Jaro Halák

O športe...
miso2911
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Jaro Halák

Príspevok od používateľa miso2911 »

Počuli ste už o tomto 21-ročnom slovenskom brankárovi, ktorý si zrejme už tento vikend zachytá v NHL v drese Montrealu ako 4 slovenský brankar v tejto súťaži???
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

nie nepočul som o ňom, a to že tam nastúpi nie je až tak zaujímavé, zaujímavé bude, ak sa tam udrží
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

samozrejme, že som počul , počul som o jeho fantastických výkonoch v nižších súťažiach ...

osobne si myslím , že tento brankár bude jednotka v budúcnosti slovenského hokeja , s obrovským predpokladom na hviezdu NHL...

čítal som taktiež o jeho schopnostiach , t.z. nejde mi do hlavy , že až teraz si ho začínajú v NHL všímať , keď už dávnejšie bol famózny v campoch a AHL

Paráda , konečne viac vynikajúcich gólmanov v našej repre :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Jaro by mal dnes nastupit proti Columbusu na svoj prvy zapas v NHL, tak nech sa mu dari :) .
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

to je sachista ?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

M4jk1:-) napísal:to je sachista ?
a ty si s notebookom na psychiatrii?

mozno sa mylim alebo je toto prvy odchovanec Slovana v NHL? opravte ma ak sa mylim
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

V dnešnom zápase Montrealu nastúpi podľa predpokladov brankár JAROSLAV HALÁK, ktorý bude chytať proti Columbusu.Tak drzme palce :D
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

Ked boli v repre, tak budaj bol iba dvojka, cize casom ak si to udrzi by mohol byt lepsi ako budaj, dôlezite bude aby sa v prvom time udrzal, co bude mat v montreale tazke
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Cize dalsi dovod natipovat na team, ktory bude hrat proti Montrealu...

Ale ne, samozrejme ze mu drzim palce 8)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

kukiak napísal:Cize dalsi dovod natipovat na team, ktory bude hrat proti Montrealu...

Ale ne, samozrejme ze mu drzim palce 8)
No ale Montreal vdaka Halakovi vyhral :)
Úspešnú profiligovú premiéru zaznamenal brankár Jaroslav Halák, ktorý sa na víťazstve Montrealu 3:2 v Columbuse podieľal 31 zákrokmi.
schw33k
Guru
Guru

Columbus privítal na domácom ľade Montreal. V zápase sa do brány Canadiens postavil dvadsaťjedenročný bratislavský rodák Jaroslav Halák, ktorý debutoval v NHL. V stretnutí proti Columbusu nemal ľahkú prácu a zápas NHL si tak mohol naplno vychutnať. Smerovalo na neho 33 striel, z ktorých iba dve strely skončili za jeho chrbtom, z čoho vyplýva, že zápas ukončil skoro s 94% úspešnosťou zákrokov. Halák sa po zápase stal druhou hviezdou a počas televízneho prenosu bol ukazovaný spolu s ukážkami legendárnych brankárov Montrealu vrátane Patricka Roya, ktorého má náš brankár na maske. V zápase ho prekonali len Zherdev a Brule. Až do 49. minúty to vyzeralo na čisté konto. Nič sa však nedeje, Jaroslav dal v zápase jasne najavo, že do NHL patrí.
paráda , tušil som to , Montreal mal 6 prehier v rade , nastúpi Jaro a hneď skvele podrží tým ... vynikajúci vstup do NHL
Len tak ďalej
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

"When you see your goalie with that much confidence in his first game it lets you settle down too," said defenseman Sheldon Souray
mirak2: asi sa mylis, spominam si na bratov Stastnych, napriklad :wink:
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

V Montreale maju jednu z najlepšich brankarskych dvojic v lige a preto nie je veľmi realne, že ostane v NHL nadlhšie. Jedinu možnosť ako by sa mohol trvalejšie usadiť v NHL vidim v jeho vymene do ineho klubu, alebo odchode jedneho z dvojice Huet, Aebischer v pripade ak sa Montreal nedostane do Play Off.
schw33k
Guru
Guru

