Mate niekto skusenosti?
aky je rozdiel?
v com to je ine?
HW naroky?
Mac Osx 10.5 vs WIN XP
-
igynko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tak na to sa velmi tazko odpoveda.... A odpoved by vydala asi za riadnu recenziu, kedze oba maju svoje dobre aj zle stranky.. asi ako vsetko...
Ale aby som len nemlel prazdnu slamu, velmi dobre stranka, ktora porovnava tieto dva systemi je :
Ale aby som len nemlel prazdnu slamu, velmi dobre stranka, ktora porovnava tieto dva systemi je :
Kód: Vybrať všetko
http://www.xvsxp.com/finalscore/index.php-
igynko
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
no Frontpage asi nie, ale existuje aj Office pre mac (aj ked je chudobnejsi)
Samozrejme je pre mac aj kopec ineho softu... porovnatelneho s jeho PC konkurentmi. OpenOffice je napriklad tiez pre Mac... Samozrejme aj icq na tom rozchodis... Mac je ovela lepsie podporovany ako Linux.
A ci je Mac lepsi ako Windows ? Ako pre koho... vela robi aj sila zvyku. Ja som MS positive
)
Kód: Vybrať všetko
http://www.microsoft.com/mac/A ci je Mac lepsi ako Windows ? Ako pre koho... vela robi aj sila zvyku. Ja som MS positive
celkovo vedie WinXP.
pokial ale chces riesenie vybalim z krabice, strcim do elektriny a som happy, kup si Mac, k tomu iPod a budes happy. vsetko je tam riesene pre jednoduche pouzivanie.
napr pripojis fotak, automaticky sa prehraju nove foto, otvori sa soft na pracu s foto, kliknes, automaticky sa zosvetlia, opravia cervene oci, kliknes znova - posielas mailom alebo vytlacis.
to iste sa da dosiahnut aj na win xp, ale treba instalovat, nastavovat...
pokial ale chces riesenie vybalim z krabice, strcim do elektriny a som happy, kup si Mac, k tomu iPod a budes happy. vsetko je tam riesene pre jednoduche pouzivanie.
napr pripojis fotak, automaticky sa prehraju nove foto, otvori sa soft na pracu s foto, kliknes, automaticky sa zosvetlia, opravia cervene oci, kliknes znova - posielas mailom alebo vytlacis.
to iste sa da dosiahnut aj na win xp, ale treba instalovat, nastavovat...