spravil som niečo zle??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
robinkoo
Amateur
Amateur

spravil som niečo zle??

Príspevok od používateľa robinkoo »

ahojte mam taky problem... zajtra som mal mat mesacne vyrocie s babenou ale v piatok v noci sa to nejak pokaslalo... :cry: vsetko slapalo ako malo (aspon som si to tak myslel) este aj v piatok bola celkom mila, oslavili sme valentina, proste citil som sa ako v raji az kym sme nedosli na disku a tam to vsetko zacalo... cestou tam sme nesli spolu v aute lebo tvrdila ze ked nebudeme stale spolu si budeme viac chybat a podobne sracky, ale to akosi nieje podstatne... na diske sa bavilo a bavilo najprv sme boli spolu ale potom zacala vymyslat ze musi odbehnut za jednou kamoskou potom za druhou, no nevadilo mi to lebo aj ja som tam mal nejakych a potom to prislo... dosiel som na parket a vidim ako bavi s nejakym zabcom chvilku som kukal ale ked mu ruka isla nizsie ako mala nevydrzal som a dostal hlavicku :evil: som prudko ziarlivy, ja za to nemozem a vtedy zacali sarvatky a babena sa na mna za to akosi moc nahnevala (mozno jej to aj hralo do kariet, neviem)... bola stale chladnejsia a chladnejsia... ja som to uz psychicky nezvladal a opijal som sa viac a viac... dosiel som opat dnu a co nevidim?? oblizovala sa s byvalym chalanom!!! :cry: zobral som si veci povedal som jej kamoske ze ci ide s nami domov a ta ku*va nech sa ku*vi dalej... ta jej to samozrejme hned povedala a pisla na rad pekna hadka ze ako si dovolujem jej do ku*iev nadavat a tak... toto vsetko by sa dalo odpustit, ale ked som sa rano zobudil cakalo ma na icq prijemne prekvapenie,, sused mi napisal ze sa dali dokopy ked som odisiel a ze uz spolu chodia,, a toto je dost velky problem povedal som im obom ze ma to uz netrapi ze sa cez to nejak dostanem ale neviem ako... da sa to vobec?? este ked sa clovek dozvie ze aj ked bola so mnou myslela stale na neho... ma niekto podobne skusenosti?? ako sa mam zachovat ked ich budem vidiet pusinkovat sa v bare (len tak pre info ja mam 21 ona 15 a sused 20)!!! :(
uNreal_saTch^
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

omg mas 21 a rozmyslas o vztahu s 15kou sa mi zda trosku divne...
nebudem ti tu pisat obligatne veci, ze to nema vyznam a pod...
robinkoo
Amateur
Amateur

SatchBoogie napísal:omg mas 21 a rozmyslas o vztahu s 15kou sa mi zda trosku divne...
nebudem ti tu pisat obligatne veci, ze to nema vyznam a pod...
no jo ale nieje 15cka ako 15cka!!! ona si uz svoje prezila a ked ti je s niekym super tak vek nerozhoduje kedy to uz vsetci pochopia? :x
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

robinkoo napísal:no jo ale nieje 15cka ako 15cka!!! ona si uz svoje prezila a ked ti je s niekym super tak vek nerozhoduje kedy to uz vsetci pochopia? :x
kedy uz ty pochopis, ze to je blbost (s tym vekom), pravda to je mozno medzi ludmi, kde ma jeden 25 a druhy 31, ale urcite nie 21 a 15...

do temy viac neprispievam...zbytocne...
Knjaz Varggoth
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Knjaz Varggoth »

je to este dieta takze od nej nemozes cakat nic rozumne...neviem co ti napisat, no ja taky typ "zien" neznasam, najradsej by som ich vsetky hodil do vreca a utopil :twisted:
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

takze nam tu prichadzaju dve alternativy... prva je ze ona je na 15tku nezvycajne vyspela co ale podla spravania ktore opisujes nevyzera, ta dalsia je ze ty si na 21 dost pozadu a to mi celkom sedi podla toho co si pisal... zil som v tom ze clovek ktory ma 21 uz zmysla trochu rozumne a vidim ze ani nie... :roll:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ako sa mas zachovat sa pytas,,,tu mas odpoved:

1.) Skus sa s nou o tom porozpravat preco to spravila,,a tak,,,chodte si dade sandut alebo daco vymsli a porozpravajte sa

2.) Mozno ju moc moc nahnevalo to ze si vyskocil vtedy,,a preto spravila to co spravila,,a ostatok je uz len retazova reakcia,,

3.) POROZPRAVAJTE SA!
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

No zas nemusel mu hned niekto dat -K ... Takto Urcite si uz z byvalim pisala ze ide tam a tam na diskoteku ... Inac by sa nestretli ... a vsetky tie haluze co porobila vyzeralo ako zamer ... Sice hned hlavicku si nemusel davat ale nevadi ... Ale mohla ti to povedat do oci a ne robit taketo sedlacke divadielko
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Lenze konkretne v tomto pripade je vek dost dolezity. Vekovy rozdiel je jedna vec a to kolko ma ona zasa druha. A podla mna ani s jednym si to prilis nevyhral.. 6 rokov je slusny rozdiel, da sa zvladnut ale ked ona ma 15? Okrem toho je to vek ked ona este chce skusat, o com si sa zjavne presvedcil aj Ty sam. Zjavne si nevie vazit vztah, co sa v jej veku da aj cakat. Sam si pisla, ze zacinala byt chladnejsia, cize uz u nej asi zaujem opadol a chcela opat daco nove.

A tu hlavicku si si mohol zrejme odpustit, predsalen si ju dostal do vyhody a to zenske vedia vyuzit, aby to obratili cele proti Tebe.

Nechcem sa ta nejako dotknut, viem, ze byvaju aj 15stky, ktore su na tom mentalne velmi dobre, no take ktore su vonku s chalanom a tam sa zacnu bozkavat s inym by so medzi ne neradil. To si skus uvedomit. Nestoji Ti zato, aby si o nej vobec vytvoril temu, kasli nanu.

//Ked sa jej nepaci, ze jej hovoris k*rva, nech sa tak nesprava. Mozes jej to odkazat odomna :wink: .
robinkoo
Amateur
Amateur

no ja som s nou vcera vol a povracali sme si veci a dozvedel som sa ze jej sa uz dlhsie pacil moj sused len nechcela aby sme sa pohadali tak si vybrala taketo riesenie,... je jasne ze sa zachovala tak ako sa na jej vek patri ale tu ide o problem ja - sused,, ako pojdem do brau ked tam budu?? alebo mam zmenit bar?
mi-chau
Darca
Darca

Re: spravil som niečo zle??

Príspevok od používateľa mi-chau »

takze po prve:
robinkoo napísal:... toto vsetko by sa dalo odpustit, ale ked som sa rano zobudil ...
toto by si odpustil a padol by ti vo vztahu respekt a bol by si pre nu handrova babika na ktoru by si stale dovolovala, po druhe bola hlavicka na mieste, po tretie ten vek no... nebudem to tu znova rozoberat ale zamysli sa nad tym este raz. A vobec co ta trapi? ze si onu prisiel? ved je to ku*va! mozes byt stastny ze si sa jej zbavil! trapi ta ze je s nou sused? tak mu treba debil! ved ako sa spravala k tebe naznacuje co je pre nu standardne... chlape ja by som sa nad tym skor pousmial :wink:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Nie su vsetky k*rvy, hlavne sa nedostan do takehoto stadia ako niektori ludia. Niektore su take, su taki aj chlapi, no je ich menej nez tych "normalnych". Akurat niektori ludia maju smolu, ze zrovna na takych ludi narazia...hlavne nezovseobecnuj. Zeny su dar :) .
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

spravila to tebe,,,spravi aj sudedovi :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Jednoznacne neprelievaj zbytocne slzy pre take dievca jak je ona. Nechcem ta urazit ale myslim ze je vela 15 rocnych dievcat ktore by ta zbytocne neodmietli. Dufam ze si to s nou nemyslel vazne ten vztah. To je somarina ked chces tak sa s nou pobav ale potom odkopni inac je to dost velka rana pre sebavedomie ked chlapca 21 rocneho odkopne 15 v tom vidim jediny problem ale inac ser na nu. Nestoji za to.
robinkoo
Amateur
Amateur

