No je pravda ze Kossy maju 3 pary "nausnikov" ale hacik je v tom ze vsetky su rovnakej velkosti .Sony ani Kossy neber oboje maju vela zaporov.Zober Creative EP-630/Sennheiser CX-300.Povedal by som ze znacka sennheiser ta presvedci o kvalite a ak nie tak ak ta o kvalite nepresvedci znacka creative tak si na otm zle.Inac su to zhodne sluchadla (CX300 a EP630)
Dieg0 napísal:No je pravda ze Kossy maju 3 pary "nausnikov" ale hacik je v tom ze vsetky su rovnakej velkosti .Sony ani Kossy neber oboje maju vela zaporov.Zober Creative EP-630/Sennheiser CX-300.Povedal by som ze znacka sennheiser ta presvedci o kvalite a ak nie tak ak ta o kvalite nepresvedci znacka creative tak si na otm zle.Inac su to zhodne sluchadla (CX300 a EP630)
Sennheisery su spicka, robia dokonca aj audiotechniku pre nepocujucich(nacuvacie pristroje)
Koss na tom byl ale výrazně lépe především v nižších tónech a také v celkovém dojmu z reprodukce Sennheiser nevyniká. Zvuk je nevyvážený, což se dá slušně nastavit třeba na počítači, bohužel už ne tak dobře u osobního přehrávače. Za lepší vzhled a samozřejmě novější produkt zaplatíte 1399 Kč s DPH, což oproti starším Kossům vyjde o více než třetinu dráž.
Tak ja som mal v baleni 3 nadstavce a kazde ine...tak neviem..mam koss the plug... Mas k nim dozivotnu zaruku, cize ked si na ne o 10 rokov sadnes alebo hocico s nimi spravis..daju ti za 200sk nove..neries bez kossy.
kukiak napísal:Tak ja som mal v baleni 3 nadstavce a kazde ine...tak neviem..mam koss the plug... Mas k nim dozivotnu zaruku, cize ked si na ne o 10 rokov sadnes alebo hocico s nimi spravis..daju ti za 200sk nove..neries bez kossy.
kukiak napísal:Presne tak, vsetky recenzie su len vec nazoru, vobec sa nimi neriadte
No ked recenziu urobis ty bude ina, ked ju urobim ja bude tiez ina.... a ich argumenty?? : "zvuk bol trochu nevyvazeny"
to je argument???... tak to potom mohli rovno povedat... : "aaaale take nemastne neslane"...
kazdy nech sa riadi sebou, nech vyskusa a urobi si vlastnu recenziu...