Ziskavanie uctov na azet.sk- neznalost niektorych ludi?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...

Ziskavaju zo stranky hesla ???

ano
19
70%
nie, len nieco testuju
8
30%

Celkom hlasov: 27

neppo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa neppo »

btw na jednej stranke som videl ze ponukali "rychle" prihlasenie na RP ... odosielali sa udaje prv na ich odkaz a az neskor na pravy azet... no ked som ako nick dal ze "ste_k***oti" a pass "mozete_ma_b*zat" tak na druhy den bola v novinkach pisana moja IP a k nej isty komentar na moju osobu :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

neppo napísal:btw na jednej stranke som videl ze ponukali "rychle" prihlasenie na RP ... odosielali sa udaje prv na ich odkaz a az neskor na pravy azet... no ked som ako nick dal ze "ste_k***oti" a pass "mozete_ma_b*zat" tak na druhy den bola v novinkach pisana moja IP a k nej isty komentar na moju osobu :D
hmm tak toto som spravil asi pred 5 minutami aj ja na tom pokeci :-D no tak uvidime :-)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

spiro napísal:nezapisuje sa to do db ale do txt suboru ;)
To mas v pazi, ucel to splni aj tak. Uz len z toho pohladu, ze kto sa tam bude medzi tym prehrabovat a skusat, ze ktore je spravne?? Chapes, kam smerujem, nie?
Spiro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Spiro »

jasne :smt071 musime tu zlobu pobit
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

nakolko na szm neni php tak asi tazko
GeeKoon
Expert
Expert

Príspevok od používateľa GeeKoon »

poviem ti presne ako sa to da, len musis mat dve veci: zdrojovy fungujuci kod pokecu (fungujuci na 100%) a potom znalost html aspon trochu, aby si si ho vedel prestavit na to, aby sa neprihlasil do databazy (pokecu) ale aby ti pekne meno a heslo posielalo do e-mailu...je to jednoduche, ale zase clovek, co tomu trosku rozumie sa pozrie na address bar a zisti, ze to nie je azet a si potom v riti...ale take 14ky, 15ky na tie mozes skusat hocico...

...a este ma napadlo, ako by sa to dalo jednoduchsie...urobis iba meno a heslo a napises, ze stranka je momentalne vo vystavbe...a das link na azet.sk (uz na prihlasenu stranku) ale najprv si to posles do mailu (javascript)...LUDIA, TOTO NIE JE NAVOD A NERAD BY SOM SA DOZVEDEL, ZE SOM NA TO NIEKOHO NAVIEDOL

EQ
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

GeeKoon: no to by som chcel vidieť ako si to javascriptom pošleš do mailu.. nijak. Jedine cez php. Tak isto to prvé riešenie kompletného zdrojáku pokecu vyžaduje php. A ako už bolo niekoľkokrát napísané: na szm nebeží php, takže je to všetko jeden veľký podvod. Nič to nerobí, deti sú iba šťastné že majú návštevnosť keď cez ich stránku ide niekto na pokec.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

Sajmon napísal:Pred par rokmi som poznal jedneho admina na nejakom chate (nie pokec).Pytal som sa ci by vedel zistit heslo na nick.Povedal ze ano.Poslal mi web, na ktory mam nalakat daneho cloveka,ten sa prihlasi na ten web (obsah presne taky isty ako pokec/azet )....
Dany clovek sa prihlasil,informoval som o tom toho admina. A nasledovne mi zaslal heslo+nick a vsetko bolo funkcne.

Viem,take veci sa nemaju robit,len ma to zaujmalo ci to vazne vie zistit.
jasne ze viem chces moej hesla a mena ?
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Ináč aj mne prišla RP že aktivujte si niektoré služby Azetu na stránke ..... bola to nejaká stránka na freehostingu čo mala v názve aj ,,azet-hacks" no a bola na nej presná kópia úvodnej stránky azetu a keď som sa tam prihlásil tak sa nič nestalo. Iba to zobralo login a blikla a znova boli políčka prázdne... Avšak žiadne zmeny som nezbadal, že by mi niekto kutral v účte.

Horšie to bude ak toto budú robiť s elektronickým bankovníctvom. Preto ja takéto veci neuznávam že len ,,klikneš a platíš" potom ťa niekto hackne a stiahne ti celú výplatu z účtu. Prídeš do banky a povedia ti: Však ste si za tie peniaze nakúpili cez internet...
ale aj tak azet je jeden velky bordel skoda ze ho nedali dole min rok ako slubovali
To slubovali ackeri alebo to mali oficiálne zrušiť?
Napísať odpoveď