OMGR1k1nko napísal:NICE tema !
ja mam na CDckach cez 300 filmov ( lebo na Hard Disk sa uz nezmestili ) + (mozem dotat foto ak je neveriaci tomas )
a teraz mam momentalne na disku 156 filmov ! ( ziadne klipy a nic tomu podobne ) archivujem si film preto lebo rad pozeram filmy a zdokonalujem sa v ANG. bo mam radsej filmy s TIT. a bavi ma to
Vase zbierky filmov
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja sa nechvastam ale mam z toho radost z mojej peknej zbierky !k6 napísal:OMGto ako tie cisla ti pripadaju asi jedinecne a uzasne
mam tu 600DVDciek vsetkeho mozneho a nechvastam sa
( ked mas 600 DVDciek asi mas vela penazi ) lebo ja ako student si nemozem dovolit nakupit XY DvDcok a napalovat az kym sa mi pokazi napalovacka.
BTW: nie kazdy musi uverit ze mam 300 filmov na CD.
Verim tomu ze sa nadju aj taky co napr nemaju tolko a nie lahko sa im tomu veri.
(mozno maju vela CD s hrami alebo Soft. )
ked film, tak len DVD - a uz ked to mam tahat, musi to mat dobre hodnotenie.. takze viacmenej co stiahnem to ma dobre hodnotenie, a kolkokrat som si film este ani nevidel a uz bol vypaleny snad nabuduce (aj ked neviem kedy ked stale nieco...)
.. no a uz ked stiahnem cele DVDcko, tak je skoda ho hned zmazat ne?
tak si ho archivujem
.. no a uz ked stiahnem cele DVDcko, tak je skoda ho hned zmazat ne?
-
Mek
Addict
Ponecham si asi 90% filmov co sa ku mne dostanu, zvysok mazem z dovodu, ze je to nejaka blbost co sa mi nepacila... tak naco si to nechavat, ze
a hodnotenim filmovych "kritikov" z csfd a pod. sa zviest nenecham, lebo pre nich nie je nic dostatocne dobre a furt nadavaju na nejake "klise" a "herecke vykony" a pod. Ja si na filme vsimam dej, ten je podstatny, takze take vlastnosti filmov, ktore tam oni tasia, si vobec nevsimam. Paradoxne tie, co maju tak stredne zle hodnotenie, sa mi pacia najviac
Dobry film teda musi mat hlavne zapletku a dej, lebo inak by som asi skapal od nudy
OK dost som sa rozpisal takze tolko moj nazor.
a hodnotenim filmovych "kritikov" z csfd a pod. sa zviest nenecham, lebo pre nich nie je nic dostatocne dobre a furt nadavaju na nejake "klise" a "herecke vykony" a pod. Ja si na filme vsimam dej, ten je podstatny, takze take vlastnosti filmov, ktore tam oni tasia, si vobec nevsimam. Paradoxne tie, co maju tak stredne zle hodnotenie, sa mi pacia najviac
Dobry film teda musi mat hlavne zapletku a dej, lebo inak by som asi skapal od nudy
OK dost som sa rozpisal takze tolko moj nazor.
-
uNreal_saTch^
Professional
-
Dead_Warrior
Professional