Nepáčim sa kamoškinej kamoške
Nepáčim sa kamoškinej kamoške
Alebo ako to presnejšie skonkretizovať. Nadpis je len nadpis. Konkrétnejšie ide o toto. Že mám dobrú kamošku, ale ona má druhú dobrú kamošku ktorej niesom sympatický. A to je natom blbé že keď som sňou sám je dobré ale ak príde aj ona tak už je zle. Potom sa ma tá druhá snaží stále zbaviť. Keď sa jej spýtam že čo som jej spravil alebo čo má proti mne tak povie že nič. Aký je na toto váš názor?
-
midnight_man
Guru
all
Nazor: ako tu bolo spominane puberta,,,15-16 rocne baby v puberte su niekedy hrozne
poznam par takych...to patri k tomu 
rada: porozpravaj sa s nou medzi 4-mi ocami
a vydebatuj si to snou!!! a budes mat jasno co a ako,,[/i]
rada: porozpravaj sa s nou medzi 4-mi ocami
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
az takto by som to nedomyslal, ale fakt mozno v tebe citi konkurenciu a boji sa, ze ti ta kamoska bude venovat viac pozornosti ako jej...suhlasim aj s tou pubertou...keby si uviedol vek, mozno by to mnohe objasnilonico :) napísal:L0l, si to pekne povedal, s tou zumpouNo a mozno je lesba a zdas sa jej ako konkurencia
-
krupica_dnb
Medium Professional
No hneď tu je odpoveď pre viacerých. Sú dávno po puberte. Ich vek jedna 33 a druhú neviem. Ale tiež má po tridsiatke. A to som sa jej pýtal medzi 4-mi očami a povedala že nič nemá proti mne. Jak som to na začiatku písal. Skôr to bude o tom že konkurencia že ja budem jej lepší kamarát ako ona...sundevil napísal:ja by som na to povedal, len jedno slovo co to vsetko vysvetli: puberta
Na veku ani nezáleží lebo dnes sú už všeliaký ľudia. Tu že od 18 končí detstvo je dané iba úradne. Ale povaha človeka sa nemení. Kto má vážnu povahu je taký stále (v detstve sú to obvykle tí tichí bifloši - nemajú radi ak si z nich strielajú) a kto má bláznivú povahu tak aj v 38 ako napr. Ivan Slatina že sa skamarátom predbiehajú že kto skôr prerazí päsťou kartónovú krabicu a gulujú sa a čojaviemčo. To je povaha a nie vek! Aj ja som si myslel že človek vekom ,,zvážnie" ale to je blbosť, mal som 18... 20... 23... a nikdy som nedostal šok že som ráno vstal a hups, vyhodím všetky playstationy, gameboye a idem do kuchyne variť lebo som dospelák. Stále ma bavia záluby. Lebo to je povaha.
No a to stymi akmoška. Nechcem radu lebo to je na nič, veď nikto nemôže od stoličky riešiť záležitosti iných ľudí, ktorých ani nepozná, ale na zozbieranie názorov je fórum dobrá vec. Takto pristupujte k veci aj v iných témach. Nikto neprsedčí Henrietu aby ma lúbila, nikto neprinúti kamošku tej kamošky ay ma mala rada.
No a to stymi akmoška. Nechcem radu lebo to je na nič, veď nikto nemôže od stoličky riešiť záležitosti iných ľudí, ktorých ani nepozná, ale na zozbieranie názorov je fórum dobrá vec. Takto pristupujte k veci aj v iných témach. Nikto neprsedčí Henrietu aby ma lúbila, nikto neprinúti kamošku tej kamošky ay ma mala rada.
-
spesko
Expert
Re: Nepáčim sa kamoškinej kamoške
najlepsie kamaratky TEJ PRAVEJ su vzdy na pi*u je jedno ci Ta ma rada alebo nema vzdy su na pi*u lebo TA prava im povie vzdy viac ako Tebe cest piciamMayDaySK napísal:Alebo ako to presnejšie skonkretizovať. Nadpis je len nadpis. Konkrétnejšie ide o toto. Že mám dobrú kamošku, ale ona má druhú dobrú kamošku ktorej niesom sympatický. A to je natom blbé že keď som sňou sám je dobré ale ak príde aj ona tak už je zle. Potom sa ma tá druhá snaží stále zbaviť. Keď sa jej spýtam že čo som jej spravil alebo čo má proti mne tak povie že nič. Aký je na toto váš názor?