto setrnym sposobom som jej vlozil chrobaka do hlavy a na druhy den co nevidim? Moj milacik dole oholeny a pritom som jej to nemusel priamo povedat, ze je zarastena ako orangutan. Staci ak len naznacis a ona uz pochopi, co tym chcel basnik povedat chapes?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Keď som chodíl s mojou prvou holkou, tak tá sa tiež neupravovala. Tak som sa jej normálne opýtal, či by sa ne(vyh)oholila a zobrala to úplne v pohode, pak si ešte pochvalovala.

Emerger napísal:suhlasim s tym napadom, nie priamo povedt ked sa bojis...ale tak medzi recou spomenut o holeni nieco..a jej to dojde, neboj nic zeny su velmi vnimave !
Pre boha! čo s tým robíte také ofuky, veď o nič nejdse!
Emerger
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Emerger »

suhlasim s tym napadom, nie priamo povedt ked sa bojis...ale tak medzi recou spomenut o holeni nieco..a jej to dojde, neboj nic zeny su velmi vnimave !
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

urob to za nu ty...sak ta snad nepohryzie 8)
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

skus sa jej to normalne spytat. ved je to bezna a prirodzena vec, nie?
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

pinco napísal:ja som to povedal asi takto: "vies co milacik, vcera som sa dole holil no a tak som sa na vajciach porezal a hrozne ma to teraz boli, inak aj ty mas take skusenosti, ze ked sa oholis, tak ta to zacne svrbiet, ked to znovu vyrasta, co na to ty pouzivas?"
ty si setrnny k nej ako brusny papier 60ka k hlinniku :D navyse ta moze pochopit ze "ked sa ona holi pod pazuchami" napr, alebo nohy... OMG niekto to tu pisal... nebudte taki strasne makky k tym babam... Nechapem, preco by som o to svoju priatelku nemohol poziadat keby som chcel :roll:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

k6 napísal:ty si setrnny k nej ako brusny papier 60ka k hlinniku :D navyse ta moze pochopit ze "ked sa ona holi pod pazuchami" napr, alebo nohy... OMG niekto to tu pisal... nebudte taki strasne makky k tym babam... Nechapem, preco by som o to svoju priatelku nemohol poziadat keby som chcel :roll:
vies sranda musi byt aj keby na chleba nebolo. Nepovedal som to presne takto, ale v takomto zmysle, ako ked pes chodi okolo horucej kase. Teraz je to uz sranda, ale mne tiez by to nebolo jedno, keby mi baba hrubo povedala, aby som sa oholil, tak som sa aj ja snazil jej to jemne naznacit a zabralo to. Ved viete preboha ake su zenske, ze sa vedia urazit kvoli kazdej somarine, no a potrebujem ja mat doma ofucanu babu?!
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

pinco napísal:vies sranda musi byt aj keby na chleba nebolo. Nepovedal som to presne takto, ale v takomto zmysle, ako ked pes chodi okolo horucej kase. Teraz je to uz sranda, ale mne tiez by to nebolo jedno, keby mi baba hrubo povedala, aby som sa oholil, tak som sa aj ja snazil jej to jemne naznacit a zabralo to. Ved viete preboha ake su zenske, ze sa vedia urazit kvoli kazdej somarine, no a potrebujem ja mat doma ofucanu babu?!
sak sa zas odfuci, to prejde... pozname to predsa. Mne by nevadilo keby mi to povedala natvrdo. Mam babu dva roky, ale uz omnoho davnejsie sme si podobne veci hovorili uplne otvorene a som jej za to nesmierne vdacny ze sa nebala mi povedat co chce (napr. skusit v sexe) a necakala kym to spravim ja. Ale kazda je ina kto sa v tom ma vyznat :?:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Poznáš tie elektrické zapaľovače zabudované v sporákoch?
Tak si ju pri sexe posaď na sporák a na chvíľu zapáľ plyn :lol: A je po probléme :lol:

Pozri, normálne jej medzi rečou skús navrhnúť, či by si bobra tam dole nechcela oholiť. Či by to jednoducho nechcela skúsiť. Veď ak ste normálny moderní ľudia, tak to nemôže byť problém. :wink:
segenica
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa segenica »

uplne normalne jej to povedz,bez vycitiek, povedz jej, ze by bolo fajn, ak by ste skusili nieco nove,ze sa ti paci,ak by sa oholila,nech si mozno necha pasik,na zaciatok...nemas sa coho bat,ved ste frajeri--.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja myslim, ze za tie tri roky jej to uz bud povedal, alebo jej chlpy uz vyliezaju zpod nohavic.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

:new03:

mi-chau :smt044

Edit/ turtlak69 skus si precitat mi-chau-ov prispevok na konci 1. strany :wink:
Na to ze si Guru na taketo temy by ti uz mal byt nazor ukradnuty (myslim na 3rocnu temu)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

normalne jej to naznac aj s tym, ze ti to vadi. nieco v style "bobrik patri do lesa a nie do tangacov" a hadam to uz bude jasne. nevidim dovod, preco by sa mala urazat a nafukovat.
Zamknuté