Velmi inteligenty ludia alebo autisti ?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

sirmisoturbo napísal:Pre boha, este tu takto o nej pis, prajem ti aby sa to stalo tebe.
mozno to podava necitlivo a kruto,ale ma vlastne pravdu.tak ako on zmysla vacsina ludi len to balia do akoze "sucitu".
suhlasim s nim len by som to povedal jemnejsie
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Neviem mozno je to trochu OT, ale nepaci sa mi ako tu vsetci narabaju pojmom "normalny/nenormalny..." proste pre nas je to normalne a pre niekoho je to nenormalne ... ja neviem ale lepsie sa mi zda odlisny , alebo iny , ale nie nenormalny.
PowerShot
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PowerShot »

Z niektorych autistov ako napriklad sme mohli vidiet v tomto dokumente sa stavaju vedci a mozno vtedy ked vynajdu nejaky liek co vam zachrani zivot si uvedomite ci su nenormalny alebo iba odlisny ako my !!!
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ale vies keby si napisal napriklad : Moja matka je na vozicku a druhy uzivatel by napisal : Haha to moze byt sranda vozit sa na vozicku... tak by si si asi minimalne nieco pomyslel ... ;).Mimochodom aby som nebol len OT.Moj brat je vlastne databanka :o).On ma hrozne velku dlhodobu pamet.Podla hlasu si pameta kopu hercov v televizii alebo podobne volovinky.A este ked brat zadre nejaku somarinu tak to skoro vzdy stoji za to :)
PowerShot
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa PowerShot »

Dieg0 napísal:Ale vies keby si napisal napriklad : Moja matka je na vozicku a druhy uzivatel by napisal : Haha to moze byt sranda vozit sa na vozicku... tak by si si asi minimalne nieco pomyslel ...
Nj je to smutne :?
mozog12
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mozog12 »

ta ja som dost inteligentny si myslim, aj kamosi to o mne hovoria a vidia to namne.... a znamky vobec nesu o tom! a nesom bifel kkt som iba mudry dost...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

mozog12 napísal:ta ja som dost inteligentny si myslim, aj kamosi to o mne hovoria a vidia to namne.... a znamky vobec nesu o tom! a nesom bifel kkt som iba mudry dost...
lol ! pekný heftík
však ty si múdrosť sama o sebe
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

mozog12 napísal:ta ja som dost inteligentny si myslim, aj kamosi to o mne hovoria a vidia to namne.... a znamky vobec nesu o tom! a nesom bifel kkt som iba mudry dost...
v tejto teme nejde o to ci si ty mudry a po tvojich prispevkoch pochybujem ze mas IQ vacsie ako 90.tvoje prispevky su teraz jednoznacne najprimitivnejsie...si vytaz
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Myslim ze tento prispevok presne vystihuje tvoju inteligenciu :wink: ale vazne ... zamysli sa nad tym co pises a do akej temy to pises :/
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

heh, toto je lepsie ako ten prispevok, kde niekto prehlasil, ze ista relacia ma inteligentny humor lebo to dotycny pozera :lol:
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Podla mna to je super ked clovek vie 5 rokov dozadu co bolo ked si vie presne na ten den spomenut albo ten jazyk za tyzden sa naucit to je dokonale chcel by som ale som nato velmi lenivi hhehe :lol:
NUMA
Expert
Expert

Príspevok od používateľa NUMA »

to je nieco na styl RIANMAN som videl ze jeden typek v USA podla neho bol RAINAM natoceny normale naraz dve strany cita z telefonneho zoznamu a vsetko si pamata :D
Napísať odpoveď