program na nahravanie videa
-
misomiskolci
Novice
program na nahravanie videa
Zdar ludia zhanam nejaky program co nahava vsetko co sa deje na monoitore (potrebujem nahrat dianie na ploche) a spravi z toho avicko, mpeg, na tom v podstate nezalezi, proste z toho potrebujem video .. neviete o niecom? najlepsie by bolo free ... thxalot
program na nahravanie videi z hier
Cawte potrebovla by so dajaky program ktory by nahral video z hry najlepsie bude free 
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: program na nahravanie videi z hier
fraps je v podstate free... akurat ti nahra len 30 sekund...Marky(SK) napísal:Cawte potrebovla by so dajaky program ktory by nahral video z hry najlepsie bude free
potom Game Cam ale to newiem ci je free... sak skus
http://www.planetgamecam.com/?locid=download
Re: program na nahravanie videa
Potreboval by som poradiť program, ktorým by som natočil video s hry ale nie tak ako to roby fraps, že natáča to čo robím ja a natáča moju postavičku. Potreboval by som to do GTA 4 na MP aby to natočilo napr. nejakú scénku že by som nastavil tú kameru na to miesto ktoré by som chcel natočiť a ona by šetko natáčala a ja by som tam behal alebo ako.
Je niečo také ???
Dík
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2012, 22:58)
Potreboval by som poradiť program, ktorým by som natočil video s hry ale nie tak ako to roby fraps, že natáča to čo robím ja a natáča moju postavičku. Potreboval by som to do GTA 4 na MP aby to natočilo napr. nejakú scénku že by som nastavil tú kameru na to miesto ktoré by som chcel natočiť a ona by šetko natáčala a ja by som tam behal niečo ako trailer alebo takto:
Je niečo také ???
Dík
Je niečo také ???
Dík
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2012, 22:58)
Potreboval by som poradiť program, ktorým by som natočil video s hry ale nie tak ako to roby fraps, že natáča to čo robím ja a natáča moju postavičku. Potreboval by som to do GTA 4 na MP aby to natočilo napr. nejakú scénku že by som nastavil tú kameru na to miesto ktoré by som chcel natočiť a ona by šetko natáčala a ja by som tam behal niečo ako trailer alebo takto:
Je niečo také ???
Dík
Potreboval by som neaky program na natáčanie videa z neakej hry.Neaky zaciatocnícky.Fraps,Camstudio,HyperCam nechcem.Niečo podobné Frapsu chcem len názvy nie webov stránky kde sa to dá kúpiť.Fraps moc stojí premňa.Díky za odpoveď.Chcem natočiť neake video z hry a potom ho dať na Youtube.
Neviete ako natáča Camtasia?? Je dobrá alebo zlá?
Neviete ako natáča Camtasia?? Je dobrá alebo zlá?
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Najlepší program na to je Action! or Mirillis.
Tuto je o ňom vlákno:
http://www.hojko.com/mirillis-action-sc ... 65075.html
Tuto je o ňom vlákno:
http://www.hojko.com/mirillis-action-sc ... 65075.html