spravil som niečo zle??

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
robinkoo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa robinkoo »

P3Bo napísal:Akoze chodit s 15 rocnym dievcatom ktrore uz ma vyskusane (predpokladam ze nie jedneho ) to co je za dievca za takym chces smutit ??? A spat k susedovi take trosku bezcharakterne od znameho prebrat ti frajerku ale myslim ze neni dobre sa hadat kvoli babe zbytocne viac stratis ako ziskas pretoze ju uz nemas a stratit aj kamosa je na hovno.
za to ze uz nebola panna tak to nemusi byt hned kur*a, vies opijes sa a niekto to vyuzije no stava sa!!! sak uvidime budem sa viac venovat skole a do baru dojdem o mesiac uvidime ako im to pojde :( dik za rady
Grosay
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

robinkoo napísal:za to ze uz nebola panna tak to nemusi byt hned kur*a, vies opijes sa a niekto to vyuzije no stava sa!!! sak uvidime budem sa viac venovat skole a do baru dojdem o mesiac uvidime ako im to pojde :( dik za rady
Ty to proste odmietas prijat, ze? Co by si ty povedal na babu, ktora mesiac chodi s chalanom, potom idu na disko a tam sa oblizuje s inym? Pozri sa na to realne. A teraz nevravim o tom, ze ma 15. Vies, u mna to bolo vekovo tak isto. Mala par dni pred 16kou. Nastastie bola rozumnejsia ako ta tvoja... Sme spolu dodnes. Za chvilu ma 18 a ja taham na 24. Mali sme krizu po roku aj nieco, ale uz je to znova v poriadku. Ta "tvoja" ti nestoji ani za slzu ani za hnev.
robinkoo
Amateur
Amateur

Grosay napísal:Ty to proste odmietas prijat, ze? Co by si ty povedal na babu, ktora mesiac chodi s chalanom, potom idu na disko a tam sa oblizuje s inym? Pozri sa na to realne. A teraz nevravim o tom, ze ma 15. Vies, u mna to bolo vekovo tak isto. Mala par dni pred 16kou. Nastastie bola rozumnejsia ako ta tvoja... Sme spolu dodnes. Za chvilu ma 18 a ja taham na 24. Mali sme krizu po roku aj nieco, ale uz je to znova v poriadku. Ta "tvoja" ti nestoji ani za slzu ani za hnev.
sak uz sa s tym pomaly vyrovnam ale vies niektori su citlivejsi niektory by mali hned v pazi tak... :cry: nenavidim valentina
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Stastny to clovek ktory ma take dievca a skladam hold ze sa im to dari udrzat tak dlho :aasmile1:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

robinkoo napísal:sak uz sa s tym pomaly vyrovnam ale vies niektori su citlivejsi niektory by mali hned v pazi tak... :cry: nenavidim valentina
To pochybujem... Iba ak by boli s babou kvoli tomu, ze si zasulozia a o nic viac by im neslo. Ved Valentin bol pred par dnami, tak je jasne, ze ta to este chvilu bude drzat. Neboj, najdes si omnoho lepsiu. hawk, dohovirl som.
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

a jejejjjj to co za dievcinu???divne velice divne..nerob NIC naozaj ja by som sa na to vykaslala..nechala ma tak ma nechala je k*rva tak nech nou je..ked ta dokaze podviest pred tvojimi ocami..uz to neriees....
robinkoo
Amateur
Amateur

5-ula napísal:a jejejjjj to co za dievcinu???divne velice divne..nerob NIC naozaj ja by som sa na to vykaslala..nechala ma tak ma nechala je k*rva tak nech nou je..ked ta dokaze podviest pred tvojimi ocami..uz to neriees....
poslem jej odkaz nech sa aj ona zapoji do diskusie?? ja koncim aspon som sa trosku upokojil, dikez all
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

posli posli rad by som si s nou pokecal a zistil na akej je vedomostnej urovni a co pre nu vztah znamena ....
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

bojim sa ze by som sa neovladol a bol taky kruty ze... by som jej stiahol karmu :D
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ser na nu, je to ten typ holky co potrebuje mat stale nejaku muzsku spolocnost bezohladu nato, ci nieco citi alebo nie,..
proste rozisla sa s hentym, nasla si teba, ale stale myslela na byvaleho, anyway proste "musela" mat niekoho vedla seba, lebo inak by to nebola ona,..
myslim ze si tym tieto povahy nieco dokazuju,...
resume: kasli na nu,...
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

