Ech.. no to by aj mňa zaujímalo. Ja som akurát zistil, že na všetkých kompoch, kde sa prihlasujem do siete cez Novell, tak sa zobrazuje toto dialógové okno.. v ostatných prípadoch klasické "ikoňácke".
j ono automaticky zmeni cele prihlasovanie, avsak je nevyhoda ked mas jeden acc bez hesla tak vzdy pri spustani treba odliknut ok, nelogne sa automaticky mozno sa to da ale neprisiel som zatial na to
Ja som to tam aj hladal, aj raz nasiel no teraz som myslel ze sa mi zrusi cele to mogre LogOn okno Kazdopadne ti dakujem.
Este nieco troska od temy, v skole mame multilicenciu na Windows XP a na boku bedne je ten kluc napisany na tom logu. Co by sa stalo, ak by som ho opisal a nainstaloval si Windows s tym kodom? Mohli by byt problemi?
ak myslis to ze ty ho budes pouzivat na stahovanie aktualizacii a pod. tak to nepojde pretoze hned pri registracii produktu to vyhodi ze cislo je uz pouzite a nepovoli ho regnut uz som to skusal a neslo to
masterdead napísal:ak myslis to ze ty ho budes pouzivat na stahovanie aktualizacii a pod. tak to nepojde pretoze hned pri registracii produktu to vyhodi ze cislo je uz pouzite a nepovoli ho regnut uz som to skusal a neslo to
sirmisoturbo napísal:Este nieco troska od temy, v skole mame multilicenciu na Windows XP a na boku bedne je ten kluc napisany na tom logu. Co by sa stalo, ak by som ho opisal a nainstaloval si Windows s tym kodom? Mohli by byt problemi?