Platite za svoju babu v podniku?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

...ale aspoň malý prejav toho, že by rada zaplatila svedčí aj o jej charaktere.
presne tak!!! to by mi uplne stacilo keby som vedel ze jej nejde o to len aby ma "vyzierala"...alebo keby som vedel ze tie peniaze naozaj nema... :)
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:tak ked budes musiet vsetko cvakat tak nech ti aspon da :)
ako ten schw33kov kamos :)
tak to potom neni baba ktora ta miluje ked jej mas vyslovene platit za sex...
lolky napísal:Presne tak isto do teraz som mal tiez frajerku tri roky nas prijem bol nad 30 000sk len tak na minanie kedze ona a ja sme zili este u rodicou takze no problem si vsetko dovolit kupit ist. Proste neaky zivotny standart
teraz som zbalil 17nastku chodi na strednu takze prirodzene nezaraba nema peniaze . a kedze ja uz mam neaky zivotny standart, ked zijem u mamicky, a tak tak si ho chcem aj udrzat.
Musim za nu platit. ale neberiem to nejak tragicky viem proste ze na to nema lebo ked ma >D tak sa bije ze teraz plati tu malinofku za 100sk ona :D. Je to zlate sice v piatok sobota oplieskam inu palku ale som spokojny a NESEDIM DOMA NA RITI a mozem povedat ze som nieco prezil zazil, a budem mat ocom svojim detom raz rozpravat!!!!
neviem ale nemas pocit ze tak velke peniaze by sa dali pouzit napr. nato aby si uz nemusel byvat u mamy?myslim ze ked tvrdo makas len preto aby si to potom doslova "roz**bal" s nejakou 17tkou po robote, ze ci ti to zato stoji...

co sa tyka platenia tak urcite vztahy ako zarabajuci chlap a studentka podla mna nevydrzia...proste najlepsie ak su obidvaja pracujuci alebo obidvaja studenti bez penazi, resp. ak by som ja bol zarabajuci tak urcite by som nechodil a platil skolacke co si zmysli, ak by bol pripad opacny tak by som zase nezniesol to ze ona by cvakala za mna :wink: skratka cvakat za babu len zozaciatku vztahu avsak neskor prejst na rezim ktory financne vytazi obidvoch rovnako :wink:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

hh pozyvam len vtedy ked uz je pripita, alebo na*ebana, vtedy viem ze sa uz pozvat nenecha aby sa moc nerozbila :D:D:D nakolko moj studentsky brigadnicky zarobok predstavuje mesacne okolo 5000 Sk. A urcite 1/5 z toho neminiem vecer kvoli babe ako podaktori :roll:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

misokgb napísal:Normalne chodte a volakedy sa sprav, ze si si zabudol prachy... Normalne skonzumujte vsetko a potom, ze ooo dpc, ved tu nemam love, jedine riesenie ako jej naznacit... :wink:
spravim to, ale neni to moc také, že by ju to ťuklo...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

no ako kedy, ale u mna je to tak, ze baby si zaplatia zvacsa same, aj ked to chcem zatiahnut, neviem preco, ale v pohode, ja s tym problem nemam
lolky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa lolky »

Sheep napísal:neviem ale nemas pocit ze tak velke peniaze by sa dali pouzit napr. nato aby si uz nemusel byvat u mamy?myslim ze ked tvrdo makas len preto aby si to potom doslova "roz**bal" s nejakou 17tkou po robote, ze ci ti to zato stoji...
:wink:

ked ty mam pravdu povedat, uz som nad tym aj zo svojou byvalou rozmyslal ze odideme do spolocneho troska ukludnime (ziadne tommy hilfinger veci :D lyzovacky proste kludek a pekne skrabat korunky ;P ). aby sme financne vysli ale bohuzial sme sa rozisli po troch rokoch takze to padlo. a teraz povedzme ze sa osamostatnim odidem od mami KTo mi bude prat ??? kto mi bude varit ?? vzivote som to nerobil. a nemam este tak vela rokov (21)aby som uz od svojej mamicky utekal este 5 rockou asi doma pohoviem pokial nenajdem samozrejme babu ktora bude stat zato aby som sa knej doplychtil pod perinu >D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