ale to hlavne som neurbila..neodpovedala som na tvoju otazku..NIE NESPRAVIL SI NIC ZLE..niesi ty ten kto by sa mal hambit.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ako som si tak prezrel celu tuto temu, nadobudol som pocit, ze cely ten vztah bola nejaka nestastna kombinacia...
ona: 15 rocne, nevyspele, sexuchtive dieta bez stipky dostojnosti,
ty: vraj 21 rocny, nevyspely, sexuchtivy a najma strasne egoisticky chlap;

ako sa to mohlo asi skoncit...?!
V kazdom pripade, ked som si precital ze ti bude chybat viac jej (citujem) "kundicka" ako ona... hrozne nieco. Z takych ludi ako ste vy dvaja, mi je uprimnne zle. Sta hanbou spolocnosti a prave vy robite zo spolocnosti jednu velku zumpu
robinkoo
Amateur
Amateur

mastermind napísal:ako som si tak prezrel celu tuto temu, nadobudol som pocit, ze cely ten vztah bola nejaka nestastna kombinacia...

V kazdom pripade, ked som si precital ze ti bude chybat viac jej (citujem) "kundicka" ako ona... hrozne nieco. Z takych ludi ako ste vy dvaja, mi je uprimnne zle. Sta hanbou spolocnosti a prave vy robite zo spolocnosti jednu velku zumpu
tak ty si potom asi nejaky svatuskar!!! s tou kundickou som to chcel nejak odlahcit!!!
ty: vraj 21 rocny, nevyspely, sexuchtivy a najma strasne egoisticky chlap; toto si si mohol odpustit,, z piatich viet vies odhadnut cloveka si co o sebe myslis?
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

mastermind napísal:ako som si tak prezrel celu tuto temu, nadobudol som pocit, ze cely ten vztah bola nejaka nestastna kombinacia...

dokonale zhodnotena tema...no comment
a to ze z 5 viet odhadnut cloveka... :D stacila asi jedna... ;)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Priklanam sa k mastermindovi. Co dodat ? Asi tolko ze niekto dostal karmu riadne do zaporu a ze dane dve osoby ktore tu riesime su asi rozumovo na rovnakej urovni preto sa necudujm ze spolu chodili. (dalej to uz neriesim je to zbytocne )
MGSnake
Light Star
Light Star

o

Príspevok od používateľa MGSnake »

vek 15 sa rovna hlupost,nerozvážnost,detinskost
Podla mna je mladá a hlupa.Poznm dievčata v jej veku a nikdy by som si s 15 nezačal.Nevedie čo chcú.Maju rady ak ich chlapci obletujú a je im jedno či teba sklamú.A ja by som na tvojom mieste toho chlapca na tej diskoteke prizabil.Mal si mu dat jednu päsťovku a jej po papuli.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Re: o

Príspevok od používateľa Traktorista »

MGSnake napísal:A ja by som na tvojom mieste toho chlapca na tej diskoteke prizabil.Mal si mu dat jednu päsťovku a jej po papuli.
a proc? ked ten tipek nevedel ze je henta "zadana"? (zjavne ani zadana nebola....) zato ze po nejakej ides, a zrazu dojde niekto druhy ktory ju zbali tak je to koho vina,.. toho typka? nebud smiesny,... :roll:
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

je to vina tej "zenskej"
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Ja si myslím,že akože 21 ročný chlap by mal mať už nejaké morálne zásady,vzťah tam nemohol byť,chcel si len š*kať a nemohol si zniesť,že sa oblizuje s inými,ale nie s tebou....opijete sa v bare a potom to tak dopadne,váš problém.....15-ky sa dajú najľahšie zlákať a potom...nemám slov,...(môj názor)
MGSnake
Light Star
Light Star

Re: o

Príspevok od používateľa MGSnake »

Traktorista napísal:a proc? ked ten tipek nevedel ze je henta "zadana"? (zjavne ani zadana nebola....) zato ze po nejakej ides, a zrazu dojde niekto druhy ktory ju zbali tak je to koho vina,.. toho typka? nebud smiesny,... :roll:
Ved on napisal že to bol jeho sused a asi o tom vedel že s nou chodi.Ja by som mu to určite vysvetlil ručne stručne a jej tiež.No ked o tom nevedel tak by som strelil len jej.
Napísať odpoveď