no tak to som zvedavy si vsimni ze v tych driftoch co nesu v kanone su oddelovane, to znamena ze nemozes cele kolo driftovat, to by som inak cele driftoval a este ti chcem povedat, moj novy rekord 790 000
pozri na screeny :
nahral by som ti to aj ale ten fraps mi dako nefunguje ked dam nahravat tak mi zacne hra sekat a nahrava iba 30 min
ok akurat upujem video....
kolko som nahral to neham pre teba nech si to pozres sam.. a ver mi ze by som dosiahol aj viac keby som sa tomu venoval dlhsie
Šu-Do napísal:ok akurat upujem video....
kolko som nahral to neham pre teba nech si to pozres sam.. a ver mi ze by som dosiahol aj viac keby som sa tomu venoval dlhsie
no to som zvedavy .... (ked tak, aspon sa neco priucim )
Šu-Do napísal:ok akurat upujem video....
a este sa chcem spytat, ako to ze mi nahrav ten fraps iba 30 sek. ? porad
tu mas obrazok z tej istej vyzvy a 10 minut po tom co si mi povedal (cez ICQ) ze mam ist tu vyzvu... cize to ci si ty jazdil hodinu a tristvrte som ja odjazdil za lepsi cas a za 10 minut...+ som ece minul cas na to aby som z bronzovej medaily presiel na zlatu...
Update 23:17
po prvom kole som mal viac bodov ako ty dokopy za dve kola...
video:
Šu-Do napísal:tu mas obrazok z tej istej vyzvy a 10 minut po tom co si mi povedal (cez ICQ) ze mam ist tu vyzvu... cize to ci si ty jazdil hodinu a tristvrte som ja odjazdil za lepsi cas a za 10 minut...+ som ece minul cas na to aby som z bronzovej medaily presiel na zlatu...
Update 23:17
po prvom kole som mal viac bodov ako ty dokopy za dve kola...
video:
Šu-Do napísal:hehe... ted si ma dostal... neboj to mi je jasne... a ja som to nemyslel tak ze sa vytahujem... ale som len xcel trosku zahrat na nervy chlapcovi...
hey a už mám videa, a nesmejte sa mi, v tom prvom sa mi velmi nedarilo, trochu som tam pisal aj trapasy ... nudil som sa tak som sa s tym trochu pobavil - tym myslim ta hudba a tak
Šu-Do napísal:hehe... ted si ma dostal... neboj to mi je jasne... a ja som to nemyslel tak ze sa vytahujem... ale som len xcel trosku zahrat na nervy chlapcovi...
bladeboy napísal:hey a už mám videa, a nesmejte sa mi, v tom prvom sa mi velmi nedarilo, trochu som tam pisal aj trapasy ... nudil som sa tak som sa s tym trochu pobavil - tym myslim ta hudba a tak
tu je:
moze mi niekto prosim vas povedat, co je toto zac? sak vobec neviem driftovat v tomto carbone , to sa snad ani neda, oproti predoslim nfskam to je nieco uplne ine, moze mi niekto povedat, ako sa da normal driftnut? nemozem prejst ani prvy drif a pritom ostatne mam na 100%
no ono je tu ten drift moc divoky, no ono o uz ani nieje o drifte, ale ist stredom cesty, ono bude sa smikat same
co je dost smola ze to tak ty z EA sfusovali
edit: Šu-Do tak to sa nehadam, ked som nabural, dalej to slo v style ping pongu
Lord PROXI napísal:no ono je tu ten drift moc divoky, no ono o uz ani nieje o drifte, ale ist stredom cesty, ono bude sa smikat same
co je dost smola ze to tak ty z EA sfusovali
ale ak newies "smykat" tak to nasmykujes pekne do steny