Trochu čudná otázka.. No samozrejme, ak sa bude páčiť mne (mojim blízkym), tak si ho určite nechám.. aké iné kritérium tam môže byť? Ty sa rozhoduješ na základe čoho?
//no tak ešte doplním ohľadom kvality.. vyššie spomenuté filmy pokiaľ to sú DVDripy väčšinou ukladám na HDD, kým nedôjde ich DVD verzia, ktorú si následne napálim.
na externom HDD mam jedine filmy co sa tykaju basketbalu (vratane vseliakych DVD) inac filmy co zaujali a maju nejaku hodnotu palim zDivX-ovane na disky (pretoze si ich mozno raz rad pozriem alebo niekomu ukazem)
Ja mam peknu zbierku komedii, ktore som uz videla X-krat, vsetky dialogy viem takmer naspamat, ale viem, ze si ich znovu pozriem rada a dobre sa na nich pobavim. Potom su v mojej zbierke najma hudobne DVD, ktore je jednoducho hriech nemat. No a s kvalitnymi reprakmi je to zazitok takmer ako na koncerte.
kedysi som si napaloval rozne ripy a tak, teraz uz iba obcas ak sa mi nedostane DVD verzia.. a tie si napalujem iba ak ma niecim film zaujal/ kamarat to odporucil a nemam cas na pozretie a hned to musim vratit..
na niektoré filmy čo mám sedí jednotka, na iné dvojka.. na ďalšie trojka alebo štvorka.. Ale väčšinu filmov si nechávam preto že sa mi páčia v budúcnosti si ich ešte chcem pozreť.
archivujem tak 3% filmov co mi prejde rukami... niektore vypnem po par minutach, ine pozrem a zmazem a len pramalo sa ich dostane do vyberu... palim len veci ktore su pre mna skutocne skvostne, inac som skor audiofil (700 GB mp3)
kedysi som si napaloval vsetko co mi prislo pod ruky. mal som asi 150 filmov vsetkych druhov. teraz napalujem asi kazdy 20. film co vidim a to len v tedy ak sa mi paci. inak si ho len pozriem a vratim odkial som ho vzal.
NICE tema !
ja mam na CDckach cez 300 filmov ( lebo na Hard Disk sa uz nezmestili ) + (mozem dotat foto ak je neveriaci tomas )
a teraz mam momentalne na disku 156 filmov ! ( ziadne klipy a nic tomu podobne ) archivujem si film preto lebo rad pozeram filmy a zdokonalujem sa v ANG. bo mam radsej filmy s TIT. a bavi ma to