Najlepsia kamaratka
-
Sweet
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ha :D
Tha ja ne thak dopadol. Prestupil som z jednej skoly na druhu a uz baby sa lepili a mala byt diskoteka v skole (akoze disko v skole ucky a tak..
) a ona skym budes tancovat a dajak sa to tahalo 1rok a pol a teraz sme spolu dvaja

-
Grosay
Star
Preco? u mna to tak je. S mojou prvou priatelkou sme sa nerozisli zrovna v najlepsom, ale teraz sme dobri kamarati. Priam by som povedal, ze mat byvalu/byvaleho za kamosa/sku je dost dobre. Viete o sebe viac veci ako niekto iny. Spolocne sa mozete porozpravat o niektorych svojich problemoch a tak.eritrocit napísal:Z kamarátstva láska byť môže...Ale z lásky kamarátstvo už ťažko, ak vôbec.
A pokial sa jedna o to, s tym dievcatom, tak ak ti raz povedala, ze nie, kasli na to. Radsej byt dalej vyborni kamarati, ako dat sa dokopy a neskor sa mozno rozvadit.
-
Godfather
Medium Star
Zalubit sa do najlepsej kamaratky je asi najhorsie co moze byt teda samozrejme pokial to nieje obojstrane... Mne sa to stalo a som jej to povedal a je to uz ine ako to bolo predtym je to uz dlha doba no stale k nej este nieco citim viac. Sme spolu v jednej partii takze sa casto vidame zabudnut sa teda neda. takze je to dost na hovno!
takze asi tak
Jedna teoria plati uz odjakziva...
Ak sa stanu muz a zena najlepsimi kamaratmi, resp. priatelmi, vzdy, ale VZDY plati pravidlo, ze jeden sa zalubi. Moze ho to potom prejst, ale urcitu dobu to trva, a nemusi to dat najavo.
Je to tak, bud to proste nezajde az to priatelstva, ale akonahle to je priatelstvo, to znamena ze v podstate sa dvaja rozpravaju o dovernych veciach, travia spolu cas, rozumeju si... tak sa jeden zabuchne. Pretoze uz to, ze vzniklo take priatelstvo naznacuje, ze to nevzniklo len tak, ale su tam znacne sympatie, a ked sa jedna o opacne pohlavie, tak je to este tym jednoduchsie.
Toto sa mi zatial potvrdilo vzdy vo vsetkych pripadoch
(nehovorim, ze nemoze byt vynimka, ale ja som ju este nevidel)
Ak sa stanu muz a zena najlepsimi kamaratmi, resp. priatelmi, vzdy, ale VZDY plati pravidlo, ze jeden sa zalubi. Moze ho to potom prejst, ale urcitu dobu to trva, a nemusi to dat najavo.
Je to tak, bud to proste nezajde az to priatelstva, ale akonahle to je priatelstvo, to znamena ze v podstate sa dvaja rozpravaju o dovernych veciach, travia spolu cas, rozumeju si... tak sa jeden zabuchne. Pretoze uz to, ze vzniklo take priatelstvo naznacuje, ze to nevzniklo len tak, ale su tam znacne sympatie, a ked sa jedna o opacne pohlavie, tak je to este tym jednoduchsie.
Toto sa mi zatial potvrdilo vzdy vo vsetkych pripadoch
(nehovorim, ze nemoze byt vynimka, ale ja som ju este nevidel)
-
midnight_man
Guru
all
jo toto je pravda!!! to si vystihol,,mne to trvalo tyzden a bol som v tom,,, proste vzdy jeden bude chciet casom viac,,ETieNne napísal:Ak sa stanu muz a zena najlepsimi kamaratmi, resp. priatelmi, vzdy, ale VZDY plati pravidlo, ze jeden sa zalubi.
Nom, tato tema sa (bohuzial?) stala aktualnou aj pre mna...
Ja mam 19, ona 16...
Najprv nieco z historie - spoznali sme sa cez net pred 10 mesiacmi a kedze sme si dost podobni tak to prerastlo do velmi dobreho a uprimneho priatelstva (ona mala chalana, ja dievca)... ked som sa rozisiel s priatelkou, bola to ona co ma podrzala... ked o mesiac nechal ju jej priatel, podrzal som zase ja ju... Odvtedy sme sa zacali vidavat castejsie, najprv max. raz za tyzden a posledny mesiac uz aj niekolko krat... Vzdy sme boli a aj sme k sebe uprimni a ju sa snazili ziskat dvaja chalani z jej skoly ale ona frajera nechce... Mna to nikdy netrapilo ani som neziarlil lebo som ju bral ako kamaratku, aj ked sme niekedy vyvadzali tak sme sa nikdy nebozkavali ani nic...