Ryan Giggs , no tak isto to tvrdili aj keď Peťo Budaj začal v Avalanche , vraveli , že nemal šancu ešte za Aebischera , nie to ešte za X krát drahšieho Theodora ... no a aká je súčastnosť , nik teraz nepovie , že Jose je jednotka v COL

ja tvrdím, že všetko je to iba o výkonoch , mená nerozhodujú :wink:
kľudne má šancu
Ryan Giggs
VIP
VIP

schw33k napísal:Ryan Giggs , no tak isto to tvrdili aj keď Peťo Budaj začal v Avalanche , vraveli , že nemal šancu ešte za Aebischera , nie to ešte za X krát drahšieho Theodora ... no a aká je súčastnosť , nik teraz nepovie , že Jose je jednotka v COL

ja tvrdím, že všetko je to iba o výkonoch , mená nerozhodujú :wink:
kľudne má šancu
To je sice pravda, no nezabudaj na to, že NHL je aj o peniazoch. Montreal(ale ani iny klub) si nemôže dovoliť nechať sedieť hrača ktory berie 4 miliony ročne. A v Colorade maju len 1 brankara(okrem Budaja), kdežto v Montreale dvoch. Samozrejme aj ja mu fandim a kiež by bol jednotkou. Len si myslim, že pokiaľ su tam ti dvaja a su 100% fit, asi ťažko ostane v prvom mužstve. To by musel v tej brane robiť zazraky.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Huet bude mozno sediet do konca sezony..(som niekde cital :) )
kazdopadne budme radi a drzme palce..
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no mozu mat aj 10 brankarov, ak nepodavaju vysledky, tak peniaze, nepeniaze, vsetci 10ti budu sediet a v brane bude sediet ten, kto tie vysledky ma - peniaze su uplne irelevantne, pretoze muzstvu ide o vysledok (a divakov/sponzorov), nie o to, aby sa nebodaj pan Prachac neurazil
Ryan Giggs
VIP
VIP

Kosh napísal:no mozu mat aj 10 brankarov, ak nepodavaju vysledky, tak peniaze, nepeniaze, vsetci 10ti budu sediet a v brane bude sediet ten, kto tie vysledky ma - peniaze su uplne irelevantne, pretoze muzstvu ide o vysledok (a divakov/sponzorov), nie o to, aby sa nebodaj pan Prachac neurazil
Tu vôbec nejde o to, či sa ten alebo ten urazi. Ide o to, že ak taky hrač sedi na lavičke či tribune, je pre klub zbytočnym luxusom a zbytočne ho bude platiť. Ak však nepodava vyslovene zle vykony určite dostane prednosť pred "lacnejšim hračom".
schw33k
Guru
Guru

Ryan Giggs napísal:To je sice pravda, no nezabudaj na to, že NHL je aj o peniazoch. Montreal(ale ani iny klub) si nemôže dovoliť nechať sedieť hrača ktory berie 4 miliony ročne. A v Colorade maju len 1 brankara(okrem Budaja), kdežto v Montreale dvoch. Samozrejme aj ja mu fandim a kiež by bol jednotkou. Len si myslim, že pokiaľ su tam ti dvaja a su 100% fit, asi ťažko ostane v prvom mužstve. To by musel v tej brane robiť zazraky.
Halák potrebuje veľmi stabilné výkony, to je pravda a s tým súviciace chyby spoluhráčov gólmanov v muzstve ( pretože darmo bude 100% fit keď mu proste nepôjde a ani diváci ho nepodržia = ako to bolo aj teraz keď Montreal prehral 6 zápasov v rade a prišiel Halák a Montreal vyhral , toto potrebuje dosiahnuť viac krát a má šancu .. však aj Theodore má hodnotu 5 miliónov USD ak sa nemýlim
Kosh napísal:no mozu mat aj 10 brankarov, ak nepodavaju vysledky, tak peniaze, nepeniaze, vsetci 10ti budu sediet a v brane bude sediet ten, kto tie vysledky ma - peniaze su uplne irelevantne, pretoze muzstvu ide o vysledok (a divakov/sponzorov), nie o to, aby sa nebodaj pan Prachac neurazil
s týmto súhlasím , čítal som , že Jose T. spôsobil najnižšiu návštevnosť neviem po koľkých rokoch , ako som spomínal má hodnotu 5 mil. USD a proste keď nejde tak nejde , darmo bol fit a zohrieva lavičku zväčša
Ryan Giggs
VIP
VIP

schw33k napísal:s týmto súhlasím , čítal som , že Jose T. spôsobil najnižšiu návštevnosť neviem po koľkých rokoch , ako som spomínal má hodnotu 5 mil. USD a proste keď nejde tak nejde , darmo bol fit a zohrieva lavičku zväčša
Iste ale opakujem. Montreal ma dvoch vyrovnanych brankarov + Halaka, Colorado 2. Halak ma ďaleko väčšiu konkurenciu ako Budaj. A ak by sa nebol Huet zranil, tak sa do prveho tymu tak skoro nedostane. V inom time by iste bol minimalne dvojkou, žiaľ v Montreale je taka situacia aka je. Navyše, jeden vydareny zapas ešte nič neznamena. Kiež by ich bolo čo najviac.
Napísať odpoveď