Pamäť DDR do pc

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
projector
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Pamäť DDR do pc

Príspevok od používateľa projector »

Please poradte mi, chcem si kupit ram-ku Kingston DDR 512MB PC 2100 / 266MHz CL2,lenze je okrem tejto este jedna a vo vsetkom je taka ista az na tento parameter CL2,5 - vysvetlite mi co to znamena?Ma to velky vplyv pri vybere ram-ky ked je v takej istej cene???Dikes vopred...
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

CAS latency=Column Acces Strobe Latency latency,je to vlastne odozva,pocet cyklov,ktore su potrebne k ziskaniu dat z pametovej bunky,cim to cilso mensie tym lepsie
projector
Medium Expert
Medium Expert

canopus napísal:CAS latency=Column Acces Strobe Latency latency,je to vlastne odozva,pocet cyklov,ktore su potrebne k ziskaniu dat z pametovej bunky,cim to cilso mensie tym lepsie

dikes.....
projector
Medium Expert
Medium Expert

Este mam zopar otazociek, ak som si kupil vyssiu ramku ako som mal a odvtedy mi neukazuje uvodnu obrazovku s parametrami pc je to v poriadku???Staci proste len vymenit novu ramku za staru a ma to ist alebo ju treba nejako nastavit v biose???Inak je jedno do akej zasuvocki ju vlozim???
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

projector napísal:Este mam zopar otazociek, ak som si kupil vyssiu ramku ako som mal a odvtedy mi neukazuje uvodnu obrazovku s parametrami pc je to v poriadku???Staci proste len vymenit novu ramku za staru a ma to ist alebo ju treba nejako nastavit v biose???Inak je jedno do akej zasuvocki ju vlozim???
zobrazovanie uvodnej obrazovky sa da vypnut, bios to umoznuje, ak ti nabootuje win mozes si overit kolko mas pamete kliknutim pravym na tento pocitac vlastnosti.... ak ti to nebude stacit, je tu este prime95, tusim blend test testuje pamat, alebo memory gold, v podstate ak nemas funkcny dual channel je jedno kde das pamet... o dual channely a jeho nastaveni je tu popisane dost staci hladat...
Napísať odpoveď