Najlepsia kamaratka

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Shark NX napísal:midnight nesuhlasim ... ja sam mam 2 priatelky ...
Priatelstvo existuje vo viacerych pripadoch ... ked sa mate strasne radi ale nepreskoci iskra ... proste jak sa hovori "Brat a Sestra" alebo je to Byvaly/a partner/ka vtedy existuju priatelstva ...
To je zas na dlhu diskusiu a skumanie :wink: Ale co som cital temy na tomto fore co poznam ludi,vacsinou ta "iskra" preskoci,,,pripady ako brat a sestra,,ano,,no.pripustam,,ale byvaly partner/ka to uz je zas na dlhu rec,,ak su stym obaja vyrovnany tak OK,ale vacisna pripadov je zas ina,,(myslim) Ale tak mas pravdu su iste pripady kedy je to mozne(realne) .
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: all

Príspevok od používateľa Jungle »

midnight_man napísal:...ale byvaly partner/ka to uz je zas na dlhu rec,,ak su stym obaja vyrovnany tak OK,ale vacisna pripadov je zas ina,,(myslim) Ale tak mas pravdu su iste pripady kedy je to mozne(realne) .
hm ja mam to stastie, ze sa moja byvala na mna uz nehneva 8) (ze som sa s nou rozisiel) a sme myslim si dobri kamarati... aj ked prve tri mesiace boli dost zle pre nas oboch, na lyzovacke sme zistili ze je fajn ked spolu dobre vychadzame a odvtedy to je ok :) (Shark NX vie o com hovorim :wink: ) a som jej vdacny za to, pretoze je to super dievca a som s nou rad...

Takze ja tvrdim ze aj s byvalou mozte byt super kamosi, ale musia to obaja chciet... a hlavne sa musite mat radi (ak bol vas vztah predtym zalozeny viac-menej len na fyzickej pritazlivosti, tak necakajte, ze sa budete stretavat po tom co sa rozidete...)
midnight_man
Guru
Guru

Re: all

Príspevok od používateľa midnight_man »

whisper napísal:hm ja mam to stastie, ze sa moja byvala na mna uz nehneva 8) (ze som sa s nou rozisiel) a sme myslim si dobri kamarati... aj ked prve tri mesiace boli dost zle pre nas oboch, na lyzovacke sme zistili ze je fajn ked spolu dobre vychadzame a odvtedy to je ok :) (Shark NX vie o com hovorim :wink: )
no vidis,,tak to mas fajne vtedy to naozaj "klape" myslim to kamaratstvo :wink: ale bohuzial ze takych ako ty je pomenej :( aspon ako ja sledujem,,
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Whisper jj Moncik je zlozita osoba ale zlata ... :wink:
Ale k teme ... ak je este aktualny ten tvoj problem ... ja som za to aby si to skusil a keby to nahodou nevyslo tak dufam ze bude rozumna a neurazi sa na smrt ale budete nadalej Priatelia
Freelan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Freelan »

nic nepokazis pokial vies ako a kedy to povedat :wink:
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Shark NX napísal:Whisper jj Moncik je zlozita osoba ale zlata ... :wink:
Ale k teme ... ak je este aktualny ten tvoj problem ... ja som za to aby si to skusil a keby to nahodou nevyslo tak dufam ze bude rozumna a neurazi sa na smrt ale budete nadalej Priatelia
jj, to je, take male zlo na zozratie :wink:

hm ani neviem ci to je problem... totiz, my sa mame velmi radi ale ani jeden z nas sa nezalubil... co znamena ze nechceme spolu chodit :) problem je len ten, ze ked je prilezitost tak sa to zvykne zvrhnut... napr. vcera sme boli na skautskom plese (lol, no...) a myslim ze po nas museli celkom pozerat ako si tam zerieme usi, krk a popri tom moja ruka medzi jej stehnami a jej pod mojou koselou :roll: ale nic viac si asi nedovolime, lebo take ako sex bez lasky po tom ani jeden z nas netuzi... ale ci su taketo "ulety" zle alebo dobre, to neviem. a urazit sa neurazi, pretoze mezdi nami je naozaj hlboke priatelstvo a nikdy sme sa jeden na druheho nehnevali...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak sa mozes tesit ze mas Priatelsky Vztah ... :wink:
slniecko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa slniecko »

no vies ked to raz povie ze si ako jej brat tak to mysli vazne mozno ze to zmenia le vtejto chvili si ako jej brat a neradila by som ty povedat jej ci chce daco viac lebo by si mohol znicit všetko co bolo medzi vami a to isto enchces vzdy to tak dopadne najskor ste dobri kamarati a potom ked je daco viac znenavidite sa a viac spolu neprehovorite radsej to enchaj tak a bud snou super kamarat :)
Napísať odpoveď