s kamaratom sa hadam aky mam Win podla obrazkov v instalacii Win a vsetkeho okolo toho mam Windows XP Pro with SP3 ale ako som sa docital na tejto stranke
to, co mas, zistis pravym klikom na ikonku Tento pocitac a z menu vyberies Vlastnosti /Properties/. A nie cez nejake pochybne programky z netu.
Henten screenshot co si sem dal, to je nejaky "unofficial-sp3" skratka balik vsetkych vydanych zaplat (tak by som to tipoval).
SP3 nemas urcite, lebo este nevysiel
aha diki ludia uz som pozrel co je to za SP je to SP2 a co sa tyka toho Win je uplne super!podla mna nema chybu ked ho nainstalujem ma v sebe vstky ovladace ktore potrebujem a office03 a kopu dalsich utilitiek, len neviem jeho presny nazov
ano to je od jedneho typka co sa vybavil s tym , aby bolo zaujimavejsie tak to nazval XP SP3 , pretoze tam vlozile nejake neoficialne updaty od MS co este niesu ponukane cez WU , ak mam pravdu povedat by som za ziadnu cenu take neinstaloval , pretoze som nedovercivy voci cudzym zasahom do takej citlivej veci ako je OS , najlepsie je cisty originalny alebo stiahnuty cisty instalator a vlastna uprava systemu , a nie potom ho preinstaovavat ked tam bude nahodou daco chybne
Smoake napísal:ja neviem odkial je ten Win mam ho totiz od kamosa a tiez sa mi niekedy stane ze sa mi dokola restartovaval az kym som ho nepreinstaloval
Jj.Nakoniec som si šupol naspať starý Win a som s ním spokojný!
..::PEaCe::..