Slúchadlá pre iAudio X5L

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SRneC »

Kentus napísal:Takze ak som to spravne pochopil:
1. Sony urcite nie, lebo sony....
2.Kossy ano ale aj nie , lebo bassy a slabe vysky, a velkost
PRESNE!!! :lol: Nekupuj kossy cez net... musis ich vyskusat a ked povedia ze ich nemozes vyskusat tak nevem co spravis....
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Mas tam 3 nasadky..a pokial nemas usi ako hrasok, tak mas velmi malu sancu ze ti ani jeden z tych 3 nebude pasovat :).
Kentus
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kentus »

kukiak napísal:Mas tam 3 nasadky..a pokial nemas usi ako hrasok, tak mas velmi malu sancu ze ti ani jeden z tych 3 nebude pasovat :).
no sony maju, ale on hovoril o kossoch, a pokial viem tak tie maju len +1par nasadiek rovnakej velkosti (XXXXL..)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

No je pravda ze Kossy maju 3 pary "nausnikov" ale hacik je v tom ze vsetky su rovnakej velkosti ;).Sony ani Kossy neber oboje maju vela zaporov.Zober Creative EP-630/Sennheiser CX-300.Povedal by som ze znacka sennheiser ta presvedci o kvalite a ak nie tak ak ta o kvalite nepresvedci znacka creative tak si na otm zle.Inac su to zhodne sluchadla (CX300 a EP630)
SRneC
Addict
Addict

Dieg0 napísal:No je pravda ze Kossy maju 3 pary "nausnikov" ale hacik je v tom ze vsetky su rovnakej velkosti ;).Sony ani Kossy neber oboje maju vela zaporov.Zober Creative EP-630/Sennheiser CX-300.Povedal by som ze znacka sennheiser ta presvedci o kvalite a ak nie tak ak ta o kvalite nepresvedci znacka creative tak si na otm zle.Inac su to zhodne sluchadla (CX300 a EP630)
Sennheisery su spicka, robia dokonca aj audiotechniku pre nepocujucich(nacuvacie pristroje) :wink:
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

dawo napísal:Sennheisery su spicka, robia dokonca aj audiotechniku pre nepocujucich(nacuvacie pristroje) :wink:
precitaj tento test

Kód: Vybrať všetko

http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=6694&Itemid=49
kossy dopadli najlepsie co sa tyka zvuku :P..inac ja mam tiez kossy KOSS KTX/PRO 1 uz tskoro 3roky a hraju bezchibne a zvuk maju super cisty....

Kód: Vybrať všetko

Koss na tom byl ale výrazně lépe především v nižších tónech a také v celkovém dojmu z reprodukce Sennheiser nevyniká. Zvuk je nevyvážený, což se dá slušně nastavit třeba na počítači, bohužel už ne tak dobře u osobního přehrávače. Za lepší vzhled a samozřejmě novější produkt zaplatíte 1399 Kč s DPH, což oproti starším Kossům vyjde o více než třetinu dráž.
hihi
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tak ja som mal v baleni 3 nadstavce a kazde ine...tak neviem..mam koss the plug... Mas k nim dozivotnu zaruku, cize ked si na ne o 10 rokov sadnes alebo hocico s nimi spravis..daju ti za 200sk nove..neries bez kossy.
SRneC
Addict
Addict

skura3 napísal:precitaj tento test
to je len vec nazoru... :roll:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

kukiak napísal:Tak ja som mal v baleni 3 nadstavce a kazde ine...tak neviem..mam koss the plug... Mas k nim dozivotnu zaruku, cize ked si na ne o 10 rokov sadnes alebo hocico s nimi spravis..daju ti za 200sk nove..neries bez kossy.
Presne tak aj ja :wink:
Bral by som SparkPlug :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dawo napísal:to je len vec nazoru... :roll:
Presne tak, vsetky recenzie su len vec nazoru, vobec sa nimi neriadte :D :smt046
SRneC
Addict
Addict

kukiak napísal:Presne tak, vsetky recenzie su len vec nazoru, vobec sa nimi neriadte :D :smt046
No ked recenziu urobis ty bude ina, ked ju urobim ja bude tiez ina.... a ich argumenty?? : "zvuk bol trochu nevyvazeny"
to je argument???... tak to potom mohli rovno povedat... : "aaaale take nemastne neslane"... :roll:

kazdy nech sa riadi sebou, nech vyskusa a urobi si vlastnu recenziu... :)
Kentus
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kentus »

Sennheisery by som bral hned len keby nemali 1 m kabel....
Napísať odpoveď