Hrabanie/stavy z PC :)

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Exxon
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Exxon »

prave som cital nieco v Plus 7 dni ( :smt107 ) ,na boku bola reklama, tak mi blyslo hlavou preco ju ten firewall nezablokoval.. a uz som aj par krat videl ze "ad blocked here by KPF" :lol:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ked som hral Half-Life a som vecer vstal od compu a isiel na zachod, sliedil som predtym ako vyjdem za roh, a na chodbe bola tma, tak som si chcel zapalit fleshlight na puske :oops: :lol:

A najlepsie bolo na tom, ze som si to ani neuvedomoval, az potom :o
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

z DOOMa 3 som mal taku haluz ze ked som bol vyniest smeti... do tych kontisov so strechou tak som kukal ci su tam neni ovesane MRTVOLI... akoze FAKT... mi z toho je**lo :lol:
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

ked uz sme pri tych reklamach, tak reklamnym letakom hovorim "spam" a odhadzujem ich dole vo vchode do takej krabice "zber papiera". :D
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

To sa aj mne stalo, ze ked som sa nejak poranil, tak som sa citil, ako keby mi ubudlo 20 health bodov zo 100 :lol:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Exxon napísal:prave som cital nieco v Plus 7 dni ( :smt107 ) ,na boku bola reklama, tak mi blyslo hlavou preco ju ten firewall nezablokoval.. a uz som aj par krat videl ze "ad blocked here by KPF" :lol:
aj mne sa stava čítam noviny.. prejdem na reklamnú stránku a sám seba sa pýtam že či som vypol firewall :lol: alebo oč že tá reklama tu je.
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

kamos ked chodi roznasat reklamne letaky, tak o tom hovorime, ze ide spamovat :smt082
halfend
Expert
Expert

Príspevok od používateľa halfend »

Curuj napísal:kamos ked chodi roznasat reklamne letaky, tak o tom hovorime, ze ide spamovat :smt082
ROFL :lol: , asi si taky najdu taku brigadu 8)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no k teme ja ked om hraval NFS U1 tak som robil vodicak :-D a instruktor nebol nadseny lebo vzdy som sa rozbiehal s piskotom gum a raz som to v takej peknej zakrute dost turoval stylom F1 :-D som vysiel zo semaforov a dostal sa na hlavnu on mi zadeli pridame tak som dupol plyn na podlahu a ani nefim ako som to vyhadzal na 5ku :-D ale motor tocil do maximal obratok pri tom radeni, on chudak taky sokovany ze nic nepovedal potom dalsi zazitok ideme si tak veselo a on zadeli brzdime a nefim daky skrat ja brutal brzda a instruktor nebol priputany tak sa trochu o palubovku slahol heh ale potom som si radsej daval pozor a vodicak som spravil na 1 supu co sa mojim bratom nepodarilo a to soferuju dlho kdezto ja som za volantom sedel 1x v autoskole. a potom take normal halusky ze idem po meste a preleti napr vrtulnik a ja ho cem zostrelit pripadne idem po skole a seckych by som strielal :-) vzdy si iba tak povim headshoooot
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

heh to ja tiez v autoskole :D Prave som dohral NFS CARBON? no a viete ako, pri rozbehu pistia gumy a pridavam na maximum a potom brzdim pred zakrutou, a to iste aj v autoskole, mi to vzdy instruktor vytyka, ze mam zavodny styl jazdy, proste idem tou 40 tkou a nejakych 5 metrv pred zakrutou pribrzdim ... ale nemozem mu povedat ze to mam z PC hry :lol:
juurr0
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juurr0 »

niekedy ked idem spat a zavrem oci tak sa mi zdaju veci z CS 16 napr ze sa v inferne schovavam a tak.... ale inac pohoda..
spermia
Light Star
Light Star

Re: Hrabanie/stavy z PC :)

Príspevok od používateľa spermia »

par rokov dozadu mi komoda v jedalni oznamila "has left the game" na com ma zarazil len fakt ze to bolo modrym co je hostova farba (takze bezime zjavne na dedicated serveri :D)...asi po 2 dnoch doty v kuse..
eNyCe
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa eNyCe »

Ja som v skole hral so spoluziakmi CS a boli tam nainstalovane cheaty. Tak som si zapol WH (videl som cez steny) a hrali sme asi 3hodiny bez prestavok (prax). Tak sme vysli vonku zafajcit a zdalo sa mi dost cudne ze nevidim cez steny :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...volačo som si vyrezával z dreva v dielni a niečo som zle odrezal a rozmýšľam: ...Ctrl+Z...a kur*a!...
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

tak moj navetcsi zazitok bol asi po 10hodin hrania dva dni po sebe CS a pri obede som do taniera "plantoval" ukladal bombu :D :D.. po tomto som prestal hrat CS na 5 mesiacov..
c-ice
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c-ice »

hmm skuste neklikat ked sa chcete niekam pohnut po troch tyzdnoch * 12hodin hrania Doty denne ... to uz som mal v tej dobe aj trocha krute sny hlavne nocne mory ze ma nahána BloodSeeker (Hero z Doty) ... tak takto som travil minulorocne vianoce :) ... a inak pocas roka tak okrem toho ze uz navsetko volam metody daneho objektu tak mavam dost dive sny o Debugovani alebo naposledy zaujmavý sen o písaní javascriptu pre profesora ktory som este nepisal ani ho pisat nemam :D ale v sne som ho uz napisal lebo som na nom celu noc makal :)
joejoe
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa joejoe »

ja som raz zvyraznovackou daco oznacoval a zrazu ked som bol na kocni riadka som sa cudoval ze preco mi to nehodilo automaticky na druhy riadok :D
silmarill
King
King

Re:

Príspevok od používateľa silmarill »

ETieNne napísal:Ked som hral Half-Life a som vecer vstal od compu a isiel na zachod, sliedil som predtym ako vyjdem za roh, a na chodbe bola tma, tak som si chcel zapalit fleshlight na puske :oops: :lol:

A najlepsie bolo na tom, ze som si to ani neuvedomoval, az potom :o
a úplne najlepšie na tom je, že si neuvedomuješ čo si vlastne napísal... :D že vraj FLESHLIGHT :D

proste e-pic-ké :lol:

(pred tým než mi niekto klikne na K- tak nech si hodí do googlu "fleshlight")

...menej Redtube, viac čerstvého vzduchu :smt006

PS: sorry ale vážne sa mi nedalo nezareagovať ... :roll:
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

Hm sranda ja už straaašne dlhú dobu hrávam UnrealTournament2004. Niekedy aj 15 hodín v kuse,pokiaľ sú na serveri ľudia tak aj dlhšie a ešte sa mi nikdy nestalo, že by mi z toho hrabalo alebo že by som mal neaké bujné sny alebo podobne. Len si sem tam popodnos mrmlem že DoubleKill, Headshot, AdrenalinFull :D ... ale toť vše. Dúfam že ma také stavy aké tu opisujete ani nechytnú xD...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Neviem či som to tu už písal, brácho mal také stavy z Ragnaroku Online, keď bol na ňom závislí [seriózne - drvil 20 hodín denne nejaké 3 týždne v kuse [hej, spal len 4 hr/deň]] tak sa čudoval že prečo majú ľudia vonku viac ako 9 framov [v RO majú postavičky len 9 natočení, sú 2D :) podobne ako v Diablo 1]. Taktiež keď našiel mobil na zemi [nokia 6230i] tak mi zahlásil že: "Dnes som cestou domov vydropoval mobil"...tak ja len no comment :)
Napísať odpoveď