Naj pokazenejšia hra tohto roku
-
lekoklatik
VIP
-
lekoklatik
VIP
More ale čo čakate od FIFI. Páči sa vám create your player či ako sa to tam volá. Je pravda že v PSOVI je create slabý ale inak nema chybu. Si myslim. A NHL bola aj tak naj zverina 2002. Od vtedy nič novéSniper-SVK napísal:No urcite som cakal viac od NHL 07, sklamala ma aj FIFA 07,sak ziadna FIFA neni realna ozajstemu futbalu,mohli by to vymysliet lepsie no ne?
Ze vas huba (resp. ruka) z toho neboli ked sem pisete tituly ako Gothic3 (!!
) Just Cause a mnohe ine(je celkom jasne ze tebe osbone hra nesadla,no zato ze tebe nesadla neznamena ze je zvrzana)...TO u nma jednoznacne zvitazila hra Rock POdvraaku (kua to si zahrajte a nepithujte tu na gotic 3-tam uvidite co je totalne zvrzana hra-resp to ani hra neni
)
-
Sniper-SVK
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
erytrocyt
VIP
Toto platí aj pre mňa...Mek napísal:JUST CAUSE
dovody - nebudem znova vypisovat, vid moj prispevok v teme Just Cause
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=56 ... e&start=60
tento rok som sa nejak moc po hrach neobzeral takze z tohtorocnych mam ozaj slaby prehlad.. ale jednoznacne obrovskym sklamanim pre mna bol NFS Carbon.. ostatne ako som pocul - vsetko z dielne EA bolo prepadakom 
z toho mala co som hral ma sklamala napr aj strasne kratka hracia doba HL2: Episode One .. ale zase hratelnostou si to zachranila
z toho mala co som hral ma sklamala napr aj strasne kratka hracia doba HL2: Episode One .. ale zase hratelnostou si to zachranila
Gothic III - hrozne daco ... grafika stala za prd a tie HW naroky a bugy ... uf - skoda toho docela good pribehu - okrem konca... to bolo dost cudne...
NHL07 - preskinovane menu + aktualizovane zostavy... takmer ziadna zmena hratelnosti
Specnaz: Project Wolf - to bola hra dokoncena na 20% max. hroza
Godfather - dost velke sklamanie, slaby odvar Mafie, i ked sa to s nou neda ani porovnat kedze to bol EA titul.
NHL07 - preskinovane menu + aktualizovane zostavy... takmer ziadna zmena hratelnosti
Specnaz: Project Wolf - to bola hra dokoncena na 20% max. hroza
Godfather - dost velke sklamanie, slaby odvar Mafie, i ked sa to s nou neda ani porovnat kedze to bol EA titul.
-
Lord PROXI
King