co dalej?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Te-wei
Medium Professional
Ženy súveľmi komplikované stvorenia a čo sa týka vzťahov majú pomerne veľké nároky, hlavne s časového hladiska a tým chcem teda povedať to, že žene musíš byť nakôr dobrým kamarátam, až potom môžeš byť niečim viac... nie všetky a nie vždy to tak platí ale to percento je vysoké. teda aspoň čo sa týka mojej skúsenosti.Tomcat10 napísal:Strasne sa mi paci jedna holka. vychadzame spolu dobre, odprevadzam ju domov a pod. len problem je v tom ze chce byt len kamoska.
Je mozne, ze niekedy bude cet aj nieco viac? ked budem dalej robit to co doteraz.
Takže na tvojom mieste by som jej bol tým naj kamošom a hlavne si od tohho nič neslubuj, nič neočakávaj, bo sa sklameš.
No a chlapi sú zas poväčšinou taký, že si kludne začnú s babou ktorú ani kmoc nepoznajú, tým myslím skutočne poznať, a hľa dôkaz:
btw: nehovoriac o tom, že sa mýli...NUMA napísal:mno neviem podla mna je to tak ze to hned vied ci niekho chces alebo nie tak mozno niekedy ja kamaratsvo viac ale to bude preblem ked ty to beries ako viac // nahoda je blazon![]()
![]()
Heh, no mne sa zatim vzdy po platonickej laske tie idealy nejak rozplynuly...miki24686 napísal:no vidis-dohodli sme sa a ani to nebolo na tak dlho![]()
btw. platonicka je niekedy milionkrat lepsia ako ta ozajstna.. pri tej platonickej mozete verit, ze ten clovek je idealny
Inak, fakt, niekedy aj kamaratstvo moze byt dost silne, az tak, ze priam hranici s laskou.... Cize nie je dovod zufat si, ked ta, ktoru milujeme niekoho ma
-
Mrs_Chocolate
Light Expert
Lenze necakaj dlhsi vztah ak len "vyuzijes" tu chvilku, pretoze v podstate aj ona ta vtedy "vyuziva", lebo niekoho potrebuje.lukasione napísal:ee...len rob to co robis doteraz...ked bude na dne spomenie si na cloveka ktory ju ma rad a ktory jej pomoze..to budes ty a to bude tvoja velka sanca
Ak ta nemiluje nie je co riesit
-
matus121
Light Professional
Re: co dalej?
tak to poznam ked dievca chce byt len kamoskaTomcat10 napísal:Strasne sa mi paci jedna holka. vychadzame spolu dobre, odprevadzam ju domov a pod. len problem je v tom ze chce byt len kamoska.
Je mozne, ze niekedy bude cet aj nieco viac? ked budem dalej robit to co doteraz.
Re: co dalej?
no ono to nie je prijemne ani pre nas baby, ked chalan chce byt len kamarat...mam taky obdobny problem, a dost dlho sa s nim trapim..MystiQ napísal:tak to poznam ked dievca chce byt len kamoskaa nie je to prijemne. Skus este cakat