Co dalej?
Co dalej?
Poznam jedneho zlateho chalana, s ktorym som sa spoznala hned po rozchode s mojim byvalym.Bol ku mne vzdy tolerantny, a chapavy.Pozname sa uz asi tri tyzdne ...Aj ked ho mam velmi rada lebo si s nim dobre rozumiem nic nechcem unahlit lebo som sa na tom uz vela krat poucila.Aj kamosky vravia ze je to dobry chalan, aj ked som clovek co vzdy da len hlavne na seba, a na svoje pocity.Ale co mam teraz robit?Ak newiem co chce on??
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mam s nim chodit alebo nie??
no ja v tom nejaky problem nevidim...ak ho mas rada, urcite do toho chod, mozno by si neskor lutovala..rob to co citisBaskaa napísal:Poznam jedneho zlateho chalana, s ktorym som sa spoznala hned po rozchode s mojim byvalym.Bol ku mne vzdy tolerantny, a chapavy.Pozname sa uz asi tri tyzdne a nieco sa rysuje...Aj ked ho mam velmi rada lebo si s nim dobre rozumiem nic nechcem unahlit lebo som sa na tom uz vela krat poucila.Aj kamosky vravia ze je to dobry chalan, aj ked som clovek co vzdy da len hlavne na seba, a na svoje pocity.Ale co mam teraz robit, cakat sa mi nechce ale nie preto ze si myslim ze si to rozmysli ale preto ze ho mam rada. Ale je to spravne?
Baskaa : nerozumiem prečo sa každý chce hneď trepať do vzťahu , ak ti môžem poradiť z môjho osobného hľadiska , nemusíš sa náhliť , môžte byť chvíľu kamaráti , spoznávať sa , nebude sa to proste hneď brať tak vážne , potom keď sa budete ešte lepšie poznať , môže sa to zvrtnúť na vzťah a bude to ešte krajšie ako akútne okamžité " povinné " chodenie
Sprav ako chceš , držím palce , ale na tvojom mieste , keď píšeš , že si sa už veľa krát popálila , nič tým nepokazíš a keď o ňom všetci tvrdia , že je chápavý , iste ho to neodradí
Sprav ako chceš , držím palce , ale na tvojom mieste , keď píšeš , že si sa už veľa krát popálila , nič tým nepokazíš a keď o ňom všetci tvrdia , že je chápavý , iste ho to neodradí
-
midnight_man
Guru
GO GO GO
No ak mam na to nieco povedat,,mne sa stalo to iste..ja som tam hral ulohu toho chapaveho chalana..spoznal som sa s jednou babou lebo sa rozysla s chalanom..najprv len pisanie atake halusky,,a poto sme chodili spolu.no netrvalo dlhoa sme sa rozysli a vratila sa k byvalemu..a doteraz je to zamotane..este sa to mozno dakejako zvrtne..takze je to pohlad aj s inej strany..skus porozmyslat,,,ci si ho schopna mat rada.a tak dalej,,lebo ked budete spolu mozno sa zamiluje tak ako ja,,a, ty mozno prides na to ze ho az tak nemas rada ako si myslela..a mozes mu ublizit.... 
Baskaa
Skus to s nim...ak sa s nim citis dobre tak len smelo dotoho...budem drzat palce..
Bol tu nazor ze aby si s tym pockala...mozno je aj ten nazor spravny ale ja to vydim inak.Asi preto lebo tiez som poznal babu s ktorou som sa dobre citil a mali sme vela spolocneho .Nieco ako tvoj pripad.A cakal som (neviem naco ,bol som hlupy) a dockal som sa len toho ze ta baba si nasla ineho chalana a bol koniec.Sice s nou aj teraz vychadzam v pohode ale uz viem ze spolu teraz nemozme bty.Je stastna a ja jej vztah nebudem kazit.
Tak nechcem aby sa ti stalo to co mne...tak skus to s tym chalanom....moja rada
Skus to s nim...ak sa s nim citis dobre tak len smelo dotoho...budem drzat palce..
Bol tu nazor ze aby si s tym pockala...mozno je aj ten nazor spravny ale ja to vydim inak.Asi preto lebo tiez som poznal babu s ktorou som sa dobre citil a mali sme vela spolocneho .Nieco ako tvoj pripad.A cakal som (neviem naco ,bol som hlupy) a dockal som sa len toho ze ta baba si nasla ineho chalana a bol koniec.Sice s nou aj teraz vychadzam v pohode ale uz viem ze spolu teraz nemozme bty.Je stastna a ja jej vztah nebudem kazit.
Tak nechcem aby sa ti stalo to co mne...tak skus to s tym chalanom....moja rada
NO nvam poviem novinku ako sa to vyvinulo:newem preco ale zo sekundy na sekundu sa mi ten chalan vobec neozyva....vobec newem preco a som z toho
........bozee asi puknem od tych nervov
newiem co sa stalo.....co ak preto ze si to tu precital, a nechcel sa nahlit a ja tu uz vypisujem ako keby to boo istee??pls poradte mi 
jj sak ja nesom taky dotiervy typ
.....mno ale strasne dlho som vahala ci mu mam vobec napisat....a tak som sa rozhodla.....ale mas pravdu treba byt trpezlivy.....lenze naposledy ked mi chalan neodpisoval na druhy den sme ssa rozisli...ale tha toto by bolo totalne odveci keby sa "skoncilo" lebo si dost chybame a po druhe super spolu vychadazme