Vztah
Vztah
Ahojte,
Jedna baba zo skoly sa mi paci. Zistil som si jej nick na pokeci a zacali sme si pisat. Uz som si s nou dohodol aj stretko, ale este nikdy predtym som nemal babu a preto si neviem predstavit ako sa mam pri nej spravat a o com sa rozpravat. Obaja mame 15, ochvilu 16. Diky za rady.
Jedna baba zo skoly sa mi paci. Zistil som si jej nick na pokeci a zacali sme si pisat. Uz som si s nou dohodol aj stretko, ale este nikdy predtym som nemal babu a preto si neviem predstavit ako sa mam pri nej spravat a o com sa rozpravat. Obaja mame 15, ochvilu 16. Diky za rady.
Ahoj 
V každom prípade buď prirodzený , príjemný , snaž sa byť vtipný a pomôže aj galantnosť ...
Čo máš hovoriť , to sa nedá naučiť frázy , ako Ti možno sem dá niekto link na topic - " čo hovoriť "
Musíš sa pri tom proste baviť , ide o to , aby Vám bolo spolu fajn, snaž sa jej povedať tvoje hobby a možno nájdete nejakú spoločnú záľubu ..
Inak držím palce
V každom prípade buď prirodzený , príjemný , snaž sa byť vtipný a pomôže aj galantnosť ...
Čo máš hovoriť , to sa nedá naučiť frázy , ako Ti možno sem dá niekto link na topic - " čo hovoriť "
Musíš sa pri tom proste baviť , ide o to , aby Vám bolo spolu fajn, snaž sa jej povedať tvoje hobby a možno nájdete nejakú spoločnú záľubu ..
Inak držím palce
Bud prirodzeny, ak nie si vtipny, tak sa nim nesnaz byt, pretoze to bude vyzerat este horsie.. kazdy sme iny, a urcite mas kopu dobrych vlastnosti okrem zlych
takze ked si priatelsky, komunikativny, otvoreny, tichy, slusny, neslusny, tak bud sam sebou... nesnaz sa byt iny ako si.. to je najhorsie co moze byt.
ver mi. prirodzenost je najdolezitejsia, okrem toho, kto chces aby sa jej pacil, ty, alebo osoba na ktoru sa budes hrat, ktoru zahras podla najnovsich trendov?
dievca vie ocenit, ked je niekto iny ako ostatni, alebo je sam sebou a na nic sa nehra
takze ked si priatelsky, komunikativny, otvoreny, tichy, slusny, neslusny, tak bud sam sebou... nesnaz sa byt iny ako si.. to je najhorsie co moze byt.
ver mi. prirodzenost je najdolezitejsia, okrem toho, kto chces aby sa jej pacil, ty, alebo osoba na ktoru sa budes hrat, ktoru zahras podla najnovsich trendov?
dievca vie ocenit, ked je niekto iny ako ostatni, alebo je sam sebou a na nic sa nehra
-
Eagle60
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Neda sa ti poradit...kazdy si to zazil rozne, a predsa sme to mali vsetci rovnako, ta vysoka hladina adreanalinu v krvi, ten pocit, ze nieco pokaslem, to ze sa jej chcem zapacit, ale jedno neberieme do uvahy, ze rovnako sa citia aj oni, preto sa hlavne ukludni a premysli to co povies
prajem vela stastia...
-
last_knight
Light Professional
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... ty budes tez borecdudo20 napísal:A keby si ju siel odprevadit domov alebo sa budete lucit pusinka neublizivela stastia
.. vesper, dudo20, ... isto zalezi velmi na charaktere holky .. niektore tak eku**vicky nemas problem ani dat po prvom rande, ale ked mas slusnu holku ... to je cosi ine ..a podla mna ju praveze treba nechat v napäti, ne jak nevyhoneny zrebec sa jej hned pchat kade tade
-
misokgb
King
Kazdy dobre vie ako bude "prirodzeny"... Jedna vec je hovorit bud prirodzeny a druha vec je, ked sa mame cinit
Urcite to kazdy pozna a kto nie, tak jemu cest... Prirodzeny aj tak moc nebudes podla mna, na prvom stretku urcite nie, na takom 2-3 uz budes viac uvolnenejsi, potom na takom piatom uz budes uplne uvolneny... A hlavne, ked sa ti bude akokolvek lubit aj ty jej, tak nezacni prosim ta s nou hned chodit, aspon na takom 5 stretku, lebo po prvom stretku chodit je <>ovina a to mi potvrdi asi viac userov... 
Dobre tak spravime kompromis ze nech ju pobozka ak bude moznost az na druhom randenordkapp_pb napísal:... ty budes tez borecmiso2911 ...
.. vesper, dudo20, ... isto zalezi velmi na charaktere holky .. niektore tak eku**vicky nemas problem ani dat po prvom rande, ale ked mas slusnu holku ... to je cosi ine ..a podla mna ju praceze treba nechat v napäti, ne jak nevyhoneny zrebec sa jej hned pchat kade tade.. ale o tomto sa neda dohodnut lebo aj chalani su kazdy iny ...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
no jasne takze tie rady ze bud sam senou su spravne to ano...
a ked sa budete rozpravat a napr sa ta opyta "ako bolo v skole " (aj ked sa nechodi teraz ale nic ma nenapada) tak jej neodpovedaj ze "dobre""zle" odpovedz jej niecim dlhsim...nie jednoslovnou odpovedou...aby ste sa mali stale o com bavit a neboli potichu cely cas
a ked sa budete rozpravat a napr sa ta opyta "ako bolo v skole " (aj ked sa nechodi teraz ale nic ma nenapada) tak jej neodpovedaj ze "dobre""zle" odpovedz jej niecim dlhsim...nie jednoslovnou odpovedou...aby ste sa mali stale o com bavit a neboli potichu cely cas