nie som z rodiny, kde by sa rozdavali facky...
a co sa tyka kamaratov/priatelky, tiez nie...
(mozno ked som bol mensi...ale ani jednu si vyrazne nepamatam, takze zrejme to nic extra nebolo)
SatchBoogie napísal:nie som z rodiny, kde by sa rozdavali facky...
a co sa tyka kamaratov/priatelky, tiez nie...
(mozno ked som bol mensi...ale ani jednu si vyrazne nepamatam, takze zrejme to nic extra nebolo)
Ked ma pred 2 rokmi vyhodili v piataku z VS....to bolo celkom slusne...ale moja chyba, sposobil som si to z velkej casti sam, hoci boli tam aj ine vplyvy (teda konkretne jeden profak)...ale prezil som to a studujem znova
Realnejsiu facku od zivota som este nedostal. Co za ne pokladam to su vsetko bezvyznamne malichernosti, nad ktorymi sa nieje hodno zaoberat a vnimam ich iba ja...niesu to facky..tie este iba dojdu...
jin napísal:Realnejsiu facku od zivota som este nedostal. Co za ne pokladam to su vsetko bezvyznamne malichernosti, nad ktorymi sa nieje hodno zaoberat a vnimam ich iba ja...niesu to facky..tie este iba dojdu...
moja reč, facky by možno bola keby mi umrel niekto z blízkych, ocitol by som sa na ulici alebo na mizine a bol by som odkázaný sám na seba....
ale ak by som si cez to prešiel to by som bol aký borec ostrieľaný životom ako Chuck Norris
seth82 napísal: Ked ma pred 2 rokmi vyhodili v piataku z VS....to bolo celkom slusne...ale moja chyba, sposobil som si to z velkej casti sam, hoci boli tam aj ine vplyvy (teda konkretne jeden profak)...ale prezil som to a studujem znova
no ja som bol na tom podobne, iba ze som posiel v tretiaku, ale pozbieral som sa a idem dalej na druhej skole, ale u mna su to len take "pohladkania" voci tomu co ma za sebou moja kamaratka
Tak ja som v zivote ziadnu skutocnu facku nedostal. Teda take male potlapkania po tvari by som to nazvat mohol, no ked sa pozriem co sa deje niektorym mojim znamym, asi sa nemam naco stazovat.
seth82 napísal: Ked ma pred 2 rokmi vyhodili v piataku z VS....to bolo celkom slusne...ale moja chyba, sposobil som si to z velkej casti sam, hoci boli tam aj ine vplyvy (teda konkretne jeden profak)...ale prezil som to a studujem znova
to sa ti chce studovat znova ? bol si na skole 5 rokov a teraz musis ist od znova dalsich 5 rokov ?
ci ako objasni mi to