Mate s tymto niekto skusenost? P-D/Intel D945GNTL/DDR2-667

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
bukelo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Mate s tymto niekto skusenost? P-D/Intel D945GNTL/DDR2-667

Príspevok od používateľa bukelo »

Chcem sa opytat, planujem taketo nieco kupit a potrebujem poradit ci sa to oplati. Da sa aj lepsie ale financii na core 2 duo nemam, a tak povediac ho ani nevyuzijem.
Procesor: Pentium D 820 2.8 GHz, 2MB L2, 800 FSB, LGA 775
MB: Intel D 945 GNTL, Sorento, LGA 775, DDR2, Vid., Aud., SATA, ATX, bulk, UDMA 2, SATA 4, PCI-E16 1x, PCI-E 2x, IGK 950
RAM: Goodram DDR2 667MHz 1GB

Cenam tak priblizne: 10 500 Sk, viete mi povedat ci sa to za to oplati? Popripade nieco ine do tej ceny, ale AMD NIE!!!!!!, len Intel. Vdaka
Jeremi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jeremi »

je to v pohode ale ked mozes zmen tam dosku za tuto http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;7323 ma uz integrovanu grafiku s podporov DX10 a je aj vykonejsia a do buducnosti uz podporuje C2D a hlavne to je I965
bukelo
Medium Star
Medium Star

Jeremi napísal:je to v pohode ale ked mozes zmen tam dosku za tuto http://www.sofos.sk/default.aspx?nid=8& ... od_id;7323 ma uz integrovanu grafiku s podporov DX10 a je aj vykonejsia a do buducnosti uz podporuje C2D a hlavne to je I965
ale ved aj ta oja ma integrovanu grafu, a ta podporuje DX9C co viem, a DX 10 ma byt vo Viste?...nieje tam tiez len 9.0C?..akoze hravat sa ja na tom nepotrebujem, je to skor na pracu,a na kopec veci, ktore na tom potrebujem robit.
Jeremi
Medium Star
Medium Star

ved ano ale predsa len ta doska uz ma novsi chipset takze sa oplati viac a aj ta grafika zvladne viac
bukelo
Medium Star
Medium Star

Jeremi napísal:ved ano ale predsa len ta doska uz ma novsi chipset takze sa oplati viac a aj ta grafika zvladne viac
Uhm, diik, porozmyslam. ALe takymto stylom pridam miesto 820, 915 Intel a zase je to o par litrov viac.
Jeremi
Medium Star
Medium Star

ale predsalen bude uz jednoduksi update pc ked tam bude lepsia doska
bukelo
Medium Star
Medium Star

No ty si mi teda umelec, v ageme, a zivnostak alebo na ten styl kde zoberem?
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

bukelo napísal:No ty si mi teda umelec, v ageme, a zivnostak alebo na ten styl kde zoberem?
Kazdy druhy clovek ma dnes pristup do Agemu. Napr. das adresu, posles love a moze to ist aj na moje konto... (obrazne povedane). Pripadne mrkni ceny tych komponentov v Karmane, Karman odobera z Agemu, bude tam nejaka prirazka + par sto korun navrch ;)
bukelo
Medium Star
Medium Star

misokgb napísal:Kazdy druhy clovek ma dnes pristup do Agemu. Napr. das adresu, posles love a moze to ist aj na moje konto... (obrazne povedane). Pripadne mrkni ceny tych komponentov v Karmane, Karman odobera z Agemu, bude tam nejaka prirazka + par sto korun navrch ;)
tak dealerov mam aj v BB, kadejakych ale ja potrebujem nejake VO ceny. :) tak najradsej take..:)
Napísať odpoveď