Prehravac a vypinanie monitora [poradte]
Prehravac a vypinanie monitora [poradte]
Takze mam taky problem... chcem si vecer pustit povedzme nejaky koncert, alebo par klipov pred spanim... Aby som sa potom nemusel zas dvihat z postele (no, toto vlastne riesi dialkove, ale tak v pripade ze zaspim), chcem aby sa mi po dohrani materialu VYPOL MONITOR. Pc bezi nonstop, to vypinat nechcem. Takisto nechcem prechod do save modu. Len vypnut monitor... Viete o nejakom prehravaci ktory toto vie? Alebo aspon nejaka utilitka kde si mozem nastavit za aky cas/o kolkej chcem vypnut monitor? Googlil som bezvysledne hodinu... vdaka za rady a napady.
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prehravac a vypinanie monitora [poradte]
skus to cez nastavenie napajanie monitora a cas kedy mu das vypnutk6 napísal:Takze mam taky problem... chcem si vecer pustit povedzme nejaky koncert, alebo par klipov pred spanim... Aby som sa potom nemusel zas dvihat z postele (no, toto vlastne riesi dialkove, ale tak v pripade ze zaspim), chcem aby sa mi po dohrani materialu VYPOL MONITOR. Pc bezi nonstop, to vypinat nechcem. Takisto nechcem prechod do save modu. Len vypnut monitor... Viete o nejakom prehravaci ktory toto vie? Alebo aspon nejaka utilitka kde si mozem nastavit za aky cas/o kolkej chcem vypnut monitor? Googlil som bezvysledne hodinu... vdaka za rady a napady.

Toto napadlo aj mne, ale standardne prehravac tuto funkciu zablokuje. Ja pouzivam na vypinanie PC Vplayer[ http://www.divx-digest.com/software/vplayer.html ], u ktoreho som si vsimol v nastaveniach polozku na povolenie/zakazanie setrica obrazovky, kam spada aj to vypnutie monitora skrze windows.:canopus napísal:skus to cez nastavenie napajanie monitora a cas kedy mu das vypnut
- Prílohy
-
- vplayer.JPG (141.18 KiB) 485 zobrazení
-
johnny171
Star
- Kontaktovať používateľa:
no najlepsi a najpopularnejsi na taketo veci je Jet Audiok6 napísal:Takze mam taky problem... chcem si vecer pustit povedzme nejaky koncert, alebo par klipov pred spanim... Aby som sa potom nemusel zas dvihat z postele (no, toto vlastne riesi dialkove, ale tak v pripade ze zaspim), chcem aby sa mi po dohrani materialu VYPOL MONITOR. Pc bezi nonstop, to vypinat nechcem. Takisto nechcem prechod do save modu. Len vypnut monitor... Viete o nejakom prehravaci ktory toto vie? Alebo aspon nejaka utilitka kde si mozem nastavit za aky cas/o kolkej chcem vypnut monitor? Googlil som bezvysledne hodinu... vdaka za rady a napady.
pozri
Nachádza sa tu i Timer a Alarm pomocou ktorého je možné načasovať vypnutie PC, prebudenie PC, ukončenie momentálneho prehrávania atď...