To je zas na dlhu diskusiu a skumanieShark NX napísal:midnight nesuhlasim ... ja sam mam 2 priatelky ...
Priatelstvo existuje vo viacerych pripadoch ... ked sa mate strasne radi ale nepreskoci iskra ... proste jak sa hovori "Brat a Sestra" alebo je to Byvaly/a partner/ka vtedy existuju priatelstva ...
Najlepsia kamaratka
-
midnight_man
Guru
all
Re: all
hm ja mam to stastie, ze sa moja byvala na mna uz nehnevamidnight_man napísal:...ale byvaly partner/ka to uz je zas na dlhu rec,,ak su stym obaja vyrovnany tak OK,ale vacisna pripadov je zas ina,,(myslim) Ale tak mas pravdu su iste pripady kedy je to mozne(realne) .
Takze ja tvrdim ze aj s byvalou mozte byt super kamosi, ale musia to obaja chciet... a hlavne sa musite mat radi (ak bol vas vztah predtym zalozeny viac-menej len na fyzickej pritazlivosti, tak necakajte, ze sa budete stretavat po tom co sa rozidete...)
-
midnight_man
Guru
Re: all
no vidis,,tak to mas fajne vtedy to naozaj "klape" myslim to kamaratstvowhisper napísal:hm ja mam to stastie, ze sa moja byvala na mna uz nehneva(ze som sa s nou rozisiel) a sme myslim si dobri kamarati... aj ked prve tri mesiace boli dost zle pre nas oboch, na lyzovacke sme zistili ze je fajn ked spolu dobre vychadzame a odvtedy to je ok
(Shark NX vie o com hovorim
)
jj, to je, take male zlo na zozratieShark NX napísal:Whisper jj Moncik je zlozita osoba ale zlata ...![]()
Ale k teme ... ak je este aktualny ten tvoj problem ... ja som za to aby si to skusil a keby to nahodou nevyslo tak dufam ze bude rozumna a neurazi sa na smrt ale budete nadalej Priatelia
hm ani neviem ci to je problem... totiz, my sa mame velmi radi ale ani jeden z nas sa nezalubil... co znamena ze nechceme spolu chodit
no vies ked to raz povie ze si ako jej brat tak to mysli vazne mozno ze to zmenia le vtejto chvili si ako jej brat a neradila by som ty povedat jej ci chce daco viac lebo by si mohol znicit všetko co bolo medzi vami a to isto enchces vzdy to tak dopadne najskor ste dobri kamarati a potom ked je daco viac znenavidite sa a viac spolu neprehovorite radsej to enchaj tak a bud snou super kamarat