lolky napísal:ked ty mam pravdu povedat, uz som nad tym aj zo svojou byvalou rozmyslal ze odideme do spolocneho troska ukludnime (ziadne tommy hilfinger veci :D lyzovacky proste kludek a pekne skrabat korunky ;P ). aby sme financne vysli ale bohuzial sme sa rozisli po troch rokoch takze to padlo. a teraz povedzme ze sa osamostatnim odidem od mami KTo mi bude prat ??? kto mi bude varit ?? vzivote som to nerobil. a nemam este tak vela rokov (21)aby som uz od svojej mamicky utekal este 5 rockou asi doma pohoviem pokial nenajdem samozrejme babu ktora bude stat zato aby som sa knej doplychtil pod perinu >D
no pokial budes sam tak si mozes prat aj varit len pre seba co myslim ze by si stihal podla mna to neni ziadny problem...., a pokial nevies varit tak si nakupis polotovary a hotovo, navyse neviem ako sa tvoja mama musi citit ked ku nej chodis s babami a uzivas si rozkose :D

este jedna OT otazka: prispievas mame aspon na domacnost?ci svoju vyplatu len tak minies bezucelne... :?:
lolky
Amateur
Amateur

Sheep napísal:
este jedna OT otazka: prispievas mame aspon na domacnost?ci svoju vyplatu len tak minies bezucelne... :?:
prispievam 2000sk na domacnost (moznos a vam to da zda smiesne ale napriklad doma jem iba v sobotu a v nedelu rano inak vsetko riesim vonku sa da povedat) a + benzin do auta ale ten si podstivo vsetko asi vyjazdim (to je ktomu aby som ho mal vzdy k dispozicii kedy chcem a domov si baby nevodim doviedol som iba dve jednu dnu tu trojrocnu a teraz novu) ale moja mama je chapava :D teda aspon dufam. aj ked nasla na zadnej sedacke flak tak pochopila maximalne mi vynadala a dva dni nepozicala auto ze kur*y si mozem je*at vo vlastnom aute nie v jej a tak som sa ukludnil :D to je asi aj moja dost trapna sexualna prihoda ked mi mama za to vynadala :D :twisted: :cry: :D :D
tiny
Amateur
Amateur

nie vždy je tomu tak

Príspevok od používateľa tiny »

ok všetko tu hovoríte iba chlapi o tom aké sú baby

najprv pár info.: obaja sme zarábali on asi raz toľko čo ja
jediné čo mi kedy zaplatil bola 2x hromadka -MHD
spala som u neho asi 10x on u mňa nespočetne veľa krát
ešte tak prvé razy niečo doniesol - no potom ?..asi načo nie?..
hmm...mal dokonca tú drzosť neustále si odomňa peniaze požičiavať - nikdy som ich nedostala nazad - aj taký sa nájdu. takže vážení netvrdte že ste vždy a každou využívaní
lolky
Amateur
Amateur

Re: nie vždy je tomu tak

tiny napísal:ok všetko tu hovoríte iba chlapi o tom aké sú baby

hmm...mal dokonca tú drzosť neustále si odomňa peniaze požičiavať - nikdy som ich nedostala nazad - aj taký sa nájdu. takže vážení netvrdte že ste vždy a každou využívaní
tak ja netvrdim ze to nemoze byt aj opacne aj ja mam kamaratov ktorych nepoozivam uz nanic preto ze viem ze oni mna nepozvu!!! a som na nich takto minul uz dost proste sme piati pri stole poviem tebe a tebe platim a tak a ty dvaja len kukaju. ze preco ne im nech porozmyslaju

edit :D tiny :D stavim sa ze sa volas kristina :D ato len kvoli tomu ta vyuzival tak ako vyuzival
tiny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tiny »

to lolky:
nie som kristína, prečo?
anna

hmm a ja som si myslela že ma ľúbil... :)
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Platite za svoju babu v podniku?

