Prehravac a vypinanie monitora [poradte]

Informácie o software, ankety...
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Prehravac a vypinanie monitora [poradte]

Príspevok od používateľa k6 »

Takze mam taky problem... chcem si vecer pustit povedzme nejaky koncert, alebo par klipov pred spanim... Aby som sa potom nemusel zas dvihat z postele (no, toto vlastne riesi dialkove, ale tak v pripade ze zaspim), chcem aby sa mi po dohrani materialu VYPOL MONITOR. Pc bezi nonstop, to vypinat nechcem. Takisto nechcem prechod do save modu. Len vypnut monitor... Viete o nejakom prehravaci ktory toto vie? Alebo aspon nejaka utilitka kde si mozem nastavit za aky cas/o kolkej chcem vypnut monitor? Googlil som bezvysledne hodinu... vdaka za rady a napady.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Prehravac a vypinanie monitora [poradte]

Príspevok od používateľa canopus »

k6 napísal:Takze mam taky problem... chcem si vecer pustit povedzme nejaky koncert, alebo par klipov pred spanim... Aby som sa potom nemusel zas dvihat z postele (no, toto vlastne riesi dialkove, ale tak v pripade ze zaspim), chcem aby sa mi po dohrani materialu VYPOL MONITOR. Pc bezi nonstop, to vypinat nechcem. Takisto nechcem prechod do save modu. Len vypnut monitor... Viete o nejakom prehravaci ktory toto vie? Alebo aspon nejaka utilitka kde si mozem nastavit za aky cas/o kolkej chcem vypnut monitor? Googlil som bezvysledne hodinu... vdaka za rady a napady.
skus to cez nastavenie napajanie monitora a cas kedy mu das vypnut
Obrázok
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

canopus napísal:skus to cez nastavenie napajanie monitora a cas kedy mu das vypnut
Obrázok
Diky za radu, nad tymto som samozrejme uvazoval. Akurat mi chyba moznost v intervale viac ako hodinu nastavit cas jemnejsie (hodinovy skok sa mi zda byt dost). Tak zistujem ci niekto nepozna/nepouziva lepsie riesenie :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

canopus napísal:skus to cez nastavenie napajanie monitora a cas kedy mu das vypnut
Toto napadlo aj mne, ale standardne prehravac tuto funkciu zablokuje. Ja pouzivam na vypinanie PC Vplayer[ http://www.divx-digest.com/software/vplayer.html ], u ktoreho som si vsimol v nastaveniach polozku na povolenie/zakazanie setrica obrazovky, kam spada aj to vypnutie monitora skrze windows.:
Prílohy
vplayer.JPG
vplayer.JPG (141.18 KiB) 484 zobrazení
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

k6 napísal:Takze mam taky problem... chcem si vecer pustit povedzme nejaky koncert, alebo par klipov pred spanim... Aby som sa potom nemusel zas dvihat z postele (no, toto vlastne riesi dialkove, ale tak v pripade ze zaspim), chcem aby sa mi po dohrani materialu VYPOL MONITOR. Pc bezi nonstop, to vypinat nechcem. Takisto nechcem prechod do save modu. Len vypnut monitor... Viete o nejakom prehravaci ktory toto vie? Alebo aspon nejaka utilitka kde si mozem nastavit za aky cas/o kolkej chcem vypnut monitor? Googlil som bezvysledne hodinu... vdaka za rady a napady.
no najlepsi a najpopularnejsi na taketo veci je Jet Audio
pozri
Nachádza sa tu i Timer a Alarm pomocou ktorého je možné načasovať vypnutie PC, prebudenie PC, ukončenie momentálneho prehrávania atď...
8)
Napísať odpoveď