Dievca a jej rodicia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mihaaaal
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihaaaal »

Hehe tak ja to mam dobre :P ...chodim s mojou susedou (mame obaja 18r. ja za stipku 19 :) ) Jej otec robi v Anglicku takze casto nebyva doma ale zvykne volat a to kecame spolu celkom vela :D a inac zajtra tiez idem k nim (ved daleko to nemam) a budem tam asi aj spat inac zajtra to bude rok co s nou chodim .... a k teme ja som im nic nekupil ani na vianoce proste ma ani nenapadlo a to som dostal od nich znackove tricko :oops:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

warnet napísal:ludia taky pohovor som zazil minule ale nevedel som ze to bude pohovor jednoducho sme boli v jej izbe kecalia robili ine veci a jej oco ma zavolal :D a take otazky mi daval ze pijes? fajcis? kolko si mal dievca? si panic?? atd a viete co je najhorsia zbran na otca uprimnost ...... uplne ma schvalil :D
hehe to su uplne pohoda otazky.. horsie by bolo keby sa pytal ako skola atd... :smt117 :smt117
pavuk96
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pavuk96 »

Tak som kupil tokaj 3 puntove a pre jej mamu som kupil studentsku pecat horku :lol: ,ale fajna je.Dnes tam idem o 20:00hod tak drzte ukazovak :wink:

Jo admin mas u mna hradnu sviecu prid si do PO haha :lol:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

ja som doniesol cervene vinko a tete bonbonieru,nic som nepokazil s odstupom casu zistis,ze ake to bolo trapne,ale urcite kazdemu vyschlo v krku ked sa prvy-krat zoznamoval,taky blby pocit zviera v krku,musis kontrolovat vsetky svoje vety,mimiku apod,ze az bleeeee
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ja si uz ani nepamatam na tu prvu navstevu, dajak to islo samo ale zadnu bonbonieru som nenosil. ja som az az predsa.)
pavuk96
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pavuk96 »

no tak moj pohovor dopadol ako dopadol.Bol to brutus :D haha
hladal som slova jak čuro..No mam to za sebou a som rad.
2 hodiny ma mucili..hlavne jej oco :)
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

:lol: :lol: :lol:
Viete ako som sa ja zoznámil s potenciálnou svokrou?
Som brigádoval, ked som mal 15 v jednej fabrike a ona tam robila vrátničku.
Tak som raz v lete rovno zo žúru išiel do práce a dala mi fúkať.( že vraj 1,7 prom.) :o
Povedala mi, že utekaj sa skryť, aby ťa nikto nevidel, no to som ešte nechodil s jej dcérou.
A mimochodom, keď ma prvý-krát predstavila mame (asi 2 roky po tom) tak mi behal mráz po chrbte, nech si na to nepamätá.
Prvé čo povedala : - Aaaaaa, sak ja ho poznám, taký slušný chlapec, aj robil u nás vo fabrike, že? :wink:
Veru, že pamätala, ale v pohode, dnes na to všetci spomíname so smiechom.
Napísať odpoveď