sirmisoturbo napísal:Pre boha, este tu takto o nej pis, prajem ti aby sa to stalo tebe.
mozno to podava necitlivo a kruto,ale ma vlastne pravdu.tak ako on zmysla vacsina ludi len to balia do akoze "sucitu".
suhlasim s nim len by som to povedal jemnejsie
Neviem mozno je to trochu OT, ale nepaci sa mi ako tu vsetci narabaju pojmom "normalny/nenormalny..." proste pre nas je to normalne a pre niekoho je to nenormalne ... ja neviem ale lepsie sa mi zda odlisny , alebo iny , ale nie nenormalny.
Z niektorych autistov ako napriklad sme mohli vidiet v tomto dokumente sa stavaju vedci a mozno vtedy ked vynajdu nejaky liek co vam zachrani zivot si uvedomite ci su nenormalny alebo iba odlisny ako my !!!
Ale vies keby si napisal napriklad : Moja matka je na vozicku a druhy uzivatel by napisal : Haha to moze byt sranda vozit sa na vozicku... tak by si si asi minimalne nieco pomyslel ... .Mimochodom aby som nebol len OT.Moj brat je vlastne databanka ).On ma hrozne velku dlhodobu pamet.Podla hlasu si pameta kopu hercov v televizii alebo podobne volovinky.A este ked brat zadre nejaku somarinu tak to skoro vzdy stoji za to
Dieg0 napísal:Ale vies keby si napisal napriklad : Moja matka je na vozicku a druhy uzivatel by napisal : Haha to moze byt sranda vozit sa na vozicku... tak by si si asi minimalne nieco pomyslel ...
ta ja som dost inteligentny si myslim, aj kamosi to o mne hovoria a vidia to namne.... a znamky vobec nesu o tom! a nesom bifel kkt som iba mudry dost...
mozog12 napísal:ta ja som dost inteligentny si myslim, aj kamosi to o mne hovoria a vidia to namne.... a znamky vobec nesu o tom! a nesom bifel kkt som iba mudry dost...
mozog12 napísal:ta ja som dost inteligentny si myslim, aj kamosi to o mne hovoria a vidia to namne.... a znamky vobec nesu o tom! a nesom bifel kkt som iba mudry dost...
v tejto teme nejde o to ci si ty mudry a po tvojich prispevkoch pochybujem ze mas IQ vacsie ako 90.tvoje prispevky su teraz jednoznacne najprimitivnejsie...si vytaz
Myslim ze tento prispevok presne vystihuje tvoju inteligenciu ale vazne ... zamysli sa nad tym co pises a do akej temy to pises
heh, toto je lepsie ako ten prispevok, kde niekto prehlasil, ze ista relacia ma inteligentny humor lebo to dotycny pozera
Podla mna to je super ked clovek vie 5 rokov dozadu co bolo ked si vie presne na ten den spomenut albo ten jazyk za tyzden sa naucit to je dokonale chcel by som ale som nato velmi lenivi hhehe
to je nieco na styl RIANMAN som videl ze jeden typek v USA podla neho bol RAINAM natoceny normale naraz dve strany cita z telefonneho zoznamu a vsetko si pamata