ehm naco nieco pripravovat???povedat ze mas niekoho rad a niekoho milujes mozes aj v hociktory iny den a nielen na valntina tada aspon toto je moj nazor...
5-ula napísal:ehm naco nieco pripravovat???povedat ze mas niekoho rad a niekoho milujes mozes aj v hociktory iny den a nielen na valntina tada aspon toto je moj nazor...
je to myslené tak, že čo jej/jemu kúpiť alebo niekam pozvať, nejaký špeciálny program atď.
//edit: zrejme si to myslela obrazne a až teraz mi to došlo... my bad.
Nemam rad tento sviatok, pripada mi strasne "nasilu" nemozem si pomoct. Tak ako bolo povedane, babe mozem kupit hocikedy nieco, nie len na valentina.....
Ako vždy... Všetky valentíny trávim bez frajerky, nebude tomu ináč ani tento rok. Jediný valentín som bol vonku so svojou exbabou aj to tak ako kamaráti, keď sme spolu ešte nechodili (ak sme vôbec chodili)...
tak valentin u mna no neviem ale snad na nieco pekne dojdem , ale ludia nezabudajte ze nezalezi kolko darcek stoji ale zalezi s akym pocitom ho svojej laske davate .ja ho davam predovsetkym z LASKY a moja polovicka to vie dufam ze neutratite prehnane vela je to zbytocne kazdopadne divny sviatok aj mne pripada ako nieco navyse co nemuselo byt pretoze ja svojej laske hovorim dennodenne ze ju lubim som ten typ co voju polovicku tymto slovom doslova bombarduje
ZHNiLa_KaCHNa napísal:inak valentin je debilny komercny sviatok
jackb napísal:imnsho by mali taketo americke vyplody zakazat...
kto tu ešte nemá holku ? joke
no , ale teraz vážne ... nemyslím , že by sa mal zrušiť resp. ignorovať , i keď je pravda , že na polovičky by sa malo myslieť každý deň , nielen na sviatok , ale je táto doba taká ( viete aká - sku*vená ) ,že aspoň tie " výnimočné " dni ako vianoce , valentín ... donútia človeka aspoň na chvíľu zastať a zamyslieť sa , aspoň na mňa to tak platí
jackb napísal:to hej... dpc, to je streda... to nebudem moc cely ten den prestrielat... no na kkt...
imnsho by mali taketo americke vyplody zakazat...
preco by ho mali zakazat. Ak sa ti nieco nepaci, ignoruj ho. Ako napisal kolega vyssie, na polovicky sa ma mysliet kazdy den, ale nie kazdy den si moze kazdy dovolit jej kupit kiticu kvetov a pekny darcek, aj ked nie len o tom to je. Podla mna je to v pohode. Ale este neviem co idem vymysliet
hmm no a mne moja polovicka povedala co pre mna chystas na valentina? njoo a ja samozrejme ani neviem co a ako ..heheh takze niekdo by mohol neco frcnut