Hrabanie/stavy z PC :)
aj mne sa stava čítam noviny.. prejdem na reklamnú stránku a sám seba sa pýtam že či som vypol firewallExxon napísal:prave som cital nieco v Plus 7 dni () ,na boku bola reklama, tak mi blyslo hlavou preco ju ten firewall nezablokoval.. a uz som aj par krat videl ze "ad blocked here by KPF"
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no k teme ja ked om hraval NFS U1 tak som robil vodicak
a instruktor nebol nadseny lebo vzdy som sa rozbiehal s piskotom gum a raz som to v takej peknej zakrute dost turoval stylom F1
som vysiel zo semaforov a dostal sa na hlavnu on mi zadeli pridame tak som dupol plyn na podlahu a ani nefim ako som to vyhadzal na 5ku
ale motor tocil do maximal obratok pri tom radeni, on chudak taky sokovany ze nic nepovedal potom dalsi zazitok ideme si tak veselo a on zadeli brzdime a nefim daky skrat ja brutal brzda a instruktor nebol priputany tak sa trochu o palubovku slahol heh ale potom som si radsej daval pozor a vodicak som spravil na 1 supu co sa mojim bratom nepodarilo a to soferuju dlho kdezto ja som za volantom sedel 1x v autoskole. a potom take normal halusky ze idem po meste a preleti napr vrtulnik a ja ho cem zostrelit pripadne idem po skole a seckych by som strielal
vzdy si iba tak povim headshoooot
heh to ja tiez v autoskole
Prave som dohral NFS CARBON? no a viete ako, pri rozbehu pistia gumy a pridavam na maximum a potom brzdim pred zakrutou, a to iste aj v autoskole, mi to vzdy instruktor vytyka, ze mam zavodny styl jazdy, proste idem tou 40 tkou a nejakych 5 metrv pred zakrutou pribrzdim ... ale nemozem mu povedat ze to mam z PC hry 
Re: Hrabanie/stavy z PC :)
par rokov dozadu mi komoda v jedalni oznamila "has left the game" na com ma zarazil len fakt ze to bolo modrym co je hostova farba (takze bezime zjavne na dedicated serveri
)...asi po 2 dnoch doty v kuse..
Ja som v skole hral so spoluziakmi CS a boli tam nainstalovane cheaty. Tak som si zapol WH (videl som cez steny) a hrali sme asi 3hodiny bez prestavok (prax). Tak sme vysli vonku zafajcit a zdalo sa mi dost cudne ze nevidim cez steny 
-
Grim
Darca
...volačo som si vyrezával z dreva v dielni a niečo som zle odrezal a rozmýšľam: ...Ctrl+Z...a kur*a!...
-
Suffel
Guru
tak moj navetcsi zazitok bol asi po 10hodin hrania dva dni po sebe CS a pri obede som do taniera "plantoval" ukladal bombu
.. po tomto som prestal hrat CS na 5 mesiacov..
hmm skuste neklikat ked sa chcete niekam pohnut po troch tyzdnoch * 12hodin hrania Doty denne ... to uz som mal v tej dobe aj trocha krute sny hlavne nocne mory ze ma nahána BloodSeeker (Hero z Doty) ... tak takto som travil minulorocne vianoce
... a inak pocas roka tak okrem toho ze uz navsetko volam metody daneho objektu tak mavam dost dive sny o Debugovani alebo naposledy zaujmavý sen o písaní javascriptu pre profesora ktory som este nepisal ani ho pisat nemam
ale v sne som ho uz napisal lebo som na nom celu noc makal 
ja som raz zvyraznovackou daco oznacoval a zrazu ked som bol na kocni riadka som sa cudoval ze preco mi to nehodilo automaticky na druhy riadok 
Re:
a úplne najlepšie na tom je, že si neuvedomuješ čo si vlastne napísal...ETieNne napísal:Ked som hral Half-Life a som vecer vstal od compu a isiel na zachod, sliedil som predtym ako vyjdem za roh, a na chodbe bola tma, tak som si chcel zapalit fleshlight na puske![]()
![]()
A najlepsie bolo na tom, ze som si to ani neuvedomoval, az potom
proste e-pic-ké
(pred tým než mi niekto klikne na K- tak nech si hodí do googlu "fleshlight")
...menej Redtube, viac čerstvého vzduchu
PS: sorry ale vážne sa mi nedalo nezareagovať ...
Hm sranda ja už straaašne dlhú dobu hrávam UnrealTournament2004. Niekedy aj 15 hodín v kuse,pokiaľ sú na serveri ľudia tak aj dlhšie a ešte sa mi nikdy nestalo, že by mi z toho hrabalo alebo že by som mal neaké bujné sny alebo podobne. Len si sem tam popodnos mrmlem že DoubleKill, Headshot, AdrenalinFull
... ale toť vše. Dúfam že ma také stavy aké tu opisujete ani nechytnú xD...
-
uplink
VIP
Neviem či som to tu už písal, brácho mal také stavy z Ragnaroku Online, keď bol na ňom závislí [seriózne - drvil 20 hodín denne nejaké 3 týždne v kuse [hej, spal len 4 hr/deň]] tak sa čudoval že prečo majú ľudia vonku viac ako 9 framov [v RO majú postavičky len 9 natočení, sú 2D
podobne ako v Diablo 1]. Taktiež keď našiel mobil na zemi [nokia 6230i] tak mi zahlásil že: "Dnes som cestou domov vydropoval mobil"...tak ja len no comment