AKO TO BABE POVEDAT??CI NAZNACIT??PLS...
-
uzivatelxy
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
AKO TO BABE POVEDAT??CI NAZNACIT??PLS...
mam taky problemik s mojou holkou, mozno ani nie problemik ako taku malichernost s ktorou sa neviem vysporiadat lebo je mi to trosku trapne... chodim s mojou babou uz asi 5 mesiacov, medzitym sme uz co to preskakali (snad chapete) a nieco sa mi na nej nepaci... tam dole je tak trochu chlpata, je mi to trapne ale je to tak, ja neviem ako by som jej povedal ze sa mi to velmo nepaci, dokonca aj ja sa tam dole upravujem aby to bolo pohladne... prosim, mate niekto nejake setrne napady? nechcem ju urazit ani nic take, ved ju mam veeeeeelmo raaad
) diky vopred...!!
ja som to povedal asi takto: "vies co milacik, vcera som sa dole holil no a tak som sa na vajciach porezal a hrozne ma to teraz boli, inak aj ty mas take skusenosti, ze ked sa oholis, tak ta to zacne svrbiet, ked to znovu vyrasta, co na to ty pouzivas?" skratka aj ked som vedel, ze sa velmi so ziletkou nemala v laske, ale takymto setrnym sposobom som jej vlozil chrobaka do hlavy a na druhy den co nevidim? Moj milacik dole oholeny a pritom som jej to nemusel priamo povedat, ze je zarastena ako orangutan. Staci ak len naznacis a ona uz pochopi, co tym chcel basnik povedat chapes?
-
Te-wei
Medium Professional
Keď som chodíl s mojou prvou holkou, tak tá sa tiež neupravovala. Tak som sa jej normálne opýtal, či by sa ne(vyh)oholila a zobrala to úplne v pohode, pak si ešte pochvalovala.
Pre boha! čo s tým robíte také ofuky, veď o nič nejdse!Emerger napísal:suhlasim s tym napadom, nie priamo povedt ked sa bojis...ale tak medzi recou spomenut o holeni nieco..a jej to dojde, neboj nic zeny su velmi vnimave !
ty si setrnny k nej ako brusny papier 60ka k hlinnikupinco napísal:ja som to povedal asi takto: "vies co milacik, vcera som sa dole holil no a tak som sa na vajciach porezal a hrozne ma to teraz boli, inak aj ty mas take skusenosti, ze ked sa oholis, tak ta to zacne svrbiet, ked to znovu vyrasta, co na to ty pouzivas?"
vies sranda musi byt aj keby na chleba nebolo. Nepovedal som to presne takto, ale v takomto zmysle, ako ked pes chodi okolo horucej kase. Teraz je to uz sranda, ale mne tiez by to nebolo jedno, keby mi baba hrubo povedala, aby som sa oholil, tak som sa aj ja snazil jej to jemne naznacit a zabralo to. Ved viete preboha ake su zenske, ze sa vedia urazit kvoli kazdej somarine, no a potrebujem ja mat doma ofucanu babu?!k6 napísal:ty si setrnny k nej ako brusny papier 60ka k hlinnikunavyse ta moze pochopit ze "ked sa ona holi pod pazuchami" napr, alebo nohy... OMG niekto to tu pisal... nebudte taki strasne makky k tym babam... Nechapem, preco by som o to svoju priatelku nemohol poziadat keby som chcel
sak sa zas odfuci, to prejde... pozname to predsa. Mne by nevadilo keby mi to povedala natvrdo. Mam babu dva roky, ale uz omnoho davnejsie sme si podobne veci hovorili uplne otvorene a som jej za to nesmierne vdacny ze sa nebala mi povedat co chce (napr. skusit v sexe) a necakala kym to spravim ja. Ale kazda je ina kto sa v tom ma vyznatpinco napísal:vies sranda musi byt aj keby na chleba nebolo. Nepovedal som to presne takto, ale v takomto zmysle, ako ked pes chodi okolo horucej kase. Teraz je to uz sranda, ale mne tiez by to nebolo jedno, keby mi baba hrubo povedala, aby som sa oholil, tak som sa aj ja snazil jej to jemne naznacit a zabralo to. Ved viete preboha ake su zenske, ze sa vedia urazit kvoli kazdej somarine, no a potrebujem ja mat doma ofucanu babu?!
-
erytrocyt
VIP
Poznáš tie elektrické zapaľovače zabudované v sporákoch?
Tak si ju pri sexe posaď na sporák a na chvíľu zapáľ plyn
A je po probléme
Pozri, normálne jej medzi rečou skús navrhnúť, či by si bobra tam dole nechcela oholiť. Či by to jednoducho nechcela skúsiť. Veď ak ste normálny moderní ľudia, tak to nemôže byť problém.
Tak si ju pri sexe posaď na sporák a na chvíľu zapáľ plyn
Pozri, normálne jej medzi rečou skús navrhnúť, či by si bobra tam dole nechcela oholiť. Či by to jednoducho nechcela skúsiť. Veď ak ste normálny moderní ľudia, tak to nemôže byť problém.