P3Bo napísal:Jednoznacne neprelievaj zbytocne slzy pre take dievca jak je ona. Nechcem ta urazit ale myslim ze je vela 15 rocnych dievcat ktore by ta zbytocne neodmietli. Dufam ze si to s nou nemyslel vazne ten vztah. To je somarina ked chces tak sa s nou pobav ale potom odkopni inac je to dost velka rana pre sebavedomie ked chlapca 21 rocneho odkopne 15 v tom vidim jediny problem ale inac ser na nu. Nestoji za to.
no pomaly zacinam zistovat ze mi mozno nebude chybat ani ona ale jej kundicka :oops: vies ked je baba riadna kocka tak sa niekedy prepacia aj ine veci lebo my muzi mame jeden organ z ktoreho nam obcas je*e 8)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

robinkoo napísal:no pomaly zacinam zistovat ze mi mozno nebude chybat ani ona ale jej kundicka :oops: vies ked je baba riadna kocka tak sa niekedy prepacia aj ine veci lebo my muzi mame jeden organ z ktoreho nam obcas je*e 8)
ono ocitol som sa v podobnej situlaci akurat ze rozdiel bol iba 2,5 roka a ked to skoncilo tak som si uvedomil ze som smutny lebo utrpelo moje ego, ju som vobec nelubil.
robinkoo
Amateur
Amateur

uprimnaDUSA napísal:ono ocitol som sa v podobnej situlaci akurat ze rozdiel bol iba 2,5 roka a ked to skoncilo tak som si uvedomil ze som smutny lebo utrpelo moje ego, ju som vobec nelubil.
no aj ja som ju najprv chcel len dostat ale som netusil ze sa tak zmotam,, ale trosku sa to otocilo vyspala sa so mnou a potom ma odkopla tak super, pomaly zacinam verit na nejaku vyssiu silu
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

robinkoo napísal:no pomaly zacinam zistovat ze mi mozno nebude chybat ani ona ale jej kundicka :oops: vies ked je baba riadna kocka tak sa niekedy prepacia aj ine veci lebo my muzi mame jeden organ z ktoreho nam obcas je*e 8)
Hmm akoze nemyslis ze to bolo od teba trosku na istotu ona 15 ty 21 ona chce vyskusat ty vyuzit .... Neviem ci si vobec toto mal pisat alebo zakladat takuto temu. Ked chces za*ebat tak chod do bordelu a nepouzivaj na to 15tky . :?
robinkoo
Amateur
Amateur

P3Bo napísal:Hmm akoze nemyslis ze to bolo od teba trosku na istotu ona 15 ty 21 ona chce vyskusat ty vyuzit .... Neviem ci si vobec toto mal pisat alebo zakladat takuto temu. Ked chces za*ebat tak chod do bordelu a nepouzivaj na to 15tky . :?
1.vyskusat asi nechcela vyskusane mala
2.vyuzit to je moc skarede-to nie
3.bordel? prepac ale to je dost ubohe
4.ja tu neriesim vernost alebo nevernost ale ako ist so susedom na pivo tak aby ma nic nesralo...nechcem sa s nim pohadat ale tiez nechcem aby s nou chodil :!: :!: :!:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Akoze chodit s 15 rocnym dievcatom ktrore uz ma vyskusane (predpokladam ze nie jedneho ) to co je za dievca za takym chces smutit ??? A spat k susedovi take trosku bezcharakterne od znameho prebrat ti frajerku ale myslim ze neni dobre sa hadat kvoli babe zbytocne viac stratis ako ziskas pretoze ju uz nemas a stratit aj kamosa je na hovno.
Napísať odpoveď