Obdobia vzťahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
matus121
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Obdobia vzťahu

Príspevok od používateľa matus121 »

Aby som to blizsie priblizil, tak ako to vnimate vy? Myslim tym to, napr. v zaciatocnej faze chodenia a v tej uz pokrocilej faze chodenia, aky v tom vidite rozdiel, co sa zmenilo, trebars v spravani
mathev
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mathev »

najprv sme spolu chodili a potom sme sa rozysli asi v tom bude ten rozdiel :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tych par vztahov co sa uz skoncili by som charakterizoval asi takto :arrow:
1.Faza namotavania - prve pohlady, usmevy, dotyky
2.Prve rande - prelomovy okamih, prvy bozk, zaciatok vztahu
3.Stredna faza - ak je vztah uz dlhsi tak sa uz dobre pozname a rozumieme si
4.Zlom - udalost ktora je zaciatkom konca napr. vyhasnutie vasne, lasky, podje**nie apod.
5.Rozchod...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

podla mna to je myslene inak ako pisete s tym rozchodom
1. spoznanie a rozmyslanie ze by to mohlo byt pekne s tou osobou byt
2. zaciakty chodenia strasna radost na dusi proste euforia
3. vztah je dlhsi a ste uz tak zabehnuty poznate sa lepsie milujete sa navzajom a proste travite spolu vyznamne chvile neviete bez seba existovat
4. zivot si neviete bez seba predstavit
5. svadba
ale toto plati len pri dobrom priebehu vztahu a kazdy si domysli ako skonci zly vztah jeden z partnerov bude urcite :cry:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

myslim ze kazdy tu nieco v tych bodoch zachytil,,,len jednu vec doplnim k tym rozchodom,,,ze prve podjebani/e..ak milujeme vieme odpustat,, ak niekoho strasne mate radi tak mu odpustite,, mozno to je blbe ak vam spravi daco take ,,ale je to tak,,,
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: all

Príspevok od používateľa zelovoc »

midnight_man napísal:myslim ze kazdy tu nieco v tych bodoch zachytil,,,len jednu vec doplnim k tym rozchodom,,,ze prve podjebani/e..ak milujeme vieme odpustat,, ak niekoho strasne mate radi tak mu odpustite,, mozno to je blbe ak vam spravi daco take ,,ale je to tak,,,
ale trva to dlho a aj tak nikdaj nezabudnes. a preto hovorim: zatlkat zatlkat zatlkat. berem to ze sa to moze stat aj mne ale chvalit sa s tym na druhy den to nie.
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

no tak aj ja mozem k tomuto povedatt daco.. zacalo som chodit pred dvoma rokmi s chalanom, bolo to krasne neuveritelne nadherne to sa ani neda opiast slo to takto 1.5 roka vsetko krasne a lubili sme sa coraz viac ale potom uz prisli hadky , trpeli sme obbaja ze sa hadame , ublizili sme jeden druhemu hadkami a tak... prisla chata kde bol sos poluziakmi a tam sa bozkaval s dvoma babami, v momente ked som sa to dozvedela som nevedela co robit nechcela som zit zrutil sa mi zivot a myslela som si ze je to najhorsie co sa moze stat.. tam ma totalne sklamal bozkaval sa a aj fajcil cigarety ktore mimochom neznasam.. no ale nejak som sa prebojovala cez to a odpustila mu ze to spravil,lebo ho fakt skutocne milujem, potom po dvoch mesiacoch som uz nevladala a nedokazala som zabudnut na tu chatu tak som sa rozisla s nim a pritom som mala rada aj ineho chalana s ktorym som sa dalaa po par dnoch dokopy/..nas vztah trval okolo 3 tyzdnov ale kedze som si uvedomila ze je to nefer chodit s niekym a lubit este toho predtym a este k tomu som sa v ten den s tymto chalanom pohadala tak som sa s nim rozisla :( :( ... a vratila sa k etj stalej laske... vsetko klapalo 3 mesiace lubila som ho a aj on mna..verim tomu lebo som to tak citila..ale prisiel silvster a ked lezal pri mne v posteli { len sme lezali boli sme tam cela partia na posteli} tak som citila ze jeho ruky maju zapach cigariet..ako kazdy zamilovany som si vravela to moze byt len take nieco ze chytil cigaretu a teraz smrdia prsty.. snazila som sa verit tomu ze ma neklamea potom som pocula ked vravel kamosom ze fajci a vtedy si aj zapaloval cigaretu..no a nakoniec na silvestrovskej zabave som ho videla na vlastne oci.. bolo to nieco strasne vsetko som prestala vnimat mala som chut zmiznut prec a nikdy sa uz nevratit..citila som taku bolest a aj citim..a o par dni som sa dozvedela ze fajci uz okolo 3 tyzdnov ze si kupuje cigarety a mne pritom klamal ze nefajci.. tak som to s nim hned na tej zabave ukoncila... povedala som mu ze posledne co pre neho spravim je ze zostanem s nim na zabave lebo mal dost vypite a nechcela som aby sa mu nieco stalo aj ked mi tak ublizil... teraz dostavam od neho smsky a tak ze ma lubi a ze ho to velmi mrzi ze sa chce zmenit a ze mi to dokaze ze to dokaze vsetkym.. ze cche aby som bola stastna chce aby sa zmenil..ale neviem co je pravda..bojim sa verit ale bojim sa aj neverit.. mam strach hlavne z toho ze co ak ma miluje a ja sa ho vzdam a nedam mu sancu..a co ak ma nemiluje a ja mi zase naivne na to skocim a budem trpiet.. neviem su to dva velke protiklady..len dufam ze sa rozhodnem spravne..ale ako sa vravi u kazdeho to vyzera inak..jedny sa stale viac a viac muiluju jedny sa uz nenaviidia u jednych miluje len jeda osoba..a tak..moje obdobie s nim vyzeralo takto a dost smutne je mi z toho nanic a chce sa mi len a len :cry: .. :( :(
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Lúšťa napísal:pritom som mala rada aj ineho chalana s ktorym som sa dalaa po par dnoch dokopy/..nas vztah trval okolo 3 tyzdnov ale kedze som si uvedomila ze je to nefer chodit s niekym a lubit este toho predtym a este k tomu som sa v ten den s tymto chalanom pohadala tak som sa s nim rozisla :( :(
A ten chalan s ktorym si chodila 3 tyzdne ta stale sialene miluje,,a nemoze na teba zabudnut.Strasne sa zalubil a nemoze sa "odlubit". :cry: :cry:
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

noo tak rozdiel v spravani urcite bude, zo zaciatku je to take ocarenie, same cmuky cmuky...,a vpokrocilej faze je to aj rozmyslanie nad vztahom.., nad buducnostou, mozno milovanie sa...spolocne plany... a tak
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Moj nazor
-Zaciatok-najkrajsie obdobia,ale nie laska-ocarenie,zamilovanost.
-Spoznavanie sa(troska hlbsie)-tiez pekne obdobia,zaciatok lasky.A v niektorych pripadoch aj zaciatok konca.
-Uz ak sa dvaja celkom dobre poznaju poznaju(cca.2,3 roky spolu)-vela krat zlomova faza,tu sa zisti ci si naozaj"sedia" na 100%
-A ak to vsetko prezili a su spolu stastny,tak je to laska,ktora vsak potrebuje na prezitie vela tolerancie z oboch stran,lebo nik nie je 100%,pride zivot,problemy a ludia sa menia...
Napísať odpoveď