Japonsko
-
Danny_Vin
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Japonsko
Boli ste uz niekedy v Japonsku?
Ake to tam je? - kultura, ludia, priroda...
Alebo chystate sa niekto ist do Japonska?
V buducnosti by som strasne rad isiel do Japonska a kedze je ta buducnost este niekolko rokov daleko, bol by som rad, keby niekto kto tam bol napisal svoje zazitky a dojmy.
Ake to tam je? - kultura, ludia, priroda...
Alebo chystate sa niekto ist do Japonska?
V buducnosti by som strasne rad isiel do Japonska a kedze je ta buducnost este niekolko rokov daleko, bol by som rad, keby niekto kto tam bol napisal svoje zazitky a dojmy.
-
okonenipica
Zablokovaný
Mna by skor zaujimal Japonsky rap. A tiez by som kukol niake koncerty. Musi to byt neskutocna haluzExplo!D napísal:jj, Japonsko by som velmi rad navstivil aj ja, proste sa trocha oboznamit s ich zvykmi, dat si nejake tipicke Japonske jedla, potulat sa v Tokiu, a tiez by som velmi rad videl Japonske grafitty.
-
dair
Guru wannabe
japonsky rap je dost smiesnyokonenipica napísal:Mna by skor zaujimal Japonsky rap. A tiez by som kukol niake koncerty. Musi to byt neskutocna haluz
ale dievcata su huste. akurat som sa s jednou bohuzial rozisiel (ale v mori je ryb vela
-
Vesper
Professional
tak neda sa povedat ze by som japonsko az tak uplne miloval ale velmi rad by som tak isiel ako skoro vsade na svete aj ked japonsko je naozaj fajn krajina... akurat nedavno ma nasrali japonci lebo som v skole na nastenke naisel nejaku uputavnku na sutaz o studijny pobyt v japonsku a podmienky boli anglictina a vek a tak... a pisal som na japonsku ambasadu a povedali ze treba vediet kecat po japonsky...
ale takouto malickostou sa predsa nesmieme nechat odradit 
no moj spoluziak je z japonska hotovy .. vsade sa tym prezentuje.. nastudovane ma vsetko ... fici na mange a anime .. skratka je z toho hotovy a este chodi aj na aikido ..pHysIQ napísal:Dal som sice v hlasovani tu prvu moznost ale Japonsko vobec nemilujem. Pre mna je len zaujimavou krajinou, ktoru mozno raz navstivim.
-
Andi_Cibula
Addict
Ten film bol cista kkt ved ma to ani nezaujalo ja mam na mysli aj utok na pearl harbor a ostatnewill.i.am napísal:tak po tom co som videl najhorsi film v zivote - Grudge 2 japonsko dost upadlo v mojich ociach. ten film nemal hlavu ani patu.... a nieze by som teraz cely narod hodnotil podla blbeho filmu, ale celkovo sa mi ta kultura nejako nepaci a da sa povedat ze ma nezaujima a tak som aj hlasoval...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Udivuje ma architektúra.
Vedel by som si predstaviť domček na trávnatej lúke pod horou, nikto na blízku, len príroda
... A v zime krásnu metelicu v kraji (viď misie v Hitman 2: Silent Assasin, niektoré filmy ).
Fascinuje ma prívetivosť a pracovitosť Japoncov (keď sa tak letmo pozriem na náš národ
... ).
A Japonky sú mi sympatickejšie ako Afro-američanky & mulatky ...
Vedel by som si predstaviť domček na trávnatej lúke pod horou, nikto na blízku, len príroda
Fascinuje ma prívetivosť a pracovitosť Japoncov (keď sa tak letmo pozriem na náš národ
A Japonky sú mi sympatickejšie ako Afro-američanky & mulatky ...