A teraz aktualne - vcera bola u mna... no a nejak sa kamaratske lezanie vedla seba zvrhlo na "muchovanie" pricom ale nedoslo k nicomu intimnejsiemu (aj ked pri bozkavani krku sepkala chod nizsie, dokonca sme sa ani nepobozkali na usta. Preco? No lebo ju poznam tak dobre ze viem ze to by bolo zneuzitie toho ze je vzrusena)... Mno a teraz ze co s tym... Keby som ju mal uplne stratit tak to by som velmi velmi zle psychicky znasal, ale s takou moznostou zatial nepocitam, kedze sa mame naozaj velmi radi... Cize ostavaju dve moznosti - zabudnut na to a ostat priatelia, alebo skusit nieco viac. Dufam ze to dopradne dobre
Este mam jednu otazku - ake mavate reakcie ked vam povie niekto koho mate velmi radi nieco sokujuce, nieco co ste necakali?
Ja som este neskuseny (nj, mam uz 19 ale nemal som este dievca s ktorym by som chcel spat naozaj z lasky) a o nej som si myslel to iste (to ze je panna mi povedala uz davnejsie). Ona mi vsak napisala cez net ze v 15-tich sa raz urobili s jednym chalanom na intraku (prstami)... No ja ked som si to precital tak mi prislo tak zle, ze som musel vstat od kompu, ist si oplachnut xicht studenou vodou a myslel som ze budem zvracat. Spal som tak 4 hodiny a este teraz mi je z toho zle... Nechapem co ma na tom tak zobralo, ved kazdy ma pravo si uzit a navyse sme sa ani nepoznali vtedy. Je to ziarlivost? Preco mi je tak zle jak keby sme sa rozisli (az na to ze spolu nechodime) akonahle pomyslim na to co napisala?
Ja mam 19, ona 16...
Najprv nieco z historie - spoznali sme sa cez net pred 10 mesiacmi a kedze sme si dost podobni tak to prerastlo do velmi dobreho a uprimneho priatelstva (ona mala chalana, ja dievca)... ked som sa rozisiel s priatelkou, bola to ona co ma podrzala... ked o mesiac nechal ju jej priatel, podrzal som zase ja ju... Odvtedy sme sa zacali vidavat castejsie, najprv max. raz za tyzden a posledny mesiac uz aj niekolko krat... Vzdy sme boli a aj sme k sebe uprimni a ju sa snazili ziskat dvaja chalani z jej skoly ale ona frajera nechce... Mna to nikdy netrapilo ani som neziarlil lebo som ju bral ako kamaratku, aj ked sme niekedy vyvadzali tak sme sa nikdy nebozkavali ani nic...
A teraz aktualne - vcera bola u mna... no a nejak sa kamaratske lezanie vedla seba zvrhlo na "muchovanie" pricom ale nedoslo k nicomu intimnejsiemu (aj ked pri bozkavani krku sepkala chod nizsie, dokonca sme sa ani nepobozkali na usta. Preco? No lebo ju poznam tak dobre ze viem ze to by bolo zneuzitie toho ze je vzrusena)... Mno a teraz ze co s tym... Keby som ju mal uplne stratit tak to by som velmi velmi zle psychicky znasal, ale s takou moznostou zatial nepocitam, kedze sa mame naozaj velmi radi... Cize ostavaju dve moznosti - zabudnut na to a ostat priatelia, alebo skusit nieco viac. Dufam ze to dopradne dobre
Este mam jednu otazku - ake mavate reakcie ked vam povie niekto koho mate velmi radi nieco sokujuce, nieco co ste necakali?
Ja som este neskuseny (nj, mam uz 19 ale nemal som este dievca s ktorym by som chcel spat naozaj z lasky) a o nej som si myslel to iste (to ze je panna mi povedala uz davnejsie). Ona mi vsak napisala cez net ze v 15-tich sa raz urobili s jednym chalanom na intraku (prstami)... No ja ked som si to precital tak mi prislo tak zle, ze som musel vstat od kompu, ist si oplachnut xicht studenou vodou a myslel som ze budem zvracat. Spal som tak 4 hodiny a este teraz mi je z toho zle... Nechapem co ma na tom tak zobralo, ved kazdy ma pravo si uzit a navyse sme sa ani nepoznali vtedy. Je to ziarlivost? Preco mi je tak zle jak keby sme sa rozisli (az na to ze spolu nechodime) akonahle pomyslim na to co napisala?
ach jaj... nie, nechcela zamachrovat... mozno ma 16 ale nie je take decko ako polka jej rovesniciek... vedela ze ma to rani (aj mi za tym napisala ze prepac), ale chcela mi to povedat... a ja by som bol radsej keby bola neskusena, pretoze by som si ovela menej vytrpel tuto noc... ani jednemu z nas nejde o sex, ale o to ze mas toho druheho rad(a)...
Ved to je ale asi teraz dobré ze ti to povefala lebo naj kamaráti alebo priatelia si vravia aj také veci!!!a je dobré ze si to uvedomila a povedala prepác!!Nechce na nic zabudnút ta ti povedala aj takúto trochu viac intímnu vecwhisper napísal:ach jaj... nie, nechcela zamachrovat... mozno ma 16 ale nie je take decko ako polka jej rovesniciek... vedela ze ma to rani (aj mi za tym napisala ze prepac), ale chcela mi to povedat... a ja by som bol radsej keby bola neskusena, pretoze by som si ovela menej vytrpel tuto noc... ani jednemu z nas nejde o sex, ale o to ze mas toho druheho rad(a)...
