Discovery Channel
-
mikkimikki
Medium Professional
jj, discovery je super. skoro vsetko sa tam da pozerat. v poslednom case sa mi zapacilo Ultimate Survives ale stale si rad pozriem aj Brainiac, Mythbusters, samozrejme aj tie technicke programy, potom 5. gear chopshop a podobne kde stavaju auta 
ked ide telka tak 90% casu co ide tak tam bezi discovery
ked ide telka tak 90% casu co ide tak tam bezi discovery
-
moosha
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Discovery milujem. Ked som bol mensi, tak som len to pozeral. Teraz si dam sem-tam spravicky alebo nejaky normalny serial (Profesionali a MAFstory az...). Idu tam perfektne veci, Mythbusters som snad videl uplne vsetky, dlhsie som si to isiel na American Chopper, Scrapheap (Junkyard Wars az take dobre neboli), Ultimate Survival, vsetky ... is Born, How it's made/How do they do it (vyborna oddychovka ked pridem zo skoly), American Hotrod (skoda, ze Roy uz nie je medzi nami... RIP), sem-tam Dirty Jobs (Mike Rowe je vazne dobry moderator), Ross Kemp on Gangs, niekedy tie vojenske veci + Megabuilders, teraz si neviem spomenut na nazov tych programov o strojoch. Ale teraz ma najviac chytilo Prototype This - dneska mi uz brní péro jak sa tesim
!
discovery pozeravam uz dost dlho a bavi ma skoro vsetko co tam davaju okrem tych serialov o stavani mrakodrapov a tak....ale poslednu dobu ma chytil ten typek co dokaze vsade prezit myslim ze sa to vola boj o prezitie....to je pecka a sem tam aj dost nechutne
skoda ze to davaju väcsinou v noci ale ked netreba rano stavat tak pozriem