Cookies ??
Cookies ??
PLS načo slúži cookies a mám nastaviť vo firefoxe aby sa cookies ukladalo ?? pls
Napríklad teraz som prihlásený na www.hojko.com. Vypnem internetový prehliadač, zapnem ho a som stále prihlásený. Žiadne heslo to odo mňa nepýta.
odo mna to pyta hned ako zapnem mozillu lebo mam gmail addon.chrono napísal:Napríklad teraz som prihlásený na www.hojko.com. Vypnem internetový prehliadač, zapnem ho a som stále prihlásený. Žiadne heslo to odo mňa nepýta.
mne to normalne ide das nastroje->moznosti->bezpecnost->
tam zaskrtni pouzit hlavne heslo alebo pridat hlavne heslo(neviem uz presne ako to je) a tak mi to ide lebo takto som ja zistoval hesla susedom a tak.
raz mi nato prisiel brat a skopiroval si moj profil a tak odvtedy mam hlavne heslo.
Si si istý, že to heslo má niečo s cookies. Vo firefoxe to mám zapnuté, a aj tak to nepýta pre cookies žiadne heslo. Podľa mňa to funguje iba pre heslá, ktoré musím napísať pri prihlasovaní (a nie keď je informácia o prihlásení v cookie). Ak sa odtiaľto odhlásim, a po reštarte firefoxu sa budem chcieť prihlásiť, bude firefox pýtať heslo. Skús sa prihlásiť na www.hojko.com, vypni firefox (ak bude pýtať heslo, tak ho nezadaj), a choď naspäť na www.hojko.com. Budeš tam prihlásený (aspoň mne to tak funguje).lucas03 napísal:odo mna to pyta hned ako zapnem mozillu lebo mam gmail addon.
mne to normalne ide das nastroje->moznosti->bezpecnost->
tam zaskrtni pouzit hlavne heslo alebo pridat hlavne heslo(neviem uz presne ako to je) a tak mi to ide lebo takto som ja zistoval hesla susedom a tak.
raz mi nato prisiel brat a skopiroval si moj profil a tak odvtedy mam hlavne heslo.