Ano samozrejme. Vsak ghetto neni len to co je v USA. Aj mi mame na Slovensku ghetta (a nemyslim len ten obchod), a mame ich dost. Lunik9, Kopčany, Devinka, a vetsina dediniek na strednom a vychodnom Slovenku...
nj, v Puerto Ricu a ked na nas s kamaratom vybehol jeden magor ked som zacal fotit grafiti, bol som len happy ze sedim na mure o 5 metrov vyssie ako on...
a raz ked som isiel boardovat s kamosmi niekde za Kosice tak sme ich tiez zopar videli jednu vec ale nepochopim a to su vlnene plechy a na nich satelity
okonenipica napísal:Ano samozrejme. Vsak ghetto neni len to co je v USA. Aj mi mame na Slovensku ghetta (a nemyslim len ten obchod), a mame ich dost. Lunik9, Kopčany, Devinka, a vetsina dediniek na strednom a vychodnom Slovenku...
vidis na tychto by som aj zabudol..slovenske ghetta
no my mame v nasom meste len tzv. romske ghetto a to jest od trznice dole kamarat to raz povedal takto....od trznice hore ludia od trznice dole cigani (-> s tymto nazorom sa nestotoznujem -skoro)
dudinko napísal:Mozem sa spytat co to je Ghetto? Nechcem ziadne linky na wikipediu, staci mi to povedat 2-3 vetami.
jednym slovom kkti a celou vetou, su to povacsinou nastrocni azetaci, ktori sa doma nudia. Ok nemusia to byt len deti, ale totalne povysavane hlavy maju urcite.
Ked sme boli v Londyne tak sme byvali v cernosskej stvri. No neviem ci sa to da nazvat ghettom, ale podla opisu ktory tu dal Gangy, to sedi.
Ale nejaku rasovu neznasanlivost som nepocitoval. (Noo len by skusili aby cierni utlacali bielych. ) Oni maju inu mentalitu ako my a to len my si zakladame na farbe pleti.
pinco napísal:jednym slovom kkti a celou vetou, su to povacsinou nastrocni azetaci, ktori sa doma nudia. Ok nemusia to byt len deti, ale totalne povysavane hlavy maju urcite.
pinco napísal:jednym slovom kkti a celou vetou, su to povacsinou nastrocni azetaci, ktori sa doma nudia. Ok nemusia to byt len deti, ale totalne povysavane hlavy maju urcite.
Co ma tento blabol spolocny s ghettom? Pozeraj menej akcnych filmov a chod si dat sprchu.
okonenipica napísal:Ano samozrejme. Vsak ghetto neni len to co je v USA. Aj mi mame na Slovensku ghetta (a nemyslim len ten obchod), a mame ich dost. Lunik9, Kopčany, Devinka, a vetsina dediniek na strednom a vychodnom Slovenku...
to si ako vazne myslel s tymi dedinkami?bol si uz niekedy v nejakej?je tam velke hovno moj mily a nie ghetto
safan napísal:to si ako vazne myslel s tymi dedinkami?bol si uz niekedy v nejakej?je tam velke hovno moj mily a nie ghetto
No ked uvidim niaku dedinu kde je niekolko polorozbadnutich budov, vsade len bahno a vyvesene pradlo, na drevenych budkach priklincovany satelit, a pri cestach deti co predavaju boruvky, tak si naozaj myslim ze to je Ghetto Prepac ak je to inak