vie co chce??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
last_knight
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

vie co chce??

Príspevok od používateľa last_knight »

mam tu dalsiu hypoteticku otazku :D
takze baba ma 20r, jej byvali ma 35r, pred 7 mesiacmi sa rozidu, pretoze jej vadi, ze sa pozera za inymi babami, a ze jej zataji ze ma zenu v rozvodovom konani a dve deti na krku. Povedzme, ze sa pred par dnami porozpravali, on jej najskor povie ze je mlada, pekna, a ze si najde ineho, a o dva dni neskor, ze ju chce znovu, ale len na to aby si mohol "zasurfofvat". ona suhlasi s tym, ze ho po case prevychova a donuti k tomu aby ju znovu zacal milovat.
a tu je ta otazka: co Vam prve napadne na tu babu?
myslite si ze to ma zmysel??
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Úprimne... NIE nemá, je naivná, keď si myslí, že 20 ročná prevychová "35 ročného". Navyše rozdiel je podľa mňa naozaj veľký, podľa mňa takýto vzťah nebude fungovať :roll:

Ty "hypotetická situácia" :lol:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ETieNne ma pravdu, to skôr on si vychová ju ako kvalitnú mladú milenku :)
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Ked jej to zatajil, tak asi s nou nema dlhodobejsie plany, to da rozum :roll:. Neskusena, nescitana=naivna... Co dodat ? Aj take su a aj budu... Myslim, ze tu neni o com a bude to skory lock, ale necham na moda...
last_knight
Light Professional
Light Professional

ide o to, ze by som jej rad pomohol, ked som sa jej to snazil vysvetlit, tak sa mi vysmiala
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maryinka »

myslím si, že je to naivná teenegerka :lol:
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

last_knight napísal:ide o to, ze by som jej rad pomohol, ked som sa jej to snazil vysvetlit, tak sa mi vysmiala
tak jej daj precitat tuto temu...
Inak myslim si ze je naivna a typek si s nou chce len uzit a nic viac ...
last_knight
Light Professional
Light Professional

zuzuzu myslis ze by to pomohlo keby si toto precitala??
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

Ci by to pomohlo neviem, ale som si isty, ze viac hlav, vie viac (to je myslim praxov overene) a teda nezijeme v jaskyni, ked mame net :)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Veď to tam je aj napísané, chlapec má 35 a pozerá sa za mladšími :wink:

Pravdepodobne z nej naozaj chce mať len "schopnú" milenku. :roll: :?
cTn
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cTn »

ETieNne napísal:Veď to tam je aj napísané, chlapec má 35 a pozerá sa za mladšími :wink:

Pravdepodobne z nej naozaj chce mať len "schopnú" milenku. :roll: :?
No a teraz sa boji, ze aj o nu pride (teda to si myslim ja) no, ale mlade dievca sa pravdepodobne zalubilo a to jemu hrat do karat, alebo sa pletiem?
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Re: vie co chce??

last_knight napísal:takze baba ma 20r, jej byvali ma 35r, pred 7 mesiacmi sa rozidu, pretoze jej vadi, ze sa pozera za inymi babami, a ze jej zataji ze ma zenu v rozvodovom konani a dve deti na krku. Povedzme, ze sa pred par dnami porozpravali, on jej najskor povie ze je mlada, pekna, a ze si najde ineho, a o dva dni neskor, ze ju chce znovu, ale len na to aby si mohol "zasurfofvat". ona suhlasi s tym, ze ho po case prevychova a donuti k tomu aby ju znovu zacal milovat.
a tu je ta otazka: co Vam prve napadne na tu babu?
myslite si ze to ma zmysel??
Takže poďme si to rozobrať ešte raz a pekne po poriadku, čo nám tu hrá a nehrá.

1. Oná má 20, on 35. Hrá? Nehrá?? No ja nie som za žiadne predsudky, ale žijeme v určitej spoločnosti, kde máloktorý jedinec predbehne svoj psychický vývoj. A kde máloktorý jedinec má možnosť predbehnúť aj ten materiálny vývoj. Proste keby to bolo naopak tak rovno poviem, že to nemá šancu. On už má tretinu svojho života za sebou. Ona celý život pred sebou. Hmm.. nemyslím, si že sa chce zaviazať nejakému 35 ročnému, potom sa zmení, alebo si uvedomí, že chce niečo iné a tak či tak ho nechá. Aj tak, obidvaja sú úplne niekde inde. Podľa mňa takýto vzťah by nemohol fungovať. On ak je normálny, tak si bude chcieť založiť rodinu, ale ako vidím tak asi nie, čím si to le sťažuje, lebo v tomto príspevku pôsobí ako veľmi citovo alebo fyzicky nestály človek, ktorý sa pozerá za inými, alebo za mladšími? Alebo to bolo preto, že ten vzťah nebol v poriadku? Alebo to bolo preto, že je starší a chce, a môže si užívať, tak si hľadá milenky?

2. Zatajil, že má ženu(v rozvodovom konaní, noa čo? tým skôr jej to mal povedať) a dve deti. WTF??? To akože sa chcel rozviesť a potom by jej už nič nepovedal, pretože by sa o tom aj tak nedozvedela?? A kedy jej to chcel povedať?? Žena??? Deti?? No podľa mňa to nie sú nejaké veci, sú to ľudia splodený ním... myslím, že sa jasne blížime k cieľu.

3. Najprv jej povie, že ona si nájde mladého, zabudne na ňho (hrá na jej city). O dva dni jej povie, že ju chce, ale len aby si s ňou mohol "zasurfovať". OMG, WTF??? Ona súhlasí, s tým, že po čase ho prevychová a DONÚTI ho, aby ju znovu začal milovať. Omg, wtf??

Blížime sa do cieľovej rovinky, už vidím cieľovú pásku :D
( :( )

Takže môj celkový pohľad na vec:
Neviem ako dlho spolu chodili, ale vyzerá mi to tak, že on mal ženu a dve deti, 35 rokov na krku, tak si našiel mladú milenku, ktorú opantal, možno ju aj chvíľu ľúbil, možno si chcel len "užiť". Každopádne ona bola určite z 35 ročného hotová. Lenže jemu to zachutilo, tak sa začal obzerať za inými, proste táto mu dala, zažiadalo sa mu inej. Samozrejme o žene a deťoch jej nikdy nepovedal, myslím, že by ju odplašil. Nie je tam napísané, ako sa o tom vlastne dozvedela, ale buď od niekoho, alebo sa jej priznal, ale kto vie. Každopádne sa "rozišli". On to príde za ňou ešte skúsiť, pretože si chce "užiť". Ona zase naivná a zaľúbená chce o ich vzťah a "lásku" bojovať, naivne dúfa, že ho prevychová a že ho "donúti"(omg) znovu ju "milovať". On samozrejme súhlasí s prevýchovou, a bude sa hrať na prevychovaného aby si mohol znovu zatrtkať.

Zažil som už takých situácií naozaj požehnane. V jednom prípade, ten dotyčný starší nemal 35 ale nejakých 27 a ona 19. Samozrejme, že im bolo spolu dobre, ale keď ho omrzela, tak sa s ňou rozišiel a potom vždy keď si chcel zatrtkať prišiel za ňou sa vyplakať a ona mu samozrejme dala. A takto sa rozchádzali a "dávali" do kopy asi 20 krát. Raz po polroku prišiel za ňou, chodili spolu znovu asi týždeň požiadal ju aj o ruku. A potom sa aj tak rozišli. Proste on ju zneužíval. Bola mladá, naivná a zaľúbená.

Ďalší prípad. Týpek mal asi 32 samozrejme mladú ženu, ktorú nabúchal keď mala 16, či 17, mal s ňou dve deti, ona mala teraz asi 23-24, no a opaľoval moju kamarátku na diskotékach, aj jej potom povedal,že by ju pomiloval atď.

Proste neodsudzujem ľudí, keď ich nepoznám, ale z tej citácie mi vyplýva, že si chcel len užiť, že ho to prešlo, že chce iba milenku. :?

trošku som sa nechal uniesť :oops:
last_knight
Light Professional
Light Professional

ETieNne je to podobne ako si napisal, no a ja som to comu sa hovori butlava vrba (znovu) rad by som jej pomohol, ale vies si domysliet ze ma nepocuva. a o to ide, ja uz neviem co jej mam na to povedat aby ma aspon trosku pocuvla.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

last_knight napísal:zuzuzu myslis ze by to pomohlo keby si toto precitala??
No mozno keby videla ako to chapu ostatni ludia...
No ale je aj dost mozne ze by sa na teba nahnevala ze preco rozoberas jej problem na verejnosti kto vie...
No bol by to risk...
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

last_knight napísal:ETieNne je to podobne ako si napisal, no a ja som to comu sa hovori butlava vrba (znovu) rad by som jej pomohol, ale vies si domysliet ze ma nepocuva. a o to ide, ja uz neviem co jej mam na to povedat aby ma aspon trosku pocuvla.
Daj jej prečítať túto tému, občas to vie celkom pekne vyriešiť problémy a mimochodom je na tom ešte horšie ako si myslíme.: čo ak sa posnaží nabúchať aj ju len aby si ju udržal, lebo povedzme si rovno takému človeku je evidentne jedno decko hore-dole, tak čo. Alebo ju začne vydierať alebo podobné veci, ak mu už nebude "dávať po dobrom."
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

zuzuzu napísal:No mozno keby videla ako to chapu ostatni ludia...
No ale je aj dost mozne ze by sa na teba nahnevala ze preco rozoberas jej problem na verejnosti kto vie...
No bol by to risk...
No čo mu už iné ostáva ako to rozoberať, keď mu to vešá na nos a jeho to trápi?
last_knight
Light Professional
Light Professional

no aby som to uzavrel, dnes som s nou mal 2 hodinovy rozhovor na tuto temu a dosiel som k niekolkym zaverom:
1. nevie co vlastne chce
2. padne a rozbije si hubu, lebo si nedava pozor na ludi
3. komu niet rady tomu niet pomoci
ja som sa snazil jej to vysvetlit, ale akosi to nechcela chapat
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Holka by si mala asi najprv uvedomit, ze ON vie podla mna celkom presne co chce :wink: . Ked si to uvedomi tak by s amohla posunut dakma dalej...
nico :)
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nico :) »

last_knight napísal:ide o to, ze by som jej rad pomohol, ked som sa jej to snazil vysvetlit, tak sa mi vysmiala
No aby potom neplakala...
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

last_knight: Vieš najhoršie je ak chceš a vieš pomôcť no pretože si ten druhý nepripúšťa že pomoc potrebuje - nemôžeš.
Je od teba veľmi pekné že si chcel pomôcť. Ale netlač sa tam kde ťa nechú. Nedá si to vysvetliť a poradiť si? Ona padne na nos, ale ty si nebudeš môcť nič vyčítať, pretože si sa jej pomôcť snažil.
Napísať odpoveď