Príspevok od používateľa maryinka »

c.a.r.n.e. napísal:ako je to u vas s platenim? myslim tak ked ste niekde s holkou v podniku na pive/kavicke atd...vela bab to bere ako samozrejmost...co si o tom myslite?
..baby,čo to berú ako samozrejmosť sú podľa mňa obyčajné .... chudery..mne to bolo zo začiatku max. blbé,preto som si radšej nič neobjednávala a povedala som,že nie som hladná ani smädná,aj keď mi niekedy slinky tiekli..potom som si začala objednávať max. takú kofolu,potom mi kupoval už aj zmrzlinu a dnes platí skoro všetko..ale nie vždy,striedame sa..raz zaplatím ja,inokedy on..je problém v tom, že ani jeden ešte nezarábame..takže kto je v tom momente pri peniazoch ten platí :P
ale ešet aj dnes by mi bolo blbééé,keby platil len ON..cítila by som sa ako vydržiavaná chuderka..a tou teda nie som.. :!:
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

No u nas je to s priatelkou asi tak. Ked mam peniaze a ona nie tak platim ja, ked naopak tak ona a ked mame obidvaja tak vacsinou 50/50 alebo ju predbehnem a zaplatim ja.
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

pokail je to moja holka tak s tym nemam problem jej platit. samozrejme zalezi od nasej financnej situacie, ked mam ja prachy a ona nema tak samozrejme necakam ze bude platit,ked ma ona tolko ako ja tak cakam aj od nej...

ale co neznasam to je holy ktore automaticky beru ze ked ich niekto zavola von tak im zaplatia (pritom to nie je rande).. proste take co sa pri odchode zdvihnu a naznacia ze oni teda platit nebudu ,nastastie takych vla nepoznam

alebo sa smejem z typkov co na diskotekach platia holkam drahe drinky a vacsinou sa na nich tie holky aj tak vyseru a idu za inym.. toto by som teda nerobil ze nejakej cudzej budem platit.. bud chce holka mna a je jej jedno ci mam prachy alebo chce prachy, tak to si moze ist za inym rovno
HESS19
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa HESS19 »

No s platenim je to vždy a tak isto.Plati chalan ,to je slušnost.Ale ak už babu poznaš dlhšie ,niekedy môže siahnut do penaženky aj ona.Zoberie to ako naoplatku.
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

ako kedy ale vecsinov zaplatim ja ale nema poblem zaplatit za nas.
dudo20
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dudo20 »

Vacsinou nechodime do ziadnych drahych podnikov ale v bare platim castejsie ja ale u nas to nie je podstatne sak ak sa ma niekto rad tak je jedno kto plati. :smt057
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

tiny napísal:ok všetko tu hovoríte iba chlapi o tom aké sú baby

lol čo má spoločné platenie s tým koľko krát u Teba spal ?

no ale k tvojmu príspevku , našla si dilina , čo už ...
inak díky , si mi pripomenula, aby som niečo kúpil frajerke :)
nike69
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nike69 »

v podniku zatiahnem vzdy jaa ona plati bus a mestsku a taketo kraviny v potravinach atd...
lolky
Amateur
Amateur

schw33k napísal:lol čo má spoločné platenie s tým koľko krát u Teba spal ?
no vela lebo uz ked u nej spal to znamena ze u nej veceral ranajkoval a tak a mozno niekedy zostal na obed ono sa to nezda ale su to dobre supy. u mna za atri roky tiez spala frajekra tak max 15 krat a ja u nej skoro kazdy druhy vykend a niekedy aj cez tyzden pretoze vasto nikoho nemala doma. ale to uz len ked kupila neaku posranu kofolu a sumku chleba a podobne som som vypil zjedol. to naskacu pekne peniazky.
Napísať odpoveď