misokgb napísal:Su oznacene modrym pasikom v testoch, ale pokukaj aj ostatne hry. Imho je lepsia x1650PRO ako 7600GS. Na GTcku sa uz nehrabe, ale GT je drahsia.
jj aj ja som za tu 1650...btw. take akurat fps je 60 ?
edit// ale ako pozeram tie hry tak vo vacsine ma vacsie fps ta 7600...ja uz vazne nevim
ja osobne by som siel do nvidie, da sa povedat ze karty su to skoro rovnake ale podla cien co vidavam, by som si dovolil tvrdit ze 7600GS vyjde vo viacerych pripadoch lacnejsie a mozno ma kusocek navrch, inac sa jedna o velmi vyrovnane karty...
mystique napísal:ja osobne by som siel do nvidie, da sa povedat ze karty su to skoro rovnake ale podla cien co vydavam, by som si dovolil tvrdit ze 7600GS vyjde vo viacerych pripadoch lacnejsie a mozno ma kusocek navrch, inac sa jedna o velmi vyrovnane karty...
inac je nutne kupovat novy zdroj do kompu ? ( ked planujem kupit iba kartu a novu RAM )
inac aku najlacnejsiu 1 GB RAM kupim aby pasovala do toho mojho kompu...nechcem nic posrat ( kupit nejaky zly komponent ) a chcem aby ta RAM aj nieco vydrzala...nie ze ju budem do mesiaca reklamovat
pokial doska podporuje ddr 400 - co sa mi zda ze ano, tak tam musis napasovat 1GB do slotu urcite, popripade ak by ti nezobralo celu giga bude stacit flash biosu
Cize ram akukolvek znacku s ddr400 (ked budes mat moznost uprednosti - kingstom, alebo s lacnejsich PQI alebo A-data
co sa tyka grafiky tak som minule v jedno casaku cital ze inno3d ma grafiku s cipom 7600gs ale ma ddr3 pamäte..a pri testoch slapala na päty aj GTckam...a cenovo bola o dost lacnejsia....takze si mysli ze je to taky dobry kompromis medzi klasickimi GS a GT