Amerigo, nechcem sa ta dotknut, ale bohuzial vobec nechapes o co ide (povedal by som ze si z mladsej casti clenov fora a zrejme si nieco take zatial nezazil) tak prosim ta nechaj to tak... verim ze to pochopis, dakujem
pre tych ktori si chcu precitat "o co ide"
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=528867#528867-
erytrocyt
VIP
Whisper:
1.časť: Ak sa naozaj máte radi, nevidím dôvod prečo by ste to spolu nemali skúsiť. Poznáte sa, viete čo sa vám páči, čím jeden druhého potešíte, nahneváte atď. Nebudem sa rozpisovať, pre troche chcenia tu o tom nájdeš xy článkov ktoré sa týkajú tejto problematiky.
2.časť: Toto bola prirodzená reakcia. Spoznal si ju, urobil si si o nej určitý obraz, subjektívny, čiže sčasti aj skreslený. Zrejme si si ju vo svojich predstavách vymodeloval lepšiu ako naozaj je, no a samozrejme že ak si sa dozvedel to čo si napísal, bol si sklamaný a nevedel si si vysvetliť ako to je možné. Bolo to pre teba nepríjemne prekvapujúce. Určitú rolu v tom samozrejme môže zohrávať aj žiarlivosť.
Tak odo mňa zatiaľ toľko.
1.časť: Ak sa naozaj máte radi, nevidím dôvod prečo by ste to spolu nemali skúsiť. Poznáte sa, viete čo sa vám páči, čím jeden druhého potešíte, nahneváte atď. Nebudem sa rozpisovať, pre troche chcenia tu o tom nájdeš xy článkov ktoré sa týkajú tejto problematiky.
2.časť: Toto bola prirodzená reakcia. Spoznal si ju, urobil si si o nej určitý obraz, subjektívny, čiže sčasti aj skreslený. Zrejme si si ju vo svojich predstavách vymodeloval lepšiu ako naozaj je, no a samozrejme že ak si sa dozvedel to čo si napísal, bol si sklamaný a nevedel si si vysvetliť ako to je možné. Bolo to pre teba nepríjemne prekvapujúce. Určitú rolu v tom samozrejme môže zohrávať aj žiarlivosť.
Tak odo mňa zatiaľ toľko.
Hmm jak tak na to pozeram s odstupom par dni musim konstatovat, ze ked je cloveku zle tak toho o sebe povie vela
Mno ale co uz, mazat to nejdem...
Pre tych ktorych nejakou nahodou zaujima ako to dopadlo tak sa viac menej nic nestalo, ja som sa s tym co som sa dozvedel ako tak zmieril a nadalej sme super kamarati - pretoze kym sa clovek nezalubi nechceme nic viac...
a ja po mojich skusenostiach ani neviem ci sa chcem zalubit, aj priatelstvo je krasne 
Pre tych ktorych nejakou nahodou zaujima ako to dopadlo tak sa viac menej nic nestalo, ja som sa s tym co som sa dozvedel ako tak zmieril a nadalej sme super kamarati - pretoze kym sa clovek nezalubi nechceme nic viac...
-
krupica_dnb
Medium Professional
Yo yo, tak to už býva.... Vtedy je to buď alebo. Buď sa do toho vrhneš a uvidíš či niečo bude, alebo sa na to vys.erieš rovno...Even napísal:Ja mam tiež taký problem že spozal jednu babu cez net stretli sme sa dva krat super si rozumieme lenže sme kamarati ale dost to vizera ako keby chcela viac lenže potom povie že nechce vstah tak neviem neviznam sa v tom...
-
Shark NX
Addict
Moje slova ... niekedy je lepsie mat kamaratku ako "Sestru" ktora ti vo vsetkom poradi pomoze atd ...whisper napísal:neviem ci sa chcem zalubit, aj priatelstvo je krasne
Ale k problemu ... je to normalna vec ....poznas ju ale nevies si pripustit ze by take nieco spravila ... nevies ale hlavne nechces ... je to o psychyke
Ja tiez niekedy mierne sere ked mi moja byvala co som s nou bol 1.5Roka povie ze sa vyspala z chalanom ... atd ... sme velmi dobry kamarati ale proste niekedy ma to hryzie ... ale je to normalna vec ... proste na to zabudni nic sa nedeje
A k vstahu ... podla toho co pises ste si padli uplne do oka ... cize skus to a ak je baba normalna a aj keby sa nieco udialo kvoli comu by ste sa rozisli tak zostanete dalej kamarati ... Ale je to cisto na tbe ... (neber to tak ze ti navrhujem nieco s nou mat a potom opustit - to v ziadnom pripade)
-
midnight_man
Guru
all
JJ tym padom je priatelstvo medzi muzom a zenou,Ale ono to vacsinou tak konci ze z jednej strany pride "laska"..ale tu chvilku je to paradnewhisper napísal:pretoze kym sa clovek nezalubi nechceme nic viac...