Skúsenosti s G-profit?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Pri naozaj podvodnom MLM sa majú najlepšie len tí, ktorí sú úplne navrchu, ale všeobecne pri každej Pyramíde, tí čo sú navrchu, žijú z tých čo sú nižšie. :wink:

Keď im to nebude vynášať koľko budú chcieť, vyhlásia krach, ľudí pošlú "domov". A založia si inú pyramídu v inej oblasti pod inou značkou :smt006

Aspoň tak to vnímam ja.

Samozrejme každá pyramída obsahuje veľké rečičky, veľké masírovačky, veľké výhody, veľké nábory. Nevýhodu ti nepovedia ani jednu. Ale neboj sa, keď začneš makať, tak to všetko opadne. Vyššie priečky, ktoré si mal včera pred očami, budú zrazu ďaleko a ty budeš len ďalším malým mravčekom :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

ETieNne napísal:..
rozumne povedane. bohuzial, pokial dodrzia vsetky zakony, nic im nehrozi. To je na tom ten paradox.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

aby si mohol robiť takúto prácu musíš mať v sebe veľkú dávku drzosti a aj keď veľa ľudí si myslí, že ju má a reči o tom koľko peňazí môže zarobiť ho zaslepia, neskôr zistí, že spravil hlúposť. Áno dajú sa zarobiť veľké peniaze, ale chce to mať v sebe aj veľké predpoklady a hlavne si to vyžaduje veľa času. Všetci tí vysokopostavení podnikatelia natlačia do hlavy aké je to super a koľko peňazí zarobili, ale za akú dobu sa tam dostali to radšej nepovedia a pritom si držia v zálohe ešte jednu prácu, pretože vedia, že nemajú istotu. Je to celé bullshit, ale práve ty možno môžeš byť tým šťastným a podarí sa ti zarobiť veľké peniaze.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

pinco napísal: Všetci tí vysokopostavení podnikatelia natlačia do hlavy aké je to super a koľko peňazí zarobili, ale za akú dobu sa tam dostali to radšej nepovedia
skor by som povedal, ze oni ten konkretny mlm - jednoduchsie povedane pyramidu zalozili. Ja jednoducho neverim, ze napr - aby sme boli konkretny - v gprofite clovek zarobi realne peniaze.
Realne peniaze nie su napr 100 tisic za rok pri 8 hodinach denne = ved to je ako robit upratovacku alebo dostavat minimalnu mzdu.
Realne peniaze su = primerana hodinova mzda x pocet hodin, ktore do toho clovek celkovo vlozil - teda aj cestovanie, skolenia, oblbovacky ludi.

chapem, ze ked podobne postihnuty spoluziak alebo kamarat 18-19 rocneho chalana nieco taketo ponukne, vyzera to super, nebudete nic robit a ti pod vami budu robit na Vas, ale...
Doporucujem kazdemu, kto chce zarabat = ucit sa, ziskavat nazory, prax, kontakty a potom robit nieco skutocne.
pinco
Darca
Darca

enter00 napísal:skor by som povedal, ze oni ten konkretny mlm - jednoduchsie povedane pyramidu zalozili. Ja jednoducho neverim, ze napr - aby sme boli konkretny - v gprofite clovek zarobi realne peniaze.
Realne peniaze nie su napr 100 tisic za rok pri 8 hodinach denne = ved to je ako robit upratovacku alebo dostavat minimalnu mzdu.
Realne peniaze su = primerana hodinova mzda x pocet hodin, ktore do toho clovek celkovo vlozil - teda aj cestovanie, skolenia, oblbovacky ludi.

chapem, ze ked podobne postihnuty spoluziak alebo kamarat 18-19 rocneho chalana nieco taketo ponukne, vyzera to super, nebudete nic robit a ti pod vami budu robit na Vas, ale...
Doporucujem kazdemu, kto chce zarabat = ucit sa, ziskavat nazory, prax, kontakty a potom robit nieco skutocne.
takémuto systému sa hovorí aj "najľahší spôsob podnikania". Dá sa to robiť popri normálnom zamestnaní, keď peniaze zarobené takýmto spôsobom berieš ako privyrobenie, ale ako profesionál by som sa na to nedal nikdy.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

pinco napísal:takémuto systému sa hovorí aj "najľahší spôsob podnikania". Dá sa to robiť popri normálnom zamestnaní, keď peniaze zarobené takýmto spôsobom berieš ako privyrobenie, ale ako profesionál by som sa na to nedal nikdy.
no, zeby som povazoval oblbovanie a klamanie ludi za najlahsi sposob, to radsej tych par tisic nezarobit...
pinco
Darca
Darca

enter00 napísal:no, zeby som povazoval oblbovanie a klamanie ludi za najlahsi sposob, to radsej tych par tisic nezarobit...
možno práve ten, ktorého by si zbalil, by sa dostal na vrchol a ten by ti bol vďačný za to, že si ho oblbol.
Každé podnikanie je založené na tom, že práve ten tvoj produkt je najlepší, takže ako oblbovanie by som to až nenazval a každý má svoj vlastný rozum, nikto ťa do toho nasilu netlačí, ale pravda je v tom, že je to niečo ako "sekta" a keď už raz prejavíš aspoň maličký záujem, len tak ľahko sa ich nezbavíš.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

jasne pinco chapeme sa, tieto mlm jednoducho nie su uplne koser a hlavne to nie je podnikanie, za ktore sa aj za 10 rokov hrdo postavis a povies si to som robil ja. ako napr. nejaky remeselnik, obchodnik a pod za dobre odvedenu pracu.
mlm je vyuzitie slabosti cloveka a tym presvedcenie ku kupe, podpisu a pod.
lucas
Expert
Expert

Príspevok od používateľa lucas »

enter, chcem sa ta spytat na to OVB. Mas o tej firme nejake blizsie info? Akym sposobom oblbuju apod? Lebo doteraz som nevedel ze funguje tiez na systeme MLM, system G-profit trocha poznam...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

no, poznam par byvalych clenov, par este stale clenov...
hodne zavisi, aky osobny pristup ma k tomu dany poradca, bohuzial ale system je nastaveny tak, ze musis predavat naozaj vela aby ti to nieco zarobilo a teda musis presviedcat. a kedze v kazdom produkute sa musi zaplatit cela siet pyramidy, extra vyhodne nie su ziadne.

Ja osobne respektujem financneho poradcu, ktory ma osobny majetok zodpovedajuci jeho udajnym kvalitam a na ktorom vidiet, ze ma uroven a vie to.
Clovek, co ma mesacny prijem 30-40 tisic predsa logicky nemoze byt az taky dobry, aby spravoval napr miliony korun.
killa_bee
Star
Star

Príspevok od používateľa killa_bee »

enter00 - ale to uz zacinas liezt do privat bankovnictva, to je samozrejme uuuplne ine kafe nez yebla OVBcka
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

to ano, hovorim to preto, ze niektori z ovb a podobnych firiem sa tiez do takej pozicie stavaju - chcu Vam spravovat financny majetok.
Napísať